BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #830614 przez tysiiiak
Pauluska biedna Igunia i Wy też :kiss: Daj znać jak.czegoś więcej się dowiesz oby to nie było nic poważnego! Masakra co to się dzieje...

Karina gratuluję umowy ! W tych.czasach umowa na czas nieokreślony to naprawdę coś! :)

Olka Może wyjdź gdzieś na.miasto.z.koleżankami albo zrób coś dla siebie! :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #830616 przez Olga60
pauluska o Boże :ohmy: a co było przyczyną takiego stanu ??? Trzymaj się dziewczyno :kiss: . Dziś właśnie myślałam o Tobie, że coś się nie odzywasz :( . Buziaczki dla Iguni, tulimy :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #830624 przez Alex_87
Pauluska miałam dzisiaj nawet do Ciebie pisać. Biedna Iga, informuj nas jak się czegoś dowiesz...

11 lata 2 miesiąc temu #830634 przez pauluska
Angina :( ale to wszystko tak sie szybko dzialo powtorze sie ale nigdy sie tak nie balam biedne moje dziecko boje sie nawet spac polozyc ze cos sie stanie :( a Myszka moja tak na temp zaaregowala dzisiaj wychodzav od lekarza mowilam mezowi ze dobrze ze nie szpital a za godzine tu jestesmy ale musze sie wxiac w garsc najgorzej mamy problem z zasypianiem nawet lulanie niebardzo pomaga trzymajcie kciuki zeby nas szybko wypuscili

11 lata 2 miesiąc temu #830635 przez Olka!
Pauluska trzymaj się dzielnie !!!

Tysiak chyba masz rację , chyba czas na jakieś szaleństwo!

11 lata 2 miesiąc temu #830639 przez gusiek_kom
Pauluska szybkiego powrotu do zdrówka dla Iguni. Bądźcie dzielne. Buziaki dla Was!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950

11 lata 2 miesiąc temu #830640 przez Olka!
Pauluska wierzę Ci, że się wystraszyłaś!! A gorączka spadła?

Dużo ostatnio słychać, że dzieci mają anginę !!!

11 lata 2 miesiąc temu #830651 przez vika
Pauluska jak już Ci pisałam trzymaj się ciepło :kiss: :kiss: :kiss: utul Igusie i odpoczywajcie :kiss:
Olka mam tak samo jak Ty :side: :laugh:
no a moja jednak dostała antybiotyk :angry: leukocyty podniesione niestety :huh: nie będziemy ryzykować aż znów zejdzie na nerki :angry:

11 lata 2 miesiąc temu #830652 przez paninka87
SZOK!!! Pauluska 3maj się dzielnie. .. szybkiego powrotu do domu! Dopiero co my przeżywałyśmy horror... a tu takie wieści:(

11 lata 2 miesiąc temu #830655 przez Daarikaa
Pauluska kurcze...co za dziadostwo sie przuplatalo do Was... :( Biedna wystraszylas sie strasznie.... Ucaluj słodka Igunie i niech szybciutko zdrowieje perełeczka!!!!

Vika jednak nie uniknelyscie antybiotyku ale lepiej wziac go teraz nic tak jak piszesz zeby sie na nerki rzucilo. Tez ucaluj Tosiunie!

Olka kazdy ma gorsze dni, zwlaszcza ze obecna pogoda wcale nie poprawia humoru wrecz przeciwnie, znajdz troszke czasu dla siebie, jakie domowe spa, albo shopping albo ploty :) co kto lubbi...

Kombinezon jednak okazal sie za maly i oddalysmy go.... ehhh

11 lata 2 miesiąc temu #830658 przez Alex_87
Pauluska, Iga trzymajcie się mocno, przesyłamy Wam z Zuzinką duuużo buziaków :kiss: :kiss:

Darika to jaki rozmiar nosi teraz Klaudia? :D my też musimy kupić, ten jest tak na styk, do końca zimy chyba nie da rady, ale nie wiem jaki rozmiar :/ i czy kombinezon czy kurtkę tylko, bo spodnie cieplejsze jakieś mam :/ tak czy siak za wiele i tak w tym pewnie nie pochodzi. Chyba 92 wezmę, zeby było trochę luzu.

11 lata 2 miesiąc temu #830662 przez tysiiiak
Pauluska booooziu angina u takiej perełki :( Zdrówka dla Iguni :kiss:

Tiaaa kombinezon... jeden kupiłam przed zimą to ani razu Kuba nie założył bo jak przyszła zima to za mały się zrobił :/ Dobrze, że moja mama mi kupiła zapasowy i ten jest dobry uff :P
W razie W mam jakąś kurtkę jeszcze troszkę przydużą i ciepłe spodnie ;)

11 lata 2 miesiąc temu #830664 przez Daarikaa
Alex dobre pytanie, ja juz nie wiem bo w kazdym sklepie jest inna rozmiarowka... dzisiaj ja probowalismy zmierzyc centymetrem to wyszlo nam 89cm ja wszystko mniej wiecej kupuje na oko bo rozmiary sa rozne...

11 lata 2 miesiąc temu #830667 przez Olka!
My też potrzebujemy kombinezon na rozmiar 74 może któraś z Was ma taki żeby sprzedać co?

11 lata 2 miesiąc temu #830679 przez Alex_87
właśnie wiem, że ta rozmiarówka głupia jest :/ ja mierzyłam Zuzkę i ma 78cm, więc takie ciuszki po domu kupuje rozmiar 86, ale takie coś jak kurtka to chyba lepiej wziąć rozmiar większy, w końcu w marcu też może być zimno, nie daj boże powtórki z tamtego roku i śniegu w kwietniu :P patrze na allegro, ale boje się kupić tak w ciemno. no i chyba kupie coś bardziej unisex to w razie czego siostra skorzysta w przyszłym roku ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka