BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #830683 przez munnecabrava
a co robisz Karinko ?

Paula będzie dobrze :)

Młoda coś katar ma ... niie wiem czy się zaziębiła czy to górne zęby idą więc ze spaniem jeszcze gorzej...
No i usiłowałam jej dzisiaj gruszk wyciągnąć spikole no ale był dramat .... abstrakcja bo my zawsze kozule raz dwa patyczkiem a teraz ta grucha ehhhh...

mężulo mnie wczoraj na zakupska wiął to jeszcze las dayów w Mohito skorzystałam. taka rekompenata za ilość pracy w zasadze mogłabym po 12 h byc a i tak by było za mało ide spac chociaz przy pobudkach co 15 minut to se pospie ...

Mysza juz otrafi ustac bez trzymanki mówi nie łał mama :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #830717 przez KarinaM
Pauluska trzymajcie się.

Niech ta zima w końcu pójdzie sobie i wiosna nastanie to może te nasze dzieciaczki będą zdrowsze. No i spacerki będą przyjemne a nie w stresie że może dziecko zachoruje.

Najlepszego dla Pawełka.

Lecę spać dalej.

Kasiu jestem "szefem rejonu" czyli kierownikiem działu w Piotrze i Pawle. Czyli zapierdzielam w półkach i jeszcze muszę się martwić o zamówienia i żeby małe straty były. Ach przeje............bane.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #830771 przez Daarikaa
oj tak Karina - wiosno przyjdz :)

Pauluska jak minela noc? ( mam nadzieje ze nie muszisz spac na ziemii tak jak Paninka? )

11 lata 2 miesiąc temu #830819 przez tysiiiak
Heej :)

Nocka spoko dopuki eM. nie obudził Kuby głośno szykując się do pracy i musiałam go do siebie wziąć bo na zabawe już mu się zbierało... pospaliśmy do 8.30 :)

Ja teeeeż chcę wiosne !!! U nas dziś -10 i
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
jak na uralu :ohmy: :angry: Niech już nawet będzie zima ale jakaś względna a nie taka masakra :cheer: Jeszcze gradem sypie.

Nie mieliśmy jak przełożyć kabla antenowego od tv bo tam gdzie powinien być idzie internet i eMek wymyślił że przełoży go przez okno i co uszczelka się tak wyrobiła że wieje mi z tego okna strasznie :angry: :angry: :angry: Więc dziś się wkurzyłam że wyjełam ten kabel i najwyżej tv nie będę miała i tak nic nie leci. Przynajmniej Kuba może spokojnie się bawić na dywanie bez strachu że go przewieje.
Musiałam wyjść na balkon żeby ten kabel położyć w niezaśnieżone miejsce i mnie mewy zaatakowały prawie :ohmy: Niewiem co za idioci je karmią z balkonu ale mnóstwo ich tu lata! :dry:
Ogólnie dzień zaczęty beznadziejnie :dry:

11 lata 2 miesiąc temu #830820 przez Olka!
Pauluska jak u Was, mam nadzieję, że już lepiej. Szpital to kiepska sprawa ale pomogą Wam i wrócicie szybko do domku.

U nas dzień złości ciąg dalszy.

M-brava u Was jak ? Oby ten katar to od zębów.

Ja też chcę wiosnę nienawidzę zimy brrrr!!!

11 lata 2 miesiąc temu #830866 przez demoniqe
Pauluśka współczuję! Zdrowiejcie szybko!

A my mamy 2 zęby :) kurcze dzień po dniu praktycznie wyszły :) Kuba cały czas je maca językiem hehe i wygląda jakby nam język pokazywał :)

Kuba ma kombinezon 80. Z 74 już wyrósł, ale zostawiam na drugiego bobasa.

11 lata 2 miesiąc temu #830869 przez tysiiiak
Demoniqe to kiedy drugi bobas ? Wiesz bo mole Ci zjedzą ten kobinezon musisz się postarać szybciutko :silly:
Taki żarcik :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #830904 przez paninka87
Olka! Co tak właściwie ci doskwiera??? hmm mobilizujemy się i robimy coś dla własnego dobrego samopoczucia :ohmy: :ohmy: :kiss: :kiss: ... łatwo się mówi, dla mnie w pewnym sensie odskocznią jest praca... :blink: czasem spotykam się z koleżankami z licencjatu...jakieś wypady do miasta, czy chociażby fryzjer, kosmetyczka- takie niby nic a człowiek się odpręży i lepiej na umyśle i w serduchu :silly: :silly: głowa do góry!! Będzie dobrze :)

tysiiak humorek Ci dopisuje widzę mimo takiego początku dnia :laugh:

pauluska daj znać co tam z Igunią :kiss: :kiss:

Blanka wstaje równo ze mną... mam nadzieję że jutro da pospać dłużej :silly: w końcu weekendzik.

My mamy nadal kombinezon 74, choć ostatnio chodziłyśmy w kurtce i nie wiem czy nie wyrosła. Mam jeszcze jakiś używany 80 ale u siostry. Niestety bez rękawic i bucików w całości a takie są najlepsze;)

11 lata 2 miesiąc temu #830935 przez Alex_87
Hej :)

Ha a ja jednak kupiłam dzisiaj Bebilon z promocji 5 paczek :D

My czekamy nadal na drugiego zęba, ale już widzę, że ma ochotę się przebić. Ale strasznie leniwe są te nasze zębale i długo wychodzą ;)

Tysiak uważaj lepiej na te mewy ;)

Olka hmm trudno doradzać, może jakieś zakupy albo tak jak dziewczyny piszą fryzjer, chociaż zmiana pogody na ładniejszą napewno będzie najlepszym lekarstwem, niestety to już nie zależy od nas ;)

W niedzielę teście przyjeżdżają :ohmy: aż niemożliwe, że w taką pogodę się ruszą z domu i do nas zawitają, muszę coś wykombinować na obiad :dry:

11 lata 2 miesiąc temu #830940 przez pauluska
U nas lepiej tzn Myszka już tak nie gorączkuje ale biedna bo nie mogli jej sie wbic w raczke ma całe poharatane teraz jakoś się udało i zasnęła na drzemkę ale ciężko było za to nocke przespała całą do 7 oby dzisiejsza też taka była :)

11 lata 2 miesiąc temu #830946 przez paninka87
pauluska super że lepiej i tak dzielnie zniosłyście nockę :kiss:
Ehh to wbijanie w żyłkę... u nas też był problem i płacz niesamowity aż serducho ściskało :ohmy:

Bebilon kupuję na razie mały bo płacę 19,99 za 350 g.

Alex przeszłaś już całkowicie na mm??? Też bym chciała zaprzestać karmić ;) zobaczymy jak to będzie w dniu imprezy karnawałowej i wtedy zacznę działać;)

11 lata 2 miesiąc temu #830976 przez Daarikaa
my wrocilysmy ze spacerku, pol godzinki klaudia zwiedzala wioche a pozniej pol godziny spala, ostatnie pol godziny stalam z nia w wozku w ganku bo juz zmarzlam a ona takaaaa cieplutka byla w spiworku :) wiec praktycznie poltora godziny byla na powietrzu :)

Teraz gzi sie na lozku i zaraz pewnie zasnie :)

Pauluska super ze juz lepiej, jak sobie wyobrazam ten placz dzieciatek od klucioa to az mi slabo..... brrrr

Demoniqe ja tez trzymam wszystko dla drugiego bobasa, jak urodzi sie chlopczyk to malo rzeczy bedzie mial hehe :D u Ciebie pewnie na odwrot :)

11 lata 2 miesiąc temu #830977 przez Daarikaa
my wrocilysmy ze spacerku, pol godzinki klaudia zwiedzala wioche a pozniej pol godziny spala, ostatnie pol godziny stalam z nia w wozku w ganku bo juz zmarzlam a ona takaaaa cieplutka byla w spiworku :) wiec praktycznie poltora godziny byla na powietrzu :)

My juz po obiadku, ja jadlam niezawijane golabki bo wczoraj mnie naszla ochota na zrobienie ich a Klaudia jadla zupke. Teraz gzi sie na lozku i zaraz pewnie zasnie :)

Pauluska super ze juz lepiej, jak sobie wyobrazam ten placz dzieciatek od klucioa to az mi slabo..... brrrr

Demoniqe ja tez trzymam wszystko dla drugiego bobasa, jak urodzi sie chlopczyk to malo rzeczy bedzie mial hehe :D u Ciebie pewnie na odwrot :)

11 lata 2 miesiąc temu #831052 przez ewela86
pauluska nie bylo mnie troche a tu takie wiesci... dobrze ze jest popraws.

Wczoraj bylismy na bazenie, ale niunia miala frajde!!!
Mialam wrzucic zdjecia malej ale najpierw baden a potem gosci mialam i w sumie do tej pory sa... poza tym moja modelka nke chciala wspolpracoeac. Tylko takie udalo mi sie zrobic.

11 lata 2 miesiąc temu #831079 przez Olka!
Pauluska super że już lepiej :-)

Też chwilę na spacerku byłyśmy ale u nas dzisiaj piź.... ztn. zimno haha. Moja córka właśnie siedzi na dywanie i je ciasteczko ale będzie sprzątania :-)

Ewela my już chyba ze 2 zajęcia na basenie opuściliśmy :-( Jakoś nie chcę w to zimno chodzić.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka