- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
wiadomo jest to mała rewolucja ale czasem potrzebna i zazwyczaj pomaga. a dzieci w 95% wyrastają ze skazy białkowej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLiNaaaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Ps. tak baj dy łej moja też pluje mlekiem dostaje w ogole tak po 90 ml a zje z ttego 40 ....
Co do erotyków polecam sekretny dziennik call girl ja ogladałam serial i ją uwielbiam :)i to o ile się nie mylę jest prawdzwa historia. Nimfomankę chyba każdy zna. Emmanuelle ? Pewno też. Ale to najlepsze zapomniałam muszę się koleżanki zapytać.
Kupiłam dzbanuszek :D:D w tesco . Dzięki Karina
A ja uważam że trzeba wyczerpać wszystkie opcje nim poda się antybiotyk a lekarze idą na łatwiznę... antybiotyk i ciach .... a później uodparniają bakterie w organiźmie ..Ale Tysiak ty se w ogóle nie masz co obwiniać nie ty jesteś lekarzem.
Co do pęcherza muszę to zweryfikować ja to usiłuję rozwiązać tak że dostaje sporo do picia żeby się oczyszczać.
Ehhh Sevi nie da sie uratować tej ciąży ??
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- KaRoLiNaaaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sevilla- trzymaj sie Kochana , jestesmy z Toba
Tysiak- podaje link do odejścia Twoich wód ....w ogole masakra ile stron wtedy pisałysmy....
www.zapytajpolozna.pl/121-iv-vi/413635-m...j-2013/Page-928.html
Hahah...ja na skurczach pisałam sobie posciki po czym udałam sie na porodóweczkę...
W ogole zycie zminiło sie o 180 stopni,no nie?
Ale i tak sie powtórze: marnowałm wtedy czas i terazniejszosci nie zmaineniłabym na nic innego!
Pozniej wszystko nadrobie bo jest super pogoda i lecimy z Pola na spacerek !
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Najbardziej pragnę być z moim urwisem mniejszym i większym...
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja powinnam iść z tym rezonansem do lekarza żeby zadecydował czy powinnam mieć operację czy nie ale boję się że będzie kazał i nie zniosę tej rozłąki. Bo operację miałabym w W-wie czyli 120km od domu i nikt by mnie nie odwiedzał. A w szpitalu leży się około tygodnia. Wiem że nie powinnam tego lekceważyć bo będzie jak z tym zębem (koniecznie w tej chwili).
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Gabi31 teraz mamy NAN , BEBILONU od początku nie chciała,kupiłam też BEBIKO i nic wróciłam do NAN boję się troszkę zmieniać te mleczka by ją brzuszek nie rozbolał....jutro pójdę do lekarza i skonsultuje się z położnymi zobaczymy co mi powiedzą może ona nie lubi tego zapachu mm bo kaszki też są beeeeee
munnecabrava próbuje z kaszkami dziś chciałam jej wcisnąć www.dziecko.nestle.pl/produkty/sinlac/ct...9/productid/180.aspx tej też nie chce BOBOVITA odpada te zwykłe mleczno-ryżowe też bleeee do mleka nie chce ostatnio dodałam jej łyżkę tej nestle glutenowej też pluła a przecież ona ma taki inny smak
teraz śpi już dwie godz....woli głód przespać... jak wstanie wciśniemy obiadek ....najgorsze jest to,że pić za bardzo nie chce wczoraj przez cały dzień wypiła 120 ml z czego prawie wszystko na noc zamiast mleka
bawi się ....nie płacze.....zdrowe szczęśliwe dziecko.....ale teraz sobie uświadomiłam...starsza miała skaze białkową wyszła jej dopiero jak miała trzy lata czyli jak wprowadziłam jej do diety płatki z mlekiem....wcześniej był tylko cyc, danonki i jajka .....Tosi jak wprowadziłam kaszkę zaczęła dostawać czerwonych polirów zaraz pomyślałam,że to może białko...no ale teraz niby jest ok tylko takie ma szorstkie te poliki....może i coś jej to białko nie pasuje słyszałam,że dzieci potrafią same eliminować z diety potrawy których organizm nie do końca przyjmuje....Hmmm teraz będę tak gdybać
www.smyk.com/chicco-pasta-do-zebow-smak-...3,swiat-niemowlaka-p my mamy taką pastę nakładam jej dosłownie na czubeczku i myjemy ząbki
też spróbuję tą zabawkę upolować mam nadzieję,że po południu jeszcze będą....
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
munnecabrava które kaszki wypróbowałaś i nie czuć tak bardzo mm....kurcze ja już mam tych kaszek i mlek w domu...już nie wiem co kupić bo prawie wszystko tak samo na nią działa....
korzystałyście z takich tabel
www.osesek.pl/podstawy-zywienia-dziecka/...6-miesiac-zycia.html
nie wiem może zaczne jej gotować tylko nie wiem jak się do tego zabrać
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Karolina a czy Wam coś z tych testów alergicznych wyszło? na co konkretnie były robione? tylko w kierunku skazy czy na inne rzeczy typu owoce lub warzywa?
my wróciłyśmy ze spaceru, zimno jak diabli :/
ale zrobiłam w rossmanie zapasy obiadków dla małej. mięsko królika zaakceptowała w 100% teraz próbujemy indyka. gluten podaję od ubiegłej środy i póki co jest ok. dziś zaczęłam podawać jej żółtko- tzn 1/2 ugotowanego na twardo żółtka. pediatra zaleciła taką porcję 2 razy w tygodniu póki co. a Wy podajecie już żółtko swoim dzieciaczkom?
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa