BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #828566 przez vika
Alex moja też ma siniaczki i nawet na piszczelach :ohmy: a z tym spaniem to może się unormuje tylko nie zmieniaj nawyków :)
zapomniałam dodać moja waży 7300 kurczę nie wiem czy te wagi tak oszukują czy co :huh: wychodzi na to,że przybyło jej jakieś 150g od 17 grudnia :huh: mało na tyle co ona je :ohmy:
dziewczyny dzięki za wypowiedzi troszkę mi lżej wiedząc,że nie tylko ja staram się być mądrzejsza od lekarzy :lol: a swoją drogą jakie to niesprawiedliwe,mamy tych lekarzy a nie mozemy na nich polegać....a to już druga doktorka która na ślepo wlepia antybiotyk a dodam,że u nas są jedne z lepszych :dry: mam wrażenie,że boją się odpowiedzialności na Tośkę to tak dmuchają po tej akcji z CRP wszyscy w przychodni wiedzą ,że to ta co nastraszyła lekarzy :huh: :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #828595 przez madzia1210
Czesc dziewczyny, czytam codzienni ale z pisaniem gorzej, zawsze cos:-(

Szymonek dziekuje za zyczenia:-)

Mamy pierwszego zabka, babcia dzisiaj znalazla:-) przynajmiej wiem dlaczego prawie nie spimy juz trzecia noc

Szymus dopiero startuje do raczkowania ale rece nie chca isc do przodu:-) ale za to jak sie czegos mocno zlapie to wstaje

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #828599 przez madzia1210
Chcialam dodac fotke

11 lata 2 miesiąc temu #828616 przez ewela86
Hej dzoewvzuny.
My dzisiaj odbylismy maraton po sklepach w poszukiwaniu spacerowki ale mam jeszvze wiekszy metlik w glowie niz przed!!! Madakra... zastanawiam zie nad wozkiem Britax ale kurde pate rzeczy mnie powstrzymuje :(
Ale kupilam Dianie dwie sliczne czapusie zimowe w mega promocji z mysla o przyszlym roku :)

vikaZdroweczka dla Tosienki.naszej kochanej! Diana wazy ok.8300 z domowych pomiarow ale jutro na kontrole wagi jjedziemy wiec bede wiedxiala dokladnie.

alex wygladalas pieknie!

11 lata 2 miesiąc temu #828643 przez Gusia
My byłysmy w zeszła środę na wazeniu i Julka waży juz 8350 , nie wiem ile ma cm bo tu nie mierzą , musze ją sama zmierzyć centymetrem :laugh:
Narazie u nas 2 zabki na dole ktory wyszły 13 i 25 grudnia i narazie cisza, chociaz strasznie szoruje górne dziasla ale nic nie widać :angry:
Raczkowanie tez juz coraz lepiej Pyśce wychodzi, juz zaskoczyła ze musi rączki przesuwać razem z nozkami ale najfajniejsza czynnością jest teraz wstawanie przy każdej okazji i puszczanie sie :ohmy: potrafi postać ok.10sec i ląduje na pupci, 2sec i znow stoi :laugh: utrzymać ja to teraz wyzwanie, rece bolą bo wierci sie niemiłosiernie :side:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #828649 przez vika
Joasiu a u Ciebie wszystko ok???

paninka jak niunia lepiej??? wyszłyście już ze szpitala??

Gusia to masz taka małą wiercipientkę :) jeszcze chodzić nie umie a już by chciała wszędzie :side:
no a ja miałam iśc spać to wysprzątałam całą kuchnie :side: no jakoś się bronię rękoma i nogami przed tym łóżkiem :woohoo: uciekam DOBRANOC

A I NI CHCE ZAPESZYC ALE GORACZKI NIE MAMY :blink:

11 lata 2 miesiąc temu #828656 przez Daarikaa
Vika to tfu tfu zeby nie zapeszyc ;) szukaj jutro na brzuszku wysypki u Tosi :)

Ewela z tymi wozkami tak jest, my tez dlugo wybieralismy .... za duzy wybor zle, za maly wybor jeszcze gorzej i wez tu dogodz czlowiekowi

Alex pochwal sie jak bylas wystrojona na slub :)

11 lata 2 miesiąc temu #828662 przez Gusia
Oj Vika masz racje, śmiejemy sie czasem ze ma robaki w tyłku :P
Dobrze ze gorączka juz Tosiaczkowi przeszła, biedna gwiazdeczka, teraz powinno być juz lepiej, wychodzi na to ze faktycznie trzydniowka :angry:
A ja leże i zasnąć nie moge, a rano to by człowiek pospal a tu dupa bo trzeba Olka do szkoły szykować :dry:
Ale teraz to jeszcze nic, od 10 marca wracam na noc do pracy, to bedzie dopiero hardcore :ohmy:

11 lata 2 miesiąc temu #828719 przez tysiiiak
Hej :)

Kuba w nocy 4 razy wstawał. Na szczęście 3 razy to tylko posmarowanie żelem i włożenie smoczka ale raz masakra płakał jakby go ze skóry obdzierali. Znów na rękach go lulałam.

Zdrówka dla Tosi :) Oby to był koniec gorączki i choróbska :) :kiss:

Kuba zaczął tylko rączki do przodu przesuwać a nogi zostają z tyłu i rozkłada się na brzuch :P Chyba nie będzie raczkował :P :) Za to coraz częście zaczyna zamiast na raczka to nogi prostuje i na stopach i rękach się opiera :P Też ma siniaczki na kolankach ale nc dziwnego skoro robi foczkę na brzuszku to obija wszystkim o podłogę :P

11 lata 2 miesiąc temu #828721 przez paninka87
My nadal kwitniemy w szpitalu... masakra już mam kryzys ale czego się nie robi dla Maluszka ;)
Jesli bedzie zwarta kupka to nas wypuszcza:ohmy:
Na dodatek zmieniaja nam sale...

11 lata 2 miesiąc temu #828725 przez Olga60
Witam :-)

Zaraz w ddtvn o przebijaniu uszu u niemowląt, robić czy nie ;) :silly:

paninka trzymajcie się, teraz już tylko będzie dobrze :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #828762 przez Olga60
baba zaprzecza sama sobie :ohmy: na pytanie czy to boli: nie, a potem w rozmowie mówi, że dziecko później nie pamięta bólu :ohmy:

11 lata 2 miesiąc temu #828768 przez Daarikaa
baba jest smieszna, jak moze to nie bolec... dziecko placze tak dla frajdy... Ja i tak uwazam ze to jest indywidualna sprawa rodzicow i nie wiem po co tyle szumu wokol tego.

11 lata 2 miesiąc temu #828773 przez tysiiiak
ehhh wkurzają mnie takie dyskusje w DDTVN :/ a Pieńkowska mogła by czasem też ugryżć się w język bo najchętniej to by zbluzgała tych rodziców co przekłuwają uszy dzieciom.

11 lata 2 miesiąc temu #828815 przez vika
witam :) Odpukać Tośka przestała gorączkować :side: noc nadal troszkę niespokojna ale ujdzie tylko z pobraniem moczu mieliśmy problem,rano nie zdążyłam potem zrobiła taką rzadką qpe,że wszystko znałazło się w woreczku :ohmy: no i dopiero teraz mąz poszedł do laboratorium a mała poszła spać :woohoo: wysypki też nie widać ale TOŚKA JUŻ NIE JEST MARUDNA NA SZCZĘŚCIE :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka