BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 10 miesiąc temu #832426 przez munnecabrava
Moja PAnna postanowiła sterroryzować rodziców ;) wstała o 21 z drzemkii zapomnij matka co bym poszła spać i siedziała ze mną do 1:30 później ją małż przejął i z nim do 4... o spaniu zapomnijcie nocne życiejej w głowie cały czas nas za ręce łapie i tańczyć chce :P pokracznie to wygląda jak ugina nogi i kręci zadkiem :P

Efekt dzisiaj w pracy jestem zombie ;) A mój małż nie chce nawet myśleć jak zrzędzi w domu :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #832433 przez tysiiiak
M-brava no to niezła imprezowiczka Ci rośnie :D

10 lata 10 miesiąc temu #832462 przez Daarikaa
Hej

Poluniu lap moc buziaczkow!

Anek to daj znac jak tam ulekarza

My juz po dwygodzinnym spacerku , pogoda wymarzona :) nic tylko korzystac z swiezego powietrza

teraz trzeba ugotowac Klaudii jakas zupke, hmmm moze pomidorowa.

Mbrava no to ladnie balujecie po nocach :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #832502 przez joasia10015
My po lekarzu...pani doktor spojrzala na Mikiego i odrazu ze to atopowe zapalenie skory....ze to nie od jedzenia tylko tym miejscu jakies tam gruczoly sa ,, zatkane,, czy jakos tak.przepisala fenistil i curiosin na zmiane do smarowania.no i niby ma to samozejsc....
Czy ktorejs szkrab ma to azs ?

10 lata 10 miesiąc temu #832584 przez tysiiiak
Joasiu Kuba nie ma stwierdzonego AZS ale też mamy fenistil (krople) a.z.tego co.zrozumiałam to Miki dostał masc?

10 lata 10 miesiąc temu #832611 przez KarinaM
Najlepszego dla Poli.

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu #832620 przez joasia10015
Miki dostał maść,głównie na swędzenie- bidulek okropnie sie drapie i ma ranki :-( jak wrócę do domu to pójde do pediatry i niech mi wiecej powie,ale z tego co czytam o AZS to wszystko sie zgadza :-( nie ma u nas żadnych dzieci z AZS ?

10 lata 10 miesiąc temu #832639 przez Daarikaa
biedny Mikus!

Ja wlasnie upieklam muffinki, Klaudia zjadla kartoflanke i padla na drzemke, mąż pojechal do pracy wiec mam chwilke la siebie :)

10 lata 10 miesiąc temu #832642 przez sisina
Vika jak slysze ze sie nadudza na kupe to
od razu sadzam go na nocnik i zrobi

10 lata 10 miesiąc temu #832643 przez sisina
Sorki za bledy ale pisze z Tel.

10 lata 10 miesiąc temu #832684 przez pauluska
Joasia Iga ma AZS ale nie masz co czytać w internecie co i jak bo tyle ile dzieci z AZS tyle różnych objawów czy przyczyn. Dziwne co prawda że całe ciałko u Was ok tylko na czole taka plamka ze swojego doświadczenia powiem Ci że nam Fenistil nie pomógł a zaszkodził super maścią jest Cortineff jak coś się pokazywało znikało na drugi dzień z AZS trzeba żyć raz objawy się nasilają raz zanikają sezon grzewczy nie sprzyja niestety. Mikuś drapie czoło czy jak ? Czy ma gdzieś indziej te plamy bo może coś nie doczytałam ? Jak swędzi dziecko to ciężko niestety ale wtedy wydaje mi się że dobrem rozwiązaniem są leki antyhistaminowe no i przede wszystkim nawilżanie choć u nas mało pomaga ale i tak nawilżam co chwila u nas Myszkę nic nie swędzi poradzę Ci abyś za dużo nie czytała bo zwariujesz od nadmiaru wiedzy. Najlepiej byłoby znaleźć przyczynę tego a w czym kąpiesz ?

10 lata 10 miesiąc temu #832790 przez KarinaM
Irina miała jakiś gorszy dzień. Po kąpieli ładnie wypiła mleczko a potem to już schiza. Wszystko na nie i płacz. Posmarowalam dziąsła i też nic nie dało. Pić nie chciała, smoka też nie. Bawić też nie, poleżeć tym bardziej nie. Szok. Miałam takiego nerwa że musiałam wyjść do łazienki bo już zaczęłam krzyczeć na Nią że jest powalona itp. Oczywiście mąż pojechał gdzieś w sprawach firmowych i wróci późno. Jak wróciłam z łazienki to wzięłam Ją od mamy i usnęła mi na rękach już bez płaczu. Dawno tak nie miała. Nie wiem czy to zęby czy coś innego.
Idę spać bo nie wiem co mnie czeka w nocy.

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu #832808 przez paninka87
Oj dają popalić dziewczyny! :side:
Moja w miarę spokojna, wytargałam po pracy na spacer żeby się troche dotlenić.
Mam problem z jedną piersią czuje jakby ktoś wbijał mi igły... może to być spowodowane tym że w szpitalu częściej karmiłam a teraz mniej. Już sama nie wiem. Miala tak ktòraś?
Chcemy gdzieś wyskoczyc na weekend ale nie mam pomyslu gdzie... niekoniecznie w góry;)

10 lata 10 miesiąc temu #832820 przez Olka!
Już prawie 22 a Weronia jeszcze nie śpi, siedzi w kojcu i się bawi. Wracaliśmy z basen i zasnęła w samochodzie a teraz proszę imprezy po nocy.

Ale pięknie dziś było co :-) Ja już chcę wiosnęę!!

Dziewczyny co rusz teraz słychać, że dziecko ma AZS a może to tak na wyrost co!! Od kilku dni zauważyłam u Weroni plami na ciele takie jak liszaje czy coś hmm jak nie zniknie przez jeszcze kilka dni będę musiała to pokazać lekarzowi.

Karina jak Irinka nic nie chciała nawet dyda to może faktycznie zęby

10 lata 10 miesiąc temu #832825 przez pauluska
Dziewczyny teraz okres w wieku dzieciaczków że się ujawniają alergie nawet jak dzieci wcześniej nie dawały znaku a alergii jest mnóstwo niestety :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka