- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale odpukać, dzisiaj jeszcze ani razu nie ulała!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ciekawe jak będzie po słoiczkach...
Dzisiaj Zuza dostała pierwszy raz marchewkę, myślałam że łyżeczkę zje, byłam w szoku, że jadła aż jej się uszy trzęsły, a jak się skończyło to był ryk, że ona chce jeszcze
A zasypiać umie sama tylko na wieczór, w nocy jak się wybudzi to też sama zasypia, w dzień nie da rady, jak już uśnie to przy cycku albo jak ją się przytula. Dzisiaj maruda coś jest, drzemki też krótkie.
Zauważyłam też, że zaczęła dużo więcej gadać i to nie jakieś tam delikatne guganie tylko całe wywody mi gada no śmiech na sali.
Nie wiem czy przypadkiem nie dopadł jej katarek, albo jakieś początki, bo jakoś tak oddycha trochę przez usta, a jak przez nos to słyszę jakby coś tam miała. A popsuła mi się grucha i słabo ciągnie :/ może kupie jednak tą Fridę...
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj moja Iga to już też gada na całego wydaje takie dźwięki jak się zaczyna denerwować mówi mamamamamama
Haha moja identycznie ja się śmieje, że już pierwsze słowo Mama ma za sobą
A teraz tak płacze, że nie idzie jej uspokoić mąż ją nosi, widać, że śpiąca ale usnąć nie może
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czym spieracie marchewke?? bo ja juz odpadam wszystkie ubranka są pomaranczowe
w dzien tez musze ponosic na rekach i potem dopiero lulac w lozku a wnocy zasypia sama
NAJLEPSZEGO DLA 4 MIESIACZNIACZKOW!!!!
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Po kościele poszliśmy do teściowej na obiad. U teściowej Irina bardzo grzeczna i nawet po zjedzeniu mleczka sama usnęła. Jak wróciliśmy to pobawila się pod palaczkiem od maty i polezala na brzuszku. Oczywiście lezenie na brzuszku już super tylko wtedy strasznie dużo śliny jest. Kąpiel o 18:30 i w trakcie picia mleczka usnęła tak mocno że jak brałam do odbicia to spała.
Teraz ja muszę iść ogarnąć się bo jutro rano mam rezonans. A dalej kręci mi się w głowie i to strasznie. Mama mówi że to mogą być nerwy bo boję się jak wyjdzie rezonans.
Miłej i spokojnej nocy.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
haha składnia mojego posta jest świetna ale to ze zmęczenia
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze no za pół godziny kąpiel a mała akurat usnęła...no nic niech się prześpi trochę i ją obudzę.
Dziewczyny czy u Was w domach/mieszkaniach już grzeją? Bo kurcze niby w domu zimno bardzo nie jest, ale jednak ta wilgoć w powietrzu nie jest przyjemna, tata się mnie dzisiaj pytał czy włączyć piec już. Ale sama nie wiem, może ze względu na małą powinno się już w domu dogrzewać żeby było przyjemniej. Zresztą przed kąpielą i tak dogrzewam grzejnikiem.
Wczoraj odkryłam na dziąsełku w miejscu dolnej jedynki taką jakby rynienkę, może to w końcu ten ząbek się przebija, ale pewnie to jeszcze potrwa
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
sisina fajna fotka!piękne oczyska.
Alexteraz M.przyjechał i troszke podpala przed kapielą zeby było przyjemnie.po kąpieli wietrze jeszcze pokój.własnie jestesmy a etapie kupowania pieca gazowego to przynajmniej palenie mi odpadnie.
KarinaMpowodzenia jutro na rezonasie.moze jestes przemeczona i masz zawroty głowy.
Moja tez gaduła straaaszna.tak samo jak u Pauluski mammmmaaa tez mówi.Najwiecej to gada rano po przebudzeniu,leży jeszcze w łozeczku i potrafi tak 30-40 min przegadac do zabawek.
Lenka ma dzisiaj dzien pzrewracania sie z placków na brzuszek.nie mogłam jej przewinąc bo takie akrobacje wyczyniała.
U nas jak Mała płacze to dzziala poklepanie po pupci.uspakaja sie wtedy.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Moja sąsiadka w rankingu nielubiaych na 1 miejscu znów twierdzi że ją zalewamy Ciekawe co jej zrobie przy dziecku ...A teraz się trzaska...nie pyskuje bo w łazience nie kładłam płytek i nie wiem co jest pod tym ale jak jest po prostu upierdliwa to nie ręczę za siebie.
Karinko a czemu tomografia ? N denerwuj się tomografia to nic strasznego a jak sie będziesz denerwowa to włącza sie wtedy klaustrofobia i po co ci to Wszysktko będzie dobrze
Sylka co tam jak się czujesz >? Mam nadzieję że sie uspokoiłaś W biedrze są wysokie kwiatki fikusy itp za 34 zł