BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #831481 przez vika
Olka jestem jestem tylko jakoś tak weny do pisania nie mam :( wczoraj miałam jakiś dołujacy dzień
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a moja mala ladnie przesypia noce chyba jednak antybiotyk był niezbędny ewidentnie mysialo coś ja boleć :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #831484 przez pauluska
A my dalej w szpitalu :( Mysia całą noc gorączkowała ale ma być lepiej 48 godz od podania antybiotyku więc dzisiaj wieczorem mam nadzieję się polepszy. Mamy okropny problem z zasypianiem wczoraj usnęła na noc przyszła pielęgniarka mierzyć temp i ją rozbudziła bujałyśmy się do 22.30
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no a w niedzielę wypisów nie robią więc cały weekend jeszcze tutaj psychicznie jestem wykończona :(

11 lata 2 miesiąc temu #831487 przez pauluska
Vika na pewno Tosiunie bolało przy sikaniu my z powodu ZUM mamy robić co miesiąc badanie moczu i posiew aż do roczku teraz miała w szpitalu robiony i jest ok

11 lata 2 miesiąc temu #831493 przez tysiiiak
Pauluska z całego.serca współczuję.:( wrocicie do domku i wszystko wróci do normy :) jeszcze chwilka :* oby się niuni poprawilo kiss: ZDROWKA :*

Się znów z @ zgralysmy tyle ze ja bliżej końca już :)

Vika nerwy na wodzy :D przynajmniej znasz przyczynę swego stanu :)

Kubulek już coraz lepiej drepta na czterech :)

11 lata 2 miesiąc temu #831497 przez vika
pauluska napisał:

Vika na pewno Tosiunie bolało przy sikaniu my z powodu ZUM mamy robić co miesiąc badanie moczu i posiew aż do roczku teraz miała w szpitalu robiony i jest ok

kurczę ja robiłam badania co trzy tyg ale ostatnio zaniedbalam choc M truł bysmy poszli i zrobili :huh: to ja że nie będziemy tak przesadzać no i co z tego wyszło :ohmy: teraz w środę mocz do kontroli jak sie nie poprawi wtedy posiew ale u nas ciągle ta sama bakteria pospolita e.coli
no Pauluska dużo siły :blink: temperatura powinna spaść tak jak piszesz antybiotyk zacznie dzialać i mala wróci do siebie :) wiesz z jednej strony przy takiej temperaturze dobrze byc pod opieką lekarzy bo dziecko rożnie reaguje a w domku tylko bys panikowala... trzymajcie się cieplo :kiss:
Tysaik no jakoś się zgrywamy z tą @ choc ja myślalam,że już w tym msc nie dostanę :blink:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #831502 przez Sevilla
Wczoraj wróciłam po 23 z pracy, więc nie dałam rady zdjęcia już wstawić, ale dziś nadrabiam. Zdjęcia świeże z dnia dzisiejszego, jeszcze parują :P :blink: :silly:
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #831513 przez tysiiiak
hehe no troszeczkę się pucki Maksikowi zrobiły. Wygląda przeuroczo i zdrowo :) Nasz 'bliźniak' :)

11 lata 2 miesiąc temu #831515 przez KarinaM
Ewela podsyłam Ci linka:
translate.googleusercontent.com/translat...vrxgQSfKtgc1CC3m7TKg
My musimy oddać wózek do naprawy bo mamy z 10.2012.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #831537 przez KarinaM
Ewela złożyłam ten wózek i rozłożyłam i dla mnie to te szczeliny które się robią (a to tam ucina podobno palce) to są małe. Zamówiłam bezpłatny system naprawczy i nie będę oddawała wózka bo ja nie będę wkładała palcy w te szczeliny.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #831592 przez vika
sevila ale mi zięciunio w masę rośnie no no będzie (chłop jak dąb) w sam raz dla mojej malizny :woohoo: :side: :blink:

11 lata 2 miesiąc temu #831611 przez KarinaM
Jaki tu spokój!!!
Moi chłopcy pojechali do lasu pojeździć kładem i na sanki. A ja siedzę z Iriną w wysprzatanym rano domu. Odpoczywam od chłopów psychicznie. Też dostałam @ ale narazie mało coś leci. Pewnie jak się rozkręci to nie dam rady.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #831617 przez ewela86
Karina dzięki Ci wielkie! Ale jestem zła :angry: Chyba nie powinni takiego wózka dopuścić do sprzedaży skoro istnieje choć cień wątpliwości co do jego bezpieczeństwa!!!! Jeśli mam wybierać to ja też juz wolę zamówić ten zestaw naprawczy, a le w zamian mogliby jakiś gratis dodać i to bez dwóch zdań :ohmy: :ohmy: :ohmy:

sevilla ano rzeczywiście już nie taka chudzinka z Maksia :)

idę robić ciacho :lol: bo dzisiaj kuzynka ma mnie nawiedzić :)

11 lata 2 miesiąc temu #831620 przez paninka87
My od rana też wzieliśmy się za sprzątanko.... zagoniłam wszystkich do pomocy:)

A nocka jakaś masakra... wybudzanie milion razy...
U nas już po śniegu... dziś na plusie 6 stopni :blink:
Mężuś wybył nawet na spacerek z Blanką... pozniej zabiera Amelię do kina. Ciekawe czy o jakiejs przyjemnosci dla mnie pomysli;)
Sewilla Maksio naprawde przybral tu i tam;) dobrze ze ma apetyt nie ma co dziecku żałować.
Dziś Blanka pięknie zjadła obiadek;) wraca do formy ..nadrabia te stracone kalorie :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #831630 przez demoniqe
a my z M dziś cały dzień w domku :) jest super! Bawimy się z Kubuniem, robimy gołąbki mniaaam :)

Kuba przez cały dzień mówi mniaam i miele chleb z masłem w buzi :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #831645 przez Sevilla
Vika rośnie Ci zięciunio :P A moja synowa po fb widzę, że nie pozostaje mu dłużna ze sprytem :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka