- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
moja Pyza coraz częściej nie chce jeść mleka....okropne....je co 5 godz i to z wielkim ALEEEEE...wczoraj z rana do mleka dodałam jej dwie łyżki 2 strasznie ulewała i płakała po jakichś dwóch godz daliśmy jej kropelki i jakoś przeszło myślę,że jeszcze troszkę zostaniemy przy mleku 1
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
karina my jeszcze zostejemy przy 3 mała waży 6kg z hakiem a one są do 9kg więc po co się spieszyć ze zmianą...
alex ja widziłam tą zabawkę i też na nią poluje, na pewno jej kupię jest ona na mojej ścisłej liście zabawek jeszcze pchacz i krzesełko uczydełko
uciekam na obiad te spacerki nas pochłonęły na nic czasu nie mamy
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Śpi od 18 ciekawe czy dzisiaj też zrobi pobudkę o 2 w nocy wrrr
VIKA moja córka też nie chce pić mleka, tyle, że ja karmię piersią co ją chcę nakarmić to krzyczy i się wygina
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Jutro wracamy i dobrze odwyklam od spędzania czasu z rodzina tak 24/24 i po prostu jestem zmęczona i wkurzali mnie juz dzisiaj troche ...
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
munnecabrava
doskonale Cię rozumie bo też mnie męczy jak jestem u kogoś za długo i nie ważne kto to jest....w domku najlepiej i najwygodniej
kurcze z moją ostatnio są komedie.... podczas kąpieli pije wodę i każdy sposób jest na to dobry...jak ją położymy na gąbce pleckami do góry zaraz ją ssie lub gryzie wyciąga jęzor by jej coś skapło jak płuczemy główkę rano jak się budzi zaczyna przemieszczać się po całym łóżeczku.nogi rączki poza łóżeczkiem...zabawki...a jak tylko coś wisi na łóżeczku to wszelkim sposobem ale trzeba to dorwać dziś włączała karuzele biedna nie mogła sięgnąć bo leżała na brzuszku ale dzwiga się już galancie no i co mnie niepokoi.....bardzo targa uszy...jak jest śpiąca łapie za oba na raz i ciągnie wręcz rwie...czy u którejś też tak jest??? moja to nerwus jak nie dostanie tego co chce
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
kto napije sie ze mna winka dzis samotny wieczor mam maly usnal a ja musze sie odstresowac szkoda ze mała nie ma a winko pije dzis carlo rossi polslodkie rozowe pyyyycha
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Klaudia padla o 20:30 ale jadla o 19 wiec zobaczmy o ktorej sie obudzi
Tez musimy zaopatrzyc sie w niekapek, a noz widelec spodoba sie jje picie z niego
Mbrava ciesz sie widokami i nie zwracaj uwagi na rodzinke (no moze poza Madzią )
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
karina moja też ma wiecznie mokro w uszach,tak się wygina,że nie sposób jej utrzymać
chciałam jej zrobić zdjęcie jak próbuje włączyć karuzele ale niestety wyczaiła mnie i już było po popisach....też kręci się w okół własnej osi po całym łóżeczku...
- Ewelinczok
- Wylogowany
- gaworzenie
Do tego małemu nie schodzi uczulenie więc podejżewam że ma skaze białkową Tylko czy to możliwe ze ujawnilła się dopiero teraz gdy przeszłam na mm?? Ide (o ile bede w stanie) do pediatry w poniedziałek, zobaczymy co powie.
Ma któreś z waszych dzieciaczków skaze??? czym się objawiła?? Mojemu pojazwiły się suche czerwone plamy, jest ich coraz wiecej.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Vika Kuba też się ciąga za uszy jak jest śpiący. Z wanienki to tylko wodę by spijał a nie daj boże dorwie gąbeczkę, którą spłukuję mu główkę to tak się przyśsie, że strach zabierać A i uszy zamoczone też lubi mieć i nic mu nigdy nie było
Ewelinczok mnie czasem też bolą plecy ale już zdecydowanie żadziej niż na początku Współczuję
myjemy ząbki aż się cały zaślinił
a tu Kuba śpiewa u babci lalala i mówi baba
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Miałam o to samo spytać, bo Zuzka też od jakiegoś czasu ciągnie się za uszy, ale nie bolą ją, bo widać, że nie sprawia jej to bólu, a jak się ciągnie za włosy, aż widać, że skóra na głowie jej się naciąga, ale nawet przy tym nie mrugnie, chyba lubi takie sado maso
Karina u nas też wiecznie uszy zanurzone w wodzie, i póki co nic się nie dzieje, gdybyś wystawia Irinę na dwór z mokrym uchem albo w przeciągu to pewnie byłby problem, ale w cieple napewno nic się nie stanie.
Ale wygimnastykowane te Wasze dzieci, moja ma ciężką dupcie póki co trochę pełza, trochę się przekręca na boki, ale nie jest to jakieś intensywne.
Ewelinczok Twój synek waży ponad 8kg i pasuje na niego jeszcze 68? ile ma cm? Kurcze to Zuzka waży 8300 i ma 72cm, i już od dawna 68 jest za ciasne, a 74 jest takie akurat, kupuje już ciuszki 80 albo 86 ale to tak na przyszłość już
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa