- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Moniaak a nic wytwornego Corlo Rossi czerwone słodkie
a co do Twojego M. to faceci już tak mają - na wszystko jest czas i nie ma co się spieszyć a przychodzi co do czego to jest za późno
I mam pytanko. Czy jak Kacperkowi wyszły ząbki to przestał się ślinić na potęgę ? Niewiem czy Kubie nie idzie górna jedynka teraz
Dwie lampki wypiłam i chyba zaraz mnie ulula o winko
Ja też lubie jak jest dużo zniczy i jutro jedziey na cmentarz a potem pewnie na spacerek po parku Oliwskim standardowo
Alex właśnie doczytałam posta mi też zdarza się pomyśleć, że to może za szybko ale z każdym dniem coraz bardziej kocham tą małą istotkę i zaczyna to wszystko do mnie docierać co to znaczy być mamą
Kuba strasznie szaleje za eMkiem ale to do zabawy najbardziej bo np. przy nim w życiu nie zaśnie nawet jak się przebudzi bo smoczek wypadł i eMek mu go wsadzi to Kuba tylko go zobaczy to oczy jak 5 zł i muszę go lulać od nowa.
Też płacze jak zauważy, że wychodzę z pokoju
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ciuszki juz uszykowane na jutro i o 9 mykamy na cmentarz
tweety troche Ci zazdroszcze tego stanu
Pauluska gratulacje ząbka
Gabi czapeczka boska, a Polunia jak lalunia
Alex tak to jest swietne uczucie jak dziecko cieszy sie na twoj widok, jak sie wtula nic wiecej do szczescia nie trzeba
- DannaJ
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Sevilla - trzymaj się dzielnie, wszystkie jesteśmy z Tobą!
Pauluska - gratulacje ząbka!
Pytałyście o fotoksiążkę - nie zamawiałam jeszcze, bo ostatnio brak czasu, by siąść do neta.
My też dostałyśmy grzechotkę z fp. Mojej bardzo smakują wstążeczki udające grzywę Długo czekałyśmy, bo ponad miesiąc. A mail przyszedł chyba dzień po rejestracji.
U nas masakra.. krzyki, płacz, znowu zaczęła ulewać, przestała gaworzyć, co chwile ją otrzepuje. Pediatra doradził neurologa. Wczoraj pojechałyśmy do neurologa. Miała usg główki. Co prawda wyszła jakaś asymetria i okazuje się, że miała kiedyś krwotok, ale to podobno często występuje w okolicach czasu porodu. Na szczęście wszystko ok. Taki jej urok.
Zmykam, trzeba się regenerować, bo za chwilę obudzi się na jedzenie.
Dobranoc
- DannaJ
- Wylogowany
- gaworzenie
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Ja znalazlam tylko 6 grudnia ( to oczywiste, i ku temu się skłaniam ) i 10 września, a pozostale?????? Dżizas nawet nie wiedzialam ze tyle istnieje. Co do 14 lutego to kojarze tylko z Walentym
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Tysiak moje ulubione wino różowe półwytrawne Mniammmmm
właśnie zaaplikowałam nowy program do zdjęć i próbuje je jakoś ogarnąć ale masakra jakaś mi z tego wychodzi ..... kurcze 5msc a tyle zdjęć nacykanych nie wiem kiedy to ogarnę
co do cmentarza to my jutro sobie odpuścimy .....nie lubię tego dnia kiedyś owszem ale teraz mam za dużo bliskich (bardzo bliskich) do odwiedzania jakoś jeszcze NIE
WIĘC JUTRO JAK BĘDZIE ŁADNIE TO TEŻ BĘDZIEMY SPACEROWAĆ PO PARKU
- Ewelinczok
- Wylogowany
- gaworzenie
Pauliska gratulacje! kolejne majówkowe ząbki;)
Ja już kończe karmić, więc w końcu pomyślałam że zorganizuję romantyczny wieczów z Mężem,zaplanowałam kąpiel w wannie ze świecami i szampanem z truskawkami, a tu lipa... sama zostałam zdązyliśmy wziąść prysznic i wypić pół lampki szampana grrrr ta jego robota!! nie powinnam się wkurzać, w końcu wiedziałam co brałam....
Od prawie dwóch tygodni mój młody ma czerwone suche plamy na twarzy i szyji.. nie wiem co to jest. Już próbowałam wszystkiego... myślałam że to od glutenu albo zupek...później zmieniłam mleko i nic, dalej ma coraz wiecej... dzisiaj wyprałam wszystkie jego ciuchy w nowym proszku "dzidziuś" może to pomoże... już nie wiem co jest grane ( W poniedziałek umowiłam się do lekarza zobaczymy co powie na to.
DannaJ Ja o tym myślałam już w ciąży. Bardzo chce iść z małym na basen, od listopada jest noowy kurs.. ale teraz się źimno robi i nie wiem czy to dobry pomysł, po basenie wychodzić z synkiem na mróz.
Vika my też sobie cmentarz odpuścimy, podobno lepiej nie chodzic z dziecmi na cmentarz (jakiś duszek może się przyczepić czy cos tam.. )
AAA i zapomniałabym Czy któraś z was ma problem z kręgosłupem po porodzie???? Ja mam straszne bóle:( Mój masarzysta powiedzial że to typowe po porodzie i mam się zabrać za ćwiczenia....( ciekawe kiedy...) Moja miednica się rozechała
Ale się rozpisałam. To na koniec pokaze wam zdjęcie z sesji zdjęciowej mojego skarba
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nocka super. Przespala całą noc. Wstała przed 5:00 na jedzenie i teraz leży w łóżeczku i gada jak najęta. Wczoraj poznała nowe słowo: nie i woła cały czas na wszystko nie nie nie.
Na cmentarz pójdziemy wszyscy jak będzie sucho i w miarę ciepło. U nas mamy dwa cmentarze do odwiedzenia więc ten który jest daleko i trzeba jechać samochodem odwiedził wczoraj mój mąż z mamą a ja zostałam z dziećmi w domu i wykapalam Irinę. Jak przyjechali to spała sobie smacznie.
Idę spać bo młoda przestała gadać. Jednak marzenie. Wypluła smoka i gada dalej.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
.jeju jaka u nas cisza za oknem,normalnie jak nie miasto:/zero ludzi i samochodow:o SUPER tak mi sie podoba.....wychowalam sie 100metrow od cmentarza i zawsze tego dnia z rana byl straszny zgielk okropnie duzo ludzi maszerowalo ulicami,mnustwo samochodow.......ten zapach zniczy unoszacy sie od samego rana:| Atmosfera niezapomniana....za to wieczorem z pietra widok uroczy.....chyba sobie wyobrazacie.....kiedys mi sie to podobalo ale teraz ......nie to samo.....cmentarz zle mi sie kojarzy.....teraz rozumie dlaczego dla doroslych ten dzien nie jest taki magiczny......
Toska wstala 6,30 zjadla 200ml od taty-od mamy nie chciala no i teraz wlasnie sie obudzila po godz.drzemki:/
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
SEVILLA w którym szpitalu leżysz?
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do basenu to ja chetnie poszlabym z mala ale u nas nie ma takich zajec dla maluszkow i nie wiem nawet czy temp wody i otoczenia jest odpowienia... troszke sie boje, ale Klaudii z pewnoscia by sie spodobalo bo jak ja wzielam ze soba do wanny to pluskala sie jakby nic innego nigdy nie robila :D
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Irinka ma teraz trzecią drzemkę a po niej damy zupkę bo wcześniej nie dało rady (za bardzo zmęczona).
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewelinczok piękne zdjęcie! Sliczna dzidzia!
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa