- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja Greya przeczytałam już pierwszą część książka jak mówicie wysokich polotów nie jest ale tak lekko i szybko się czyta dla mnie w sam raz na relaks hehe
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vika faktycznie masz wielki problem . Może zadzwoń na jakąś infolinię do doradcy pokarmowego i zapytaj, jak przekonać, jakich sztuczek użyć. Może Wam pomogą, bo podejrzewam, że jest więcej dzieci które nie chcą mm.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziś też spróbuje czekać aż zacznie płakać z głodu...choć wczoraj dochodziło do 6 godz i nic...zero płaczu,butla nadal była BEEEE jutro pójdę do lekarza jeśli nic się nie zmieni
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mbrava u nas Mała zazwyczaj siedzi grzecznie ale nie raz ja cos trafia i wtedy mam cala mase zabawek i musze ja zabawiac zazwyczaj sie to udaje
Vika naprawde masz problem, nie wiem co Ci doradzic...
Pola moc buziakow dla Ciebie ślicznotko!
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja jakiś czas temu miałam podobnie z moją Julką. za cholere nie chciała wypić mleka- albo wypychała ciągle smoczek językiem, albo się bawiła smoczkiem albo po prostu był wielki płacz przy każdej próbie nakarmienia butelką... rezultat był taki że bardzo mało przybrała na wadze, a po zrobieniu badania krwi okazało się że żelazo ma bardzo niskie. teraz podaję jej Actiferol. a co do jedzenia to wciąż nie jest zbyt dobrze. generalnie rzadkie mleko bez dodatków je tylko o 5 rano prawie na śpiąco i wieczorem też czasem uda mi się jej wcisnąć ok 100ml. poza tym o 8 daję jej gęstą kaszkę łyżeczką- zjada całkiem ładnie. ok 11:30 dostaje Sinlac z musem owocowym też łyżeczką, 14:30 mleko w butli ale lekko zagęszczone kaszką na śpiąco zaraz po spacerze. 17:30 obiadek łyżeczką który je zazwyczaj bardzo chętnie. 21-22 mleko z butli zagęszczone kleikiem kukurydzianym.
generalnie większość posiłków ma zagęszczonych ale moja pediatra poleciła żebym w dalszym ciągu tak robiła bo Julka musi podgonić trochę z wagą.
za ok 2 tygodnie bedzie próba przejścia na Bebilon Pepti 2. zobaczymy jaki będzie efekt.
dziś złapałam mocz na badanie ogólne i na posiew. mam nadzieję że pozbyliśmy się już tych wstrętnych bakterii...
dużo zdrówka i uśmiechu dla Poluni!!!
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziś obudziła się o 6 teraz pierwsza drzemka ciekawe jak długo, czy znowu 15 min.
Sevilla jak u Ciebie
Dziewczyny jeszcze nie ogarniam tego forum nawet nie potrafię zrobić pogrubionej czcionki haahah
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
ale naprawdę polecam zrobienie badań krwi i moczu. dzieci ok 5-6 miesiąca życia mają często dość duży spadek żelaza i to czasem też jest przyczyną braku apetytu...
moja mała od 8:20 ma pierwszą drzemkę więc pewnie zaraz się obudzi. trochę się pobawi, wypije soczek a Actiferolem, później jedzonko i spacer jeśli oczywiście nie zacznie padać.
a ja chyba dostałam pierwszej miesiączki, albo to może narazie tylko jakieś plamienie, ale brzuch napierdziela. 2 tygodnie temu przestałam karmić piersią. niby biorę tabletki Cerazette ale plamienie jest takie brunatno- czerwone :/
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Poniedziałek to i ruch się zrobił
Gabi jestem tego samego zdania co do Greya co Ty Ana ciąglę przewraca oczami a jej wewnętrzna bogini skacze I jest bardzo podobny do Zmierzchu jeżeli chodzi o bohaterów Ale mimo wszystko ja lubię czasem poczytać takie gnioty na odmóżdżenie Przeczytałam nawet 2 razy pierwszą i ostatnią część Jeżeli chcesz coś lepszego w tej tematyce to polecam jeszcze "dotyk Crossa" też trylogia chociaż jeszcze nie dobrnełam do końca
Masz może zapisane na których stronach mniej więcej rodziłyśmy ?
Wszystkiego najlepszego dla Poluni z okazji półroczku
Vikaa z piersi też nie chce jeść ?? a może z kubka niekapka ?? No niewiem ale napewno poradź się lekarza
Olka nad tekstem masz literkę B i ją klikasz i piszesz to co chcesz żeby było pogrubione pomiędzy tymi codami [ b ] tu wpisujesz tekst [ / b ]
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hmmmm Tośka już po drzemce a mleka dalej nie chce poczekam jeszcze chwilkę bo nawet nie marudzi bawi się i piszczy jak tak dalej pójdzie dam coś innego....no może spróbuje jej dać ten Sinlac z musem akurat mam....
www.promobaby.pl/promocja-16433.html mąż właśnie mi przywiózł 4 podobno ostatnie dwie paczki zostały 3 mam MEGA ZAPAS wiec kupiłam 4 choć 3 bardzo zachęcają swoją ceną ja w zeszłym tyg kupiłam 3 132szt za 79 zł a tu proszę jaka super cena
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa