BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #829237 przez KarinaM
Joasiu a może Miłoszek ma alergię? Igor jak wzmaga Mu się alergia to ma katar i kaszel.

Co do raczkowania to Irina też nie raczkuje i już chyba nie będzie.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #829247 przez vika
Joasiu ja nawet dziś luknęłam na Twój profil na fb czy są ślady kukania na neta :) tak myślałam,że za całą tą sprawą stoi mężulek :woohoo: :blink: co do tej plamki nie mam pomysłu :cheer: :unsure: a BAkTRIM moja starsza często brała i eurespal wolałam w te stronę niż antybiotyk bądz kilkumiesięczna kuracja syropkami :angry:
Alex z tym S to prawda ale myślę,że to ze względu na naszą kochną młodzież która jeszcze nie ma dupki a musi ubierać wszystko co dla dorosłych :side: :blink: a sklepy na tym zarabiają więc poszli kilka rozmiarów w dół,przecież nie zrobią działów dziecięcych w markowych kobiecych sklepach :blink:
Puluska miałam iść do męża i co??? nie chce mi włączyć Mjak Miłość bo ogląda filma to co się będę nudzić na jakimś durnym filmie wolę neta :)

11 lata 2 miesiąc temu #829258 przez tysiiiak
Alex mohito wgl ma chyba cos z rozmiarowka :p ale i tak nic nie pobije tally wail :D tam to wogóle xl jak xs.

Paninka biedna :( to nawet normalnego łóżka nie masz :/ :o żart jakiś chyba.

Czy wasze dzieciaczki też ciągle wytykaja język? Kuba jak mały piesek się.zachowuje.czasami.:D

11 lata 2 miesiąc temu #829286 przez ewela86
tysiak masz rację Tally Weil to śmiech na sali. W xs to chyba tylko 5 letnie dziecko się zmieści!
U nas tak samo kończa się próby raczkowania :) Rece się przesuwają a pupa i nogi w miejscu i w końcu lądują na podłodze :silly: za to ładnie przebiera nóżkami jak ją złapie za rączki. strasznie ruchliwa się ostatnio zrobiła, w miejscu nie usiedzi nawet sekundy :P

paninka biedna Ty nawet położyć się nie ma gdzie :( dobrze że mąż pomaga. zdróweczka dla Blanki!

11 lata 2 miesiąc temu #829290 przez madzia1210
Hej kobietki...

Wczoraj pisalam ze Szymus nie raczkuje a dzisiaj mnie nie bylo w domu dwie godzinki wracam i co maz mowi patrz a on heja do przodu raczkuje:-)

Szymonek tez jezyczek caly czas na brodzie, albo nim tak smiesznie pierdzi:-)

11 lata 2 miesiąc temu #829291 przez Ewelinczok
Hej Dawno nie pisalam ale cały czas was podczytuje..... takie zagadane jesteście, że nie wiadomo kiedy można się wtrącić ;)
My już mamy osiem ząbków- cztery na górze i cztery na dole. No i 10 kg już pykło... Za to Pawełek jest leniwy i nichce mu sie pupki do raczkowania podnosic... świetnie stoi jak się podpiera...więc chyba nie bedzie raczkował :( Jak patrze na wasze dzieciaczki, co wyprawiają, to szczenka opada... lada chwila któreś zacznie biegac;)

11 lata 2 miesiąc temu #829294 przez madzia1210
Hej kobietki...

Wczoraj pisalam ze Szymus nie raczkuje a dzisiaj mnie nie bylo w domu dwie godzinki wracam i co maz mowi patrz a on heja do przodu raczkuje:-)

Szymonek tez jezyczek caly czas na brodzie, albo nim tak smiesznie pierdzi

11 lata 2 miesiąc temu #829347 przez KarinaM
Całuski dzisiaj wędrują do Jasia. Rośnij słoneczko.

My jak zwykle nocne karmienie. Nie wiem kiedy te moje dziecko przestanie jeść w nocy.
Wczoraj padłam o 21. Nie miałam na nic siły.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #829358 przez ewela86
My juz tez na nogach od 6!!! karina u nas tez karmienie nocne obowiazkowo, czasem nawet 2 razy!! Widocznie potrzebuje albo sie tak przyzwyczaila...
ewelinczok to spory szymus :) moze jakies zdjecie wrzucisz? Diana tez nie raczkuje i powatpiewam czy wogole zacznie ale tak jak powiedziala madzia wszystko sie moze zmienic z dnia na dzien ;)
Trzeba zjesc sniadanko i sie ogarnac bo dzisiaj jade z mezem na dlutowanie zeba :ohmy:

11 lata 2 miesiąc temu #829368 przez Olga60
Dzień dobry :)

Natasza też nie raczkuje, pozycja przyjęta, skacze jak żabka, rączki zaczęła przekładać tylko nogi zostają. Zobaczcie ile dzieci jeszcze nie raczkuje, spokojnie nasze też wystartują :laugh:

Alex no no, bardzo ładna z Was rodzina, aż się miło patrzy :kiss:

Wszystkiego najlepszego dla Jasia :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #829379 przez paninka87
Zaraz opuszczamy szpital.... jupi :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #829386 przez tysiiiak
Hejka

Sto latek dla Jasia :kiss:

My ostatnio już bez jedzenia w nocy ale kilka pobudek na piciu obowiązkowo ;)

Paninka nooo super :) dobre wieści z rana :D

11 lata 2 miesiąc temu #829399 przez KarinaM
Paninka super wieści.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #829409 przez vika
Paninka super :) to dobrze,ze mała zrobiła normalną kupkę ja ze swoją nie wiem czy bym tak szybko wyszła ona raz w tyg zrobi normalną a tak robi 3 razy dziennie i każda jakaś inna i dziwniejsza od poprzedniej :angry: pewnie to dlatego,że Tośka je różne różności w ciągu dnia a poza tym robi za dużo kup i nie zdąży jej się unormować :) leci nieprzetrawiona :laugh:
NO MY MAMY WYSYPKĘ CAŁA GŁÓWKA BRZUCH I PLECY JUPI :side: NIE SĄDZIŁAM,ŻE TAK SIĘ BĘDĘ CIESZYĆ OD WCZORAJ CAŁY CZAS SPRAWDZAŁAM I JUŻ WIDZIAŁAM COŚ TAM ALE MĄŻ STWIERDZIŁ ,ŻE JAK TAK SIĘ DOSZUKUJE TO PEWNIE,ŻE COŚ ZNAJDĘ NO I ZNALAZŁAM :blink:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #829411 przez KarinaM
A to Irinka dzisiaj dogadzała w kojcu.

Igorek

Irina

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka