BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #750398 przez moniaaak
Dziewczyny a Wy podgrzewacie te słoiczki czy takie w temperaturze pokojowej? Bo tak myślę jutro dać Kacperkowi marchewkę o ile będzie się dobrze czuł:), bo ma jeszcze trochę katarek i chrypka też się pałęta.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #750405 przez Sevilla
Pewnie większość z Was już widziała zdjęcia na FC, ale tu również wkleję :)
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #750407 przez Sevilla
No i oczywiście mój mały elegancik
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #750412 przez pauluska
Haha poćwiczyłam 10 min i wszystko mi zaczęło drżeć kondycja zerowa no nic jutro będzię lepiej :)

11 lata 3 miesiąc temu #750415 przez vika
sevillajeszcze raz gratulacje :* zdjęcia super :kiss: :kiss: :kiss: elegancik wymiata :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #750419 przez tysiiiak
Sevilla wspaniała z was rodzinka :) Maksio elegancik i piękni państwo młodzi :)

Moniaaak ja lekko podgrzewam żeby było takie letnie :) lepiej smakuje moim zdaniem chociaż zdarzyło mi się podać w temp. pokojowej ;)

11 lata 3 miesiąc temu #750435 przez ewela86
sevilaa rodzinka z Was jak z obrazka a Ty wyglądałaś prześlicznie!!!

11 lata 3 miesiąc temu #750438 przez KarinaM
Sevilla gratulacje jeszcze raz. A młody Maksio elegancki jak tatuś. No a mamusia? Laseczka pierwsza klasa.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #750465 przez moniaaak
Sevilla super wyglądałaś:). Szczęścia :) :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #750550 przez anek
Sylka to masz głodomorka w domu!

Sevilla no sexi mama jak sie patrzy....a synus to schrupania.ładna z Was rodzinka.

Moniaaak ja przy pierwszym dziecku podgrzewalam.

Pauluska u ans tez jest lepiej jak sa 3 drzemki , wtedy Mała nie marudzi.dzisiaj to nawet 4 dzremki byly tyle ze po 30 min :angry:

A ja dzisiaj byam na imprezie pracowniczej.M został z dzieciakami a mamuska sie wyluzowała(nie do konca bo % brak).
Jutro ide do kosmtyczki ...korzystam puki M jest w domu i nic nie marudzi ze wychodze.Za tydzien jedzie i dalej bede koczowała w domu.

Pogoda do d...y i kisimy sie w domu :angry: cały dzien lało.mam nadzieje ze jutro bedzie ładniej.

dobranoc wszystkim i spokojnej nocy.

11 lata 3 miesiąc temu #750578 przez munnecabrava
Ehh ja.mam dzisiaj dość ... Bo dzień poza szarpanina.słowna.z administracja i saisiadka super byłam.na.basenie na.spotkaniu z.przyjaciolkami później moją szefowa i notabene koleżanka przyszła mnie odiwiedzic. A że złych to chyba będziemy musieli kuc.łazienkę juz nie chce mi się gadać .... Jeszcze imprezę robią u góry ale nie będę się czepiac ;-)

11 lata 3 miesiąc temu #750603 przez KarinaM
Kasiu współczuję takiej sąsiadki no i tego kucia w łazience. Najgorsze są nieplanowane wydatki. Zawsze źle robią na budżet domowy.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #750619 przez sylkaax
Witam z rana ;) Kucik obudził się 5,45 i teraz guga ;) Jak ja uwielbiam te przespane noce i uśmiech maluszka od rana coś pięknego ;)
Tata mój przyjeżdża o 8 na kawę więc nawet nie idę spać dalej bo będę nie do życia..;)

Pauluska Trzymam kciuki i podziwiam ja nie umiem się odchudzać masakra jakaś i ćwiczyć ;P Dobrze że moja waga pokazuję 55 kg bo jakbym schudła to zero dupy i cycka ;P

Alex_87 Tak, ja już dawałam mu różne słoiczki i jadł spokojnie po pół słoika nic mu nie było brzuszek nie bolał więc dobrze znosi i ładnie kopkę przynajmniej robi ;) Wiesz mój mały jest na MM więc może jest przyzwyczajony do trochę ciężkiego. Z tego co pamiętam na cycusiu jesteś to troszkę może delikatniej trzeba wprowadzać ;)

moniaaak wyznaczam porcję i podgrzewam , resztę chowam do lodówki. Wczoraj wyjątek bo cały zjadł to nic nie zostało ;) Zdrówka dla Kaperka ;*

Sevilla Gratulacje jeszcze raz ;) Super wyglądacie. Szczęścia dla szczęśliwej rodzinki ;)
anek Korzystaj a co ;) My też musimy mieć trochę czasu dla siebie. No rzeczywiście z Adrianka taki głodomorek za tatusiem ;)

munnecabrava Dasz radę , zawsze dajesz dobrze że taka silna babka z Ciebie ;) Problemy w końcu miną i zostanie Wam radość ze wspólnego gniazdka ;)

11 lata 3 miesiąc temu #750625 przez KarinaM
Tweety najlepszego dla Kacperka. Niech nie daje popalić mamusi.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #750626 przez KarinaM
A tak ogólnie to noc spokojna. Wczoraj jedzenie o 18:00, kąpiel o 19:00 i dałam rumianek do wypicia ale oczywiście wypiła tylko 10/20ml. Usnęła około 20:00 na rękach bo inaczej nie dało rady. Ja usnęłam o 21:00 a miałam dać Jej mleczko o 22/23. Ale Irina sama dała znać o 23:30 więc wstałam i dałam jeść. No i spała do rana czyli do 6:20. Wstalysmy, przebralysmy się i młoda zjadła pięknie 170ml mleczka z kleikiem ryżowym.
Zaraz idę odprowadzić Igora do szkoły a potem może jakiś spacerek bo słoneczko próbuje przebić się przez chmurki.

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka