- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byliśmy dzisiaj we Wrocławiu na największej w Polsce wystawie klocków lego, potem ikea i dzień zleciał. Natasza wyprawę zniosła super. Za to noce ostatnie dwie to tragedia pobudki co godzinę z wielkim płaczem górne ząbki wychodzą i dzisiaj mąż z nią spał a ja w drugim pokoju odsypiałam poprzednią nockę.
demoniqe ja gołąbki robiłam dwa dni temu
Iguniu i Tosieńko zdrowiejcie królewny
Maksiu to już prawdziwy kawaler
Karina, ewela nieciekawie z tymi wózkami, myślę że producent nie zostawi Was na lodzie z taką wadę, tylko koniecznie trzeba to zgłosić
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Zrobilam dzis likier z raczkow (cukierkow) nie sprobowałam bo jestem chora
wymiotuje jak pies slabo mi i wogole...ale w ciazy nie jestem bo nic ostatnimi czasy nie było a i na dotatek taki okres dostałam ze szok plecy mnie nawalaja masakra
Dobrze ze maz w domu bo ja nie mam dzis siły nawet Fabiana trzymac na rekach
Naszczescie juz zasnał i leze w lozku i odpoczywam
Miłego wieczorku
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
U nas dzień pisków, zaciskania dziąseł, nawet pięści... zęby atakują
Dałam Boblowi jakieś pudło z pierdołami... zajęła się przez pół godziny bo ten pisk mega denerwujący
Wykąpałam Blankę i już prawie spała.. przyjechali z kina, hałasu narobili i ze spania nici ale zaraz będzie akcja usypianie
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj znzauwazylam ze diana ma trzeciego zeba juz widac biala kreseczke jednak to marudzenie uzasadnione bylo (dokladnje tak jak u ciebie olga, pobudki co chwila! Nie jestem pewna czy to tylko jeden bo wydawalo mi sie ze jeszcze dwa biale spuchniete punkciki widzialam ale to sie okaze
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
U mnie chłopaki przyjechali z sanek, ogrzali się i poszli do męża siostry więc spokojnie wykąpałam Irinę, pobawila się chwilę na łóżku i poszła spać. Mam nadzieję że jak przyjdą to nie obudzą Jej i mnie bo zaraz idę spać.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bylismy dzis 2h godziny na spacerze bo pogoda byla piekna 10 ciepla i slonce Klaudia byla na spacerze jak aniolek, troszke pospala a my w tym czasie zjedlismy kebaba
Lipe odwalili z tymi wozkami.... powinien byc ogolny zakaz sprzedazy do czasu usuniecia tych wad
Sisina zdrowka!
Maks to juz duzy chlopczyk Przystojniacha!
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sevila Maksiu to już duży chłopczyk tak poważnie wygląda!
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas tez zęby ,wybudza się w nocy z płaczem biedaczek. Co do @ tez dzisiaj dostalam istna masakra krzyż tak napierdziela.. w ogole to spoznil mi się 6 dni i juz myslalam ze będzie córa hehe . Dzisiaj bylismy na zakupach i kupilam malemu bodziaki na 86 cm jeszcze troszkę za duze ale jakos damy radę rękawki podwinięte Adrian w koncu fajnie siedzi jak go posadze..ciekawe kiedy zacznie sam siadac.
Tysiak co do "lunatykowania" to chyba maluchy z 17 tak mają u nas identiko
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Rozwaliły mi się kozaki i przemakały a nowych raczej już nie opłaca mi się kupować i wychaczyłam przecenione śniegowce w biedrze za 20 zł nawet jak nie wytrzymają do końca zimy to i tak nie szkoda
Lipa z tymi wózkami :/ może i na wyrost z tą wadą ale mimo wszystko naprawa wózków powinna być już na poziomie producent-sklep
a tu Kubula i jego pierwsze kroki na czterech da niefejsbukowych coraz lepiej mu idzie i dziś dotarł już do kuchni ahhh nie mogę się doczekać jak będzie pod kibelkiem czekał na mamusie
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas tez zęby ,wybudza się w nocy z płaczem biedaczek. Co do @ tez dzisiaj dostalam istna masakra krzyż tak napierdziela.. w ogole to spoznil mi się 6 dni i juz myslalam ze będzie córa hehe . Dzisiaj bylismy na zakupach i kupilam malemu bodziaki na 86 cm jeszcze troszkę za duze ale jakos damy radę rękawki podwinięte Adrian w koncu fajnie siedzi jak go posadze..ciekawe kiedy zacznie sam siadac.
Tysiak co do "lunatykowania" to chyba maluchy z 17 tak mają u nas identiko
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karinko jestem jestem...tak jak sadzilas mam meza w domu i z czasem ciezko ...tak sobie dzis myslalam ze plusem jego wyjazdow do pracy jest to ze mam czas dla was teraz siedze u tesciow kilka dni i podczepilam sie na lewo pod neta; pisze z tel.a tp idzie mi ciezko :'(ktoras pisala ze podejrzala kiniaczka na fb.- chyba tysiak? Ryba napisz mi na priv albo jak wolisz jakiesdne na kiniaczka...bo chyba jej nie mamy w majowkach fb?czy sie myle?
Miki ma ciezsze dni,maruda...katar...i ta plama swedzaca ...jak wroce do domu we wtorek ide z nim do lekarki bo alantan nic nie daje...tesciowa pow.zeby mu ............MOCZEM posmarowac.........co wy na to ?
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karinko jestem jestem...tak jak sadzilas mam meza w domu i z czasem ciezko ...tak sobie dzis myslalam ze plusem jego wyjazdow do pracy jest to ze mam czas dla was teraz siedze u tesciow kilka dni i podczepilam sie na lewo pod neta; pisze z tel.a tp idzie mi ciezko :'(ktoras pisala ze podejrzala kiniaczka na fb.- chyba tysiak? Ryba napisz mi na priv albo jak wolisz jakiesdne na kiniaczka...bo chyba jej nie mamy w majowkach fb?czy sie myle?
Miki ma ciezsze dni,maruda...katar...i ta plama swedzaca ...jak wroce do domu we wtorek ide z nim do lekarki bo alantan nic nie daje...tesciowa pow.zeby mu ............MOCZEM posmarowac.........co wy na to ?
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiu, jak dorwiesz kiniaczka to napisz zeby zajrzala na forum jesli jeszcze pamieta lub chkciaz zechce dolaczyc do majowek..
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
My oczywiście karmienie zaliczone (godzina 4).
Lecę pospać jeszcze.