BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 10 miesiąc temu #828869 przez KarinaM
Vika super że Tosia już nie goraczkuje. Czyli wychodzi że to trzydniowka.

Paninka trzymajcie się dzielnie. Wiem jak to jest w szpitalu. Rok temu byłam z Igorem w szpitalu. A jak Igor miał 6 m-cy to miał operację więc też wiem jak to jest z takim małym brzdącem tam być. Fakt że ja byłam z Nim na chirurgi dziecięcej a tam nie ma tylu zarazków i chorób.
U nas na oddziale dziecięcym jest taki fajny lekarz (Igora pediatra który niestety odszedł z naszej przychodni) i On jak nie ma potrzeby to nie zostawia na oddziale bo mówi że tam więcej może się przyplątać.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #828921 przez tysiiiak
My po krótkim spacerku bo już jest w miarę ciepło (-3) ale sypie śniegiem że nic nie widać :P
Kuba wszamał całą kaszę jaglaną z jabłuszkiem i mm ;) mnie też smakowała ;D więc będziemy robić :)

lecę robić obiadosa :)

Super że Tosieńka wraca do siebie :) :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #829046 przez vika
Zrobiłam Tosi krupniczeka na rosołku ale szamała najpierw zjadła całą dużą marchew z rosołkiem i za chwilę całą dużą porcje krupniku :) apetyt wrócił :)
co do jaglanej Tosi nie bardzo smakuje jak dodałam bobovity to jadła a samej z mlekiem i owocami nie chce woli manne tej to zjada całą porcje :side:
ale tu dzisiaj cisza w ogóle ostatnio jakoś coraz mniej dziewczyn zagląda :dry:
u mnie dziś mąż miał ostatnią nockę zanim położył się spać zajmował się Tośką a ja w końcu mogłam wysprzątać całe mieszkanie i pomyć podłogi :) no i zrobiłam rosołek bo ostatnie dni to jakaś masakra była na suchej karmie jechaliśmy :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #829064 przez Alex_87
Ewela dziękuje bardzo :*

Vika czyli to była trzydniówka?

U nas mocz już w porządku :)

Zuzka też nie zawsze chce jeść tą jaglaną, zazwyczaj jej dosypywałam tych kupnych, ale dzisiaj zjadła z jabłkiem i śliwką tylko ;) zresztą już polepszył jej się apetyt :)
Vika ta jaglana ma taki specyficzny smak, może za mało owoców dałaś?

Hmmm co do DDTVN ja oglądam co 2 tyg, bo Pieńkowskiej nie jestem wstanie znieść :/

Darika oto zdjęcia ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #829081 przez vika
ALEX Jaka Ty elegancka :) super wyglądałaś :)
może i faktycznie za mało dodałam owoców albo Tośka miała te gorsze dni z jedzeniem i dlatego jej nie podeszła będę jeszcze próbować jak na razie wróciłam do manny i zjadła wszystko :)
nie wiem czy to była trzydniówka na razie nie mamy żadnych objawów a na wyniki jeszcze czekamy :)

10 lata 10 miesiąc temu #829107 przez KarinaM
Alex no no. A jakie szczuplutkie nóżki!!! Wyglądałaś ślicznie.

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu #829148 przez Gusia
Alex ślicznie wygladasz :)
Vika to jak Tosiaczek ma apetyt to jutro juz zacznie doginac i znow bedzie Jej pełno :lol:
Ale lepiej jak dziecko jest zdrowe i jest Go wszędzie pełno niż ma być chore i markotne :blink:
Paninka a jak Blaneczka ???? Wiesz juz kiedy wyjdziecie do domku ???

10 lata 10 miesiąc temu #829183 przez Daarikaa
Alex fiu fiu ale laska z Ciebie! rodzinka jak z obrazka:) Zuzka jaka duza dziewczynka i jak ladnie przypozowala :)

ale dzisiaj Klaudia spi jak zajac, co zasnie to za 20 minut juz jest gotowa do zabawy, podejrzewam ze troche ja te zeby męczą...

no nic ide szykowac klusi kąpiel, potem butla i lulu

10 lata 10 miesiąc temu #829193 przez Alex_87
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :) w sumie dopiero ostatnio zaczęłam siebie znowu postrzegać jako kobietę a nie tylko mamuśkę :D i stwierdziłam, że muszę wymienić garderobę ;) dzisiaj sobie kupiłam w mohito bluzkę i sukienkę, ale wiecie co sukienkę musiałam wziąć rozmiar XL :ohmy: ja nie wiem co z tą rozmiarówką jest, bo aż tak duża to chyba nie jestem ;)

Zuzka dzisiaj spała tylko 45 min, na szczęście już padła. Dzisiaj pomagała mi robić porządki w szafie :D chyba pójdzie w mamusię, bo najbardziej interesowały ją torebki :D

10 lata 10 miesiąc temu #829202 przez ewela86
My dzisiaj bylismy na kontroli wagi. Diana wazy 8470 :) DIsiaj nie bardzo chciala jeac obiadek. Teraz gryzie gumowe zolwia w wannie ake juz trze oczka wwiec pora spac.

10 lata 10 miesiąc temu #829215 przez vika
alex XL ???? CHYBA CHCIAŁAŚ NAPISAĆ XS :woohoo: gdzie zobacz jakie Ty masz nogi jak patyczki :lol:
weż nic nie mów o kobiecości ja już zapomniałam co to jest...nie umię się nawet ubrać...i machnęłam już na to ręką...nie wiem co się ze mną dzieje ale nie widzę już w sobie tej samej kobiety co kilkanaście miesięcy temu :( nawet nie chce mi się o tym pisać :dry:
nadal czekamy na wysypkę czy będzie czy nie...kurczę ale ze mnie matka...miałam zadzwonioć do przychodni o wyniki i co??? ZAPOMNIAŁAM :ohmy: :ohmy: :ohmy: To przez to,że dziś jakiś taki dzień nieogarnięty...mężuś śpi a ja latam i ciągle coś robię a do tego drzwi się nie zamykają a to listonosz a to kurier a to dezynsekcja :lol: :woohoo: :side:
nie tak na serio jakiś dzień mam do D.... robota mi się w ręce pali aale to dosłownie za co się nie wezmę to albo nie mogę skończyć albo zepsuje :blush: :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #829224 przez paninka87
Nic nie wiem juz nie smiem przypuszczac kiedy wyjdziemy bo tylko sie rozczarowywuje... trace cierpliwosc i moc... :P
Blanka mnie nie słucha i nie chce bobla zrobić.. w nocy była mega rzadka a w dzień nic...
Pomoc mam tylko ze strony M ktory jezdzi rano wieczor z jednego miasta do drugiego zahaczajac o dom... tez juz skrajnie wyczerpany. Mega tęsknie za Melką. Masakra... od soboty jej nie widziałyśmy.
Opisze cos wiecej jak juz sie znajde w domciu bo nawet limit internetu wyczerpalam :P
Wlasnie szykujemy sie do spania... ja generalnie mam wygodne loze na podlodze :angry:
Blancia zasnęła wlasnie. .. ja zaraz tez sie klade.
Sorry ze tak tylko o nas ale moj mózg cieżko pracuje nadaje się do przewietrzenia.... :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #829225 przez demoniqe
Tysiiak Kuba ma tak samo z raczkowaniem :) rączki kuma, ale nóżki nie :)

10 lata 10 miesiąc temu #829227 przez Alex_87
Vika też nie mogłam w to uwierzyć ale to naprawdę XL :D a w XS to ja już dawno się nie mieszczę ;) zresztą ostatnio gadałam z koleżankami, że kilka lat temu rozmiar S był większy niż teraz, jakoś chyba im się wymiary pozmieniały, ale skoro wszystko szyte w Chinach to mniejsze :D

A ty Vika lepiej nic już dzisiaj nie rób tylko sobie odpocznij :)

10 lata 10 miesiąc temu #829228 przez joasia10015
Hej dziewczynki :)
Vika jestem,jestem :) Czytam was cały czas ale jakoś tak ostatnio brak czasu na wszystko -do tego mąż wrócił to dodatkowy ,,obowiązek,, ;)
U nas wszystko dobrze-Miłosz troszkę sie rozchorował tzn.tak -od jakiś 3 msc.miała katar-raz mniej ,raz więcej a czasem wcale ...A nasza pani doktor ciagle jakieś pierdy i chłopak sie meczył i męczył :( POszłam dziś z nim i trochę ściemniłam żeby w koncu dała mu konkret -i dostał BAKTRIM -taki jakby na pół antybiotyk -mam wielką nadzieję że w koncu dojdzie do siebie :) Macie racje czasem trzeba być mądrzejszym jak lekarze :)

Miki szaleje,plamka na czole nie schodzi wiec dalej znak zapytania :unsure:
alex XL??????????????? to jakaś chińska rozmiarówka czy jak -przeciez szczypiorek z ciebie że hoho :ohmy:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka