BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #778707 przez moniaaak
Dziewczyny poradźcie mi jeśli umiecie- od czego mogą być czerwone plamy na policzkach? Kacper ma dziś strasznie czerwone policzki, nie jest mu gorąco, ani nie ma gorączki. Ani w sumie żadnych objawów. Kurczę wczoraj i dziś zjadł po pół słoiczka królika. Myślicie, że to od tego?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #778713 przez vika
MONIAK nie wydaje mi sie by to bylo od miesa z krolika....obserwuj moze to tylko chilowe,Tosia tez tak miala-myslalam wtedy,ze to od bialka bo wprowadzalam jej kaszke ....na szczescie drugiego dnia samo zniklo:)poczekaj troszke...
Pyza obudzila sie jak zawsze po 23 na jedzonko lecz tym razem nawet nie chciala sprobowac mleczka:/ zobaczymy jak bedzie rano mam nadzieje,ze zje z apetytem,postanowilam,ze bede czekac az sama sie upomni.....kurcze jez raz tak sprawdzalam to wyszly mi 3 posilki na dobe:( mam nadzieje,ze nic jej nie jest....
uciekam spac:)

11 lata 2 miesiąc temu #778714 przez KarinaM
Alex pytałaś o ten Garnuszek FP www.promobaby.pl/marka-fisher.html .
Ja osobiście nie miałam go ale byłam z Igorem jeszcze małym u znajomych którzy mieli tą zabawkę. Bardzo Mu się podobała. Bawił się nią długo.
Nie pamiętam w jakiej cenie je pokazywałaś. Zobacz czy w tym Tesco nie jest taniej.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #778715 przez KarinaM
Joasiu gdzie jesteś?????

No i Sevilla co się dzieje????? Daj znać bo się martwimy. Jak dajesz radę i co mówią lekarze.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #778719 przez KarinaM
Noc spokojna choć śniły się koszmary. Irina wstała o 4:30 na mleczko i zamiast iść spać to gada w łóżeczku. A może da radę usnąć bo mnie bardzo boli głowa.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #778725 przez Olka!
A ja miałam pobudkę o 5 był cycuś i myślałam, że pójdziemy dalej spać a tu nic oczy jak radary wymiękłam z usypianiem i teraz leży moja panna na macie i się wygina !

Vika mi wszyscy mówili, że taki niejadek ta moja córa i nic z tym nie jedzeniem nie robię, wiadomo martwi ale na siłę jej nic do gardła nie wleje, ile waży Twoja córcia?

11 lata 2 miesiąc temu #778730 przez KarinaM
A moja usnęła około 5:20 i jak narazie śpi smacznie a jest 7:25. Igorek też śpi i mąż także. Tylko ja leżę i głowa pęka mimo wziętego proszku. Aha Igorek już niedługo pospi bo oczy otwiera.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #778733 przez Sevilla
Dziękuję, że się mną interesujecie. U mnie bez zmian beta nadal rośnie, nadal krwawie. W poniedziałek jeżeli nic się nie zmieni dostanę najprawdopodobniej leki. Ogólnie czuję się dobrze, dziś zobaczę mojego synusia...

11 lata 2 miesiąc temu #778740 przez vika
OLKA wlasnie chodzi o to,ze TOsia wazy za malo......za malo przybierala na wadze na cycu przez ponad 6tyg 300gr po rzejsciu na mm po tygodniu przybrala 230gr w zeszlym tyg wazyla 6280
no i wlasnie ksiezniczka zjadla sniadanko az 130ml .....zobaczymy jak bedzie dalej.....
kurcze a zaraz po przejsciu na mm zjadala zawsze ponad 180....moze nadrobila straty i teraz juz tyle nie potrzebuje???....juz raz tak bylo....

11 lata 2 miesiąc temu #778755 przez KarinaM
Sevilla trzymaj się. Najważniejsze żeby w końcu powiedzieli o co chodzi. Jak już mówiłam lepsza najgorsza prawda niż takie życie w niepewności. No i w rozłące z Maksem i mężem. Jesteśmy z Tobą i myślimy o Tobie.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #778769 przez Olka!
VIKA moja córka ważyła 2 tygodnie temu 5700, jaką miała Twoja wagę urodzeniową? To też jest ważne.
Ważne jest też to żeby w ciągu pół roku dziecko podwoiło swoją wagę urodzeniową.
A jak z obiadkami - zjada?

11 lata 2 miesiąc temu #778790 przez Alex_87
karina w Tesco rzeczywiście wychodzi najtaniej, bardzo fajna promocja, tylko niestety u mnie nie ma Tesco :( ale może poproszę ciocię żeby mi kupiła.

Sevilla przesyłamy buziaki :kiss: :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #778797 przez vika
OLKA Tosia wazyla 3120 a Twoja??? 6050 wazyla jak miala 5msc bez dwoch dni

11 lata 2 miesiąc temu #778823 przez Olka!
Moja ważyła 2920. Chyba nie masz się czy martwić, pytałaś lekarza czy tak może być? Mi mówili, że jeśli przybiera nawet niewiele to jest ok. Weronia baaardzo dużo ulewała teraz też ulewa ale mniej. A jak obiadki wcina z chęcią?

11 lata 2 miesiąc temu #778858 przez vika
obiadki je ale to zależy od dnia tak mniej więcej od 100 do 150 najczęściej daje jej mały słoiczek + mieszam z połową dodatkowego warzywka i często wszystko zjada....ale różnie....

kfk.blox.pl/2013/06/Baby-Swinging-Joga.html po obejrzeniu tych filmików odechciało mi się jeść....brrrr jak można uznawać,że to jest dobre dla dziecka :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka