- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vika hasło super chyba i moim mottem będzie odkąd urodziłam chodzę do sklepu z listą zakupów a i tak ZAWSZE wychodzę z nadprogramowymi zakupami u Igy się z ciuszkami uspokoiłam to wynajduję coś innego ale postanowiłam w listopadzie zero ciuszków i zabawek w grudniu poszaleję a to Mikołajki i Boże Narodzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Z zebem juz ok, ale myslałam, ze umrę. Przyjeli mnie w koncu w prywatnej klinice stomatologicznej...popłynełam fortune za zatrucie zeba, bedzie niestety kanałówka i to pod mikroskopem bo kanały długie i kręte...ale ulga!!!!!!
No i prosze Państwa oto MYSZ:) Dzieło dokończone - jakosc zdjecia jest jaka jest ale o tej porze tylko sztuczne światło niestety:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Irina wykąpana i śpi od 19:00 ale przed usnieciem płakała. Ciekawe czy rozpieści dzisiaj mamusię i pośpi całą noc.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Która napije się ze mną winka ?
eMek nie lubi a przyjaciolki mają swoje plany
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Justynko ja bym się napiła. Może nie wina ale adwokata z miłą chęcią.
Powiedziałam sobie że jak skończy się remont łazienki to upiję się.
Niestety na mówieniu się skończy bo nie lubię pić.
Dwa razy upilam się w życiu że straciłam film. Raz jak byłam jeszcze w liceum a raz jak byłam w pierwszej ciąży i nie wiedziałam że jestem w niej i wypilam z koleżankami "wściekłe psy". Wymiotowalam dalej niż widziałam ale nie pamiętam tego. Tylko mąż i mama mi opowiadali. Niestety ciąża się nie rozwinęła i musieli usunąć. Ale nie uważam że to było przyczyną.
Lecę się umyć w misce niestety i spać.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Rano, gdzie z reguły śpi 1,5- 2 h spał pół. Później wszelkie moje próby uśpienia go kończyły się... szeroko otwartymi oczyma i uśmiechem od ucha do ucha.
W końcu padł o 16 w leżaczku- chociaż też długo walczył z opadającymi powiekami . Nie ruszałam go, żeby się nie obudził, a i tak pospał tylko 3 godziny.
Teraz zrobiłam późny obiad, bo P. miał wrócić, ale wróci w nocy, więc pewnie jutro go wyrzucę.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sevilla trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się wyjaśniło. Trzymaj się Kochana i informuj na bieżąco.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sevilla, trzymaj sie, bedzie dobrze, daj znac
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabi przecudna czapeczka... ja mam niestety dwie lewe ręce.
Zakupy... oj dziewczyny- mogę Wam podać rękę. Wiecznie wydam za dużo kasy i kompletnie nie potrafię oszczędzać. Dlatego ostatnio omijam allegro i wszelkie licytacje:).
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja na cmentarz sie jutro nie wybieram, bylam w srode kiedy jeszcze nie bylo tyle zniczy zapalonych. a nie chce malego zabierac do smordu, i siebie tez nie bede narazasz ze wzgledu na moja gruszeczke. hehe wyczytalam ze dzidzius jest juz wielkosci gruszki, ciezko uwierzyc jak dopiero co dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. przynajmniej takie wrazenie.
hmm.... pauluska cos pisala o zebie? nie czytalam towjego postu ale dziewczyny gratulowaly wiec sie przylaczam. my ciagle czekamy
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Tysiak ja bym się chętnie napiła
My się jutro chyba wybierzemy na cmentarz, bo jutro podobno ostatni dzień ładnej pogody, poza tym jakoś lubię chodzić po cmentarzu jak się pali dużo zniczy, no jakoś lubię to święto, może to głupie
No i Zuza śpi ładnie na dworze, dużo lepiej niż w domu więc muszę wykorzystać ile się da tą pogodę.
Achh no i odebrałam wyniki moczu, posiew ujemny, ale w moczu znowu leukocyty...chociaż lekarz mówi, że to raczej z zewnątrz zanieczyszczenie, bo mała cały czas bierze leki...
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tweety fajnie, że ponownie przeżywasz to wszystko- pamiętam jeszcze swoje podekscytowanie:).
Ja dziś stwierdziłam, że następne dziecko dopiero rok od momentu jak Kacperek zacznie noce przesypiać- kiedyś się muszę wyspać.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13