BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #748753 przez Olga60
to wyobraź sobie, że ja tak muszę codziennie, bo mąż zawozi Kacpra do szkoły a ja odbieram, no przecież ch...j mnie trafia TYLKO wtedy, jakaś masakra. Wczoraj to Kacper aż się popłakał bo nie mógł wytrzymać jej pisku-wrzasku :ohmy:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #748755 przez anek
Tweety kazda z nas czasami ryczy z bezsilnosci.U Ciebie dodatkowo działaja hormony ciązowe i swiadomosc ze musisz sie oszczędzac a zabardzo nie masz jak bo przeciez musisz sie dzieckiem zając.dzielna kobitka z Ciebie!jedz moze do rodzinki, troche odpoczniesz.a z męzulkiem sobie ostro porozmawiaj.

Olga ja bym sie bała jezdzic z takim maluszkie przodem do kierunku jazdy, chyba ze te foteliki co piszesz sa tak wyposazone i unieruchamiaja odc szyjny ze nie ma przeszkód.daj link do tego fotelika.

Ubieram tak samo jak Olga swoja dzidzie-body rajtuski i cienki kombinezon.tak jest dla nas najwygodniej teraz.
a u nas dzien spacerowo-goscinny.Mała spi, synka usypia M.wiez juz luzik.ide po karmi i moze uda sie jakis filmik obejrzec.

11 lata 3 miesiąc temu #748759 przez anek
Olga juz doczytałam co pisałas wczesniej:)

11 lata 3 miesiąc temu #748760 przez KarinaM
Coś dawno nie było Joasi?

M-brava też się nie odzywa chociaż Ją dobrze rozumiem bo trzeba teraz ogarnąć i dziecko i męża i jeszcze mieszkanie i rzeczy poukladac. Za dużo na raz.

Joasiu i Kasiu odezwijcie się.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #748761 przez Olga60

11 lata 3 miesiąc temu #748767 przez anek
dzięki dzieki.oj myslałam ze to jakis specjalny fotelik w którym sa zabezpieczenia dla maluszkow i dlatego mozna przewozic przodem.
na taką odległosc to spoko i szczególnie ze takie schizy dzidzia robi.na dłuzsza mete bym sie bała jechac.

zmykam do M.spokojnej i pzrespanej nocki.

11 lata 3 miesiąc temu #748770 przez Olga60
dłuższa meta nie wchodzi w grę, to tylko alternatywa ;)

11 lata 3 miesiąc temu #748784 przez DannaJ
Witajcie,
tym razem ja - Dana

Dziękuję, że coś podpowiedziałyście Kasi, bo kobieta była na skraju wyczerpania. Widzę, że się nie odezwała, więc pewnie Justa daje Jej popalić.

Swoją drogą wiedziałam, że znajdzie tu zrozumienie.

Ja nie odzywam się, ponieważ internet przestał dla mnie praktycznie istnieć. Moja Anetka jest przeuroczym bobaskiem, ale bardzo wymagającym. Wymyślanie dla niej zabaw i zajęć, to dopiero historie :D ale tak jest od początku, więc po prostu się przyzwyczaiłam.

Jedyne strony na którą patrzę to z gotowaniem i z testowaniem zabawek - czekam, może i ja w końcu dostanę coś do testów :)
Swoją drogą jeśli chcecie testować zabawki - to przyślijcie maila - prześlę Wam zaproszenie.

Spokojnej nocy

11 lata 3 miesiąc temu #748796 przez munnecabrava
Hej dziewczyny jestem na bieżąco ;) tylko z pisaniem gorzej bo spalismy kilka dni i rodziców gdzie nie miałam.internetuu ;). Dzisiaj pierwsza noc na swoim.jeszcze dużo do zrobienia np dalej nie mamy gazu..... Jest.mnóstwo nerwów .. że wszystkim wiem że malz się stara ale tak mnie drażni ostatnio mam nadzieję że przejdzie mi ... Bo wszystko muszę załatwiać ia pamiętać ja.... Q on taka dupa wołowa . Dzisiaj np pierwsza noc spędzam sama bo poszedł na pokera ... Ale tez mu się.należy ehh ładnie mamy ;) jak uprzatne to zrobię zdjęcia teraz tylko żebym wyrobila z kasą ... I żeby mi chłop dorosnal i zmadrzal. Domis bidulo ty moją współczuję choroby i tak czytan cie i chciałabym ci pomoc jakoś i z.tą kasą i z chorobskiem .... Uwierzycie nigdy mi nogi nie puchly a teraz przez ten remont ..masakra ledwo chodzę Magda dzisiaj była jak demon wieczorem a ja juz me ulalam ustac ....bo od rana najpierw zasłony poszłam kupić później wypradowac powiesić pojechał!m po zakupy zrobiłam obiad dla malza i brata później ogarnelqm pokój magdy. A pyza takie oczy na wszystko /) euh gdyby udało mi się poprawić relacje z mężem byłaby pełnią szczęścia ;) a za dwa tygodnie wracam do pracy ;)

Aaaa ja moje dziecko woze w nosidelku to jedyne miejsce gdzie nie placze bo gondola.jest beee zastanawiam się czy po sloiczkach jej brzuszek nie boli bo musiałam.włączyć spowrotem kropelnlki a daj3cie juz sloiczki mieskiem ???

11 lata 3 miesiąc temu #748799 przez Alex_87
A myślałyście już właśnie nad następnymi fotelikami dla dzieci? Bo my planujemy kupić taki 9-36 kg, ale nie mam pojęcia jakiej firmy, najpierw chcieliśmy Recaro ale wiadomo, one troche drogie, fajne są też Espiro i połowę tańsze. W Biedronce na promocji są teraz foteliki firmy KinderKraft. Najgorsze jest to, że się w ogóle na tym nie znam a on ma posłużyć dużo dłużej :/

M-brava fajnie, że się odezwałaś ;) i trzymam kciuki żebyś się dogadała z mężem. Szkoda, że zawsze musi być jakieś "ale" a nie może być fajnie we wszystkich sferach :D
A do pracy wracasz na stałe czy tak dorywczo narazie?

11 lata 3 miesiąc temu #748816 przez vika
Dziewczyny wspołczuje Wam z tymi chorobami dzieciaczków ja aż drże,że małą mogło by coś złapać ja mam katar a Tosia jak na razie się wzbrania bo kicha na potęge :angry: :(

Och Ci faceci...... :unsure: tak tylko palnąć w ten pusty łeb .....

tweety ja bym na Twoim miejscu OSTRO porozmawiała z mężem może jego trzeba troszkę potrząsnąć... :angry: trzymam za Ciebie kciuki :kiss:

KARINA fotelik super bierz zawsze to 50% obniżki :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

na koniec dnia by się odstresować poszłam z przyjaciółką na bokwe wykończyłam się i chyba uciekam spać bo zapomniałam dodać,że Tosia dała nam dziś popalić spała aż całą godz w ciągu dnia a na noc uśpiłam ją w wózku bo nic nie pomagało :dry: ufffff

11 lata 3 miesiąc temu #748821 przez ewela86
doskonale cię olga rozumiem z chęcią wymiany fotelika bo moja niuńka też takie akcje prezentuje :P
ja też z nią jeżdżę bardzo często sama i już nie raz musiałam się zatrzymywać na poboczu żeby ją uspokoić :P :P :P
n :P niestety narazie wymiana fotelika jest nierealna bo mamy fotelik Maxi Cosi Pebble z bazą izofix, która jest kompatybilna z fotelikiem Maxi Cosi Pearl więc tylko taki wchodzi w grę jeżeli będziemy chcieli używać bazy.

mała ładnie zasnęła mimo tego przeklętego kataru... chyba pomógł ten nasivin. posmarowałam jej jeszcze maścią majerankową nad górną wargą coby jej się lepiej oddychało ;)

a jutro jeszcze idziemy na to wesele :ohmy: z jednej strony się cieszę bo dawno nie byłam nigdzie i troche rozrywki nam się przyda ale martwię się tym katarkiem niuni, czy teście sobie poradzą :dry:

11 lata 3 miesiąc temu #748839 przez moniaaak
U nas nos nadal zatkany, ale najbardziej martwi mnie ta chrypa, ma całkiem zmieniony głos i boję się czy to nie jakieś zapalenie krtani.
Na razie sobie ładnie śpi, ale co jakiś czas się wybudza, ewidentnie go coś dusi.
Niech to choróbsko się już skończy... :(

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #748854 przez Gabi31
Ewela, Moniak - trzymam kciuki za Kacperka i Diankę :) niech te przeklete wirusidła polecą w kosmos. Pola spi i dziś juz słysze, ze lepiej oddycha, nie charczy...kropelki pomagają. Biedne te nasze dzieciaczki :(

11 lata 3 miesiąc temu #748989 przez pauluska
Dziewczyny które karmią mm podajecie DHA dla dzieciaczków ?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka