BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #747817 przez vika
dzięki dziewczyny :) tak ostatnio chodzimy w nosidełku bo Tośka lepiej wszystko widzi choć przyznam,że od niedawna dopiero polubiła nosidełko ale pogody coraz gorsze więc przerzucimy się z powrotem na gondole.

Ja mam zamiar przekłuć uszka tak jakoś do 8 msc pasuje bo jeszcze będzie zima co jest bardzo wskazane :)

dziewczyny podajcie mi linka na fecebooka bo jestem troszkę do tyłu z Waszymi świętami :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #747835 przez tysiiiak
Vika mogę wysłać Ci zapro na maila bo jakoś jak kopiuje ten link to coś nie wychodzi :unsure:

My już też próbowaliśmy groszku ale po 2 łyżeczkach Kuba zwymiotował więc wyrzuciłam bo naprawde takie obrzydlistwo że szok :ohmy: a brokułów nie kupowałam jeszcze :P
Najlepsza była marcheweczka z ziemniakami jeżeli chodzi o warzywka :)

11 lata 3 miesiąc temu #747837 przez vika
TYSIAK podaje Ci maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

11 lata 3 miesiąc temu #747840 przez tysiiiak
wysłane :)

11 lata 3 miesiąc temu #747847 przez vika

11 lata 3 miesiąc temu #747856 przez Olga60
allegro.pl/babylux-k9-spiworek-4w1-do-wo...row-i3541732961.html

allegro.pl/babylux-k13-spiwor-do-wozka-o...-cm-i3541732973.html

Dziewczyny zamawialyscie juz śpiworki do wózków? Ja wczoraj zamówiłam siedzisko spacerowe i chciałbym ten śpiworek, ale nie wiem jaki rozmiar bo są 90cm i 105cm :huh:

Vika buziaki dla Twojej słodyczy :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #747860 przez Olga60
Tysiiak ja nie podaje samych warzyw jednoskladnikowych bo to feee, tylko dodaję np brokuł do marchew ziemniak przez 3 dni, potem kalafior do marchew ziemniak itd

11 lata 3 miesiąc temu #747878 przez tysiiiak
Olga ja sobie zarzyczyłam śpiworek jako prezent na chrzciny :P Chcę taki 105 cm ale z wełną w środku :)
Chyba też będę tak podawać słoiczki ;)

11 lata 3 miesiąc temu #747885 przez anek
witamy sie!

Vika wszytskiego co najlepsze dla Tosieńki:*

Moniaak my tez w sobote chrzcimy:) M.ma katarzysko i nieiwem czy Małej sie nie zaczyna wrrr...

u nas okno cały dzien jest otwarte, na noc rozszczelniam tylko.w dzien jak jest nap wiatr, deszcz czy byłam Mała przeziebiona to tez spała przy otwartym oknie.Olga a jak ubierasz Mała do spania w nocy przy otwartym oknie?

my jeszcze chwilke i tez zaczynamy ze słoiczkami.

Byłam dzisiaj 5 godz na zakupach:):)obkupiłam siebie i dziekciaki.M został z córcia i jak to najczesciej bywa Młoda była aniołkiem.

nie kupowałam jeszcze spiworka ale te co Olga wkleiła bardzo fajne , chyba odgapie:P tylko tez nieiwiem jaki rozmiar.

11 lata 3 miesiąc temu #747888 przez Olga60
Anek body krótki rękaw, na to pajacyk i śpi jak już kiedyś pisałam w rożku i przykryta kołderką, jest jej cieplutko a fajne powietrze

11 lata 3 miesiąc temu #747891 przez anek
oki dzieki.moze jak przejda u nas katrzyska to tez zaczniemy bo jednak organizm sie hartuje a i moze dzidzia bedzie lepiej spała.

cos sloneczko sie przejawia, idziemy an spacer.

11 lata 3 miesiąc temu #747895 przez pauluska
Ja też kupiłam brokuł, groszek i kalafior dałam brokuła to pluła dalej niż widziała :D i resztę darowałam. Olga mówisz że mieszasz słoiczki marchew i np do tego dodajesz groszek ? Ja teraz daję zupki jarzynowe i nie wiem czy mieszać je z brokułami i resztą, czy lepiej te jednoskładnikowe mieszać ? Iguni smakowała marchewka, marchew i ziemniak i zupka jarzynowa też ok ale brokułem i dynią pluła okropnie zresztą się nie dziwie bo i dla mnie ta dynia była fatalna a jak śmierdziała :/

11 lata 3 miesiąc temu #747900 przez Olga60
Pauluska bo chodzi o to, żeby sprawdzić czy dziecko nie ma alergii na dane warzywo. Więc skoro po marchewce z ziemniakiem jest ok, dodaję jeden składnik żeby sprawdzić, a potem już będą szły zupki mix

11 lata 3 miesiąc temu #747927 przez moniaaak
Gabi i co Wam powiedział lekarz?

U nas na razie poprawy nie widać, mam nadzieję, że noc spokojniejsze będzie. Bo moje dziecko jest wykończone.

11 lata 3 miesiąc temu #747932 przez Alex_87
Olga60 napisał:

Kurcze dziewczyny, to ja mam wobec tego obsesję! !! Nie mogłabym zasnąć przy zamkniętym oknie, a świadomość zapachu duchoty porannej (no i w nocy) mnie paraliżuje! Sorry, ale to co robicie jest po prostu NIE ZDROWE !!!

Oj Olga nie przesadzaj ;) Przecież każda z nas wietrzy mieszkania w dzień, a w nocy w taką pogodę jak jest teraz to chyba bym zamarzła ;) każdy ma jakąś tolerancję termiczną, ja nie lubię zimna, ale też nie lubię jak jest niewietrzone, więc otwieram okno na zmianę w kuchni i w sypialni w dzień :D

Ja na grypę się nigdy nie szczepiłam i odpukać jeszcze nigdy na nią nie chorowałam :)

Vika najlepszego dla Twojej małej, ślicznotka z niej :)

Czy tylko ja nie podaję jeszcze żadnych słoiczków? My zaczynamy dopiero od niedzieli od marchewki, a tak tylko jabłko czasem possie, chyba jestem w tyle :D

Fajne te śpiworki, wiecie, że ja nawet nie pomyślałam o takim :huh: ale teraz tak myślę że przecież musi w czymś leżeć bo tak w samym wózku w zimę to będzie zimno.
Ostatnio w ogóle jestem jakaś roztrzepana.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka