BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 10 miesiąc temu #831087 przez Sevilla
pauluska współczuje i wracajcie szybko do zdrowia :)

U nas temperatura non stop -9 -11 Tragedia, spacery w stylu dwa kółka na sankach wokół domu i na tym koniec ...

My się przymierzamy do zrezygnowania ze sklepów, ale dokońca nie wiem sama jak to będzie, zwłaszcza, że chcemy w bardzo niedalekiej przyszłości postarać się o rodzeństwo dla Maksa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #831092 przez ewela86
Oj chyna cos nie wyszlo z dodawaniem zdjec, ale z teleFonu nie umiem zmniejszyc... potem z lapka sprobuje.

My tez po spacerze. Nie bylo tak zle tylko troche wieje:(

olka ja juz mialam dosc tej monotonii i chyba bardziej ja potrzebowalam atrakcji bardziej niz dianka :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #831116 przez Alex_87
Paninka jeszcze ją karmię rano i dwa razy w ciągu dnia, w sumie jest to bardziej przytulanie sie niż jedzenie. Od jutra chce zrezygnować z karmienia rano, bo zauważyłam, że najmniej go potrzebuje.

Ja kupiłam Bebilon w Rossmannie, bo z tą ich kartą jest 25% taniej, no i jeszcze dodatkowo rabat, ja mam narazie 3% tylko, więc wyszło mi 36,5zł za 800g, a normalnie kosztuje 50zł.

My też chcemy zacząć chodzić na basen, ale dopiero na wiosnę, bo teraz taka zimnica, u nas cały czas wieje.

Właśnie mój mąż siedzi obok mnie i się śmieje z tego co pisze na forum :P więc powiedziałam mu żeby się odczepił i założył sobie tatuśkowy wątek skoro zazdrości :P

10 lata 10 miesiąc temu #831128 przez ewela86
alex ja nawet nie pokazuję mężowi moich postów bo padłby ze śmiechy o czym czasami piszę :)

może teraz sie uda:
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #831134 przez ewela86
a teraz coś z ciuszków, miało być na modelce ale nerwa miała na przymierzanie:) może jutro będzie w lepszym humorze na sesje.

10 lata 10 miesiąc temu #831138 przez vika
Ewela pozazdrościć ciuszki naprawdę świetne a jaka ulga dla Twojej kieszeni :) masz naprawdę złotą siostrę :)

10 lata 10 miesiąc temu #831141 przez paninka87
Ja już mam 5 % :laugh: tez zawsze cos sie zaoszczedzi

Wow fioletowy ludzik.. moj ulubiony kolor ostatnio i aranzacja sypialni pasuje;)
Ciuszki nieziemskie... ;)

10 lata 10 miesiąc temu #831149 przez ewela86
strasznie duża ulga! nie mogłabym sobie pozwolić na takie rzeczy bo u nas są strasznie drogie a tam parę dolarów. nie wiem jak jej się odwdzięczę :) szkoda że jest tak daleko a tylko jedną ją mam. nawet smoczki, butelki niekapki, mieseczki i zabawki przysłała :lol:

moja niuńka jeszcze śpi, popołudniowa drzemka sie przedłużyła.

dzisiaj ugotowałam obiadek z marchewki, groszku, ziemniaka, ryżu i indyka. trochę zjadła ale nie za dużo. jak dajecie groszek to tylko ten środek? bo takie łupinki pozostawały po rozgniecieniu widelcem i usiałam wybierać :angry:

10 lata 10 miesiąc temu #831164 przez Alex_87
Boskie te ciuszki :cheer: u nas rzeczywiście żeby takie kupić to drożyzna, a szkoda kasę wydawać jak zaraz wyrosną. achh fiolecik, uwielbiam ten kolor od zawsze, tym bardziej, że dobrze mi w tym kolorze :)

Ja w ogóle zapomniałam o tej karcie z rossmanna, teraz dopiero zaczęłam zbierać, więc zawsze coś wejdę i kupię, nawet z jeden słoiczek ;)

Moniaaak co tam u Was? jak mąż?

upsss ja zapomniałam, że groszek można dodawać do zupy, jaki dajecie taki z puszki?

10 lata 10 miesiąc temu #831169 przez Daarikaa
Ewela ciuszki bombowe zwlaszcza ta bluzeczka w zeberke i z ta tiulowa spodniczka :) Dianka jak zawsze piekna:) a czapa boska:) Ja wlasnie tez kiedys ugotowalam z groszkiem i te lupinki mnie straszniieeeee denerwowaly wiec narazie nie daje je grochu

Ja mam 3% ale grosz do grosza.... :D

10 lata 10 miesiąc temu #831172 przez Olka!
Ewela super ciuszki :-) Fajnie mieć takiego dostawcę ha ha. Chociaż ja nie mam co narzekać bo dostaję bo bratanicy.

Paninka też uwielbiam fiolet ale mój mąż nienawidzi i nie lubi jak Weronię ubieram w fioletowe ciuszki o aranżacji np jakiegoś pokoju nie było mowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #831217 przez paninka87
Moj nie lubi różu... Amelia nie nosila prawie wcale a teraz się nie przejmuję nosi to co ma....
U nas chyba bedzie sam fiolet w sypialnii na pewno :laugh:

Zaraz zamawiamy pizze:) tylko Mała uśnie :P żeby nam nie zjadła :silly:

Zrobiłam dziś budyń.... prawie cały zjedzony... chyba będzie na zmiane kisiel albo budyn

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #831228 przez tysiiiak
Ewela boskie te ciuszki :) i Dianka śliczna jak zawsze :) naprawdę super masz z siostrą szkoda tylko ze tak daleko jest.

Ja mam 5% na karcie z rossmana i raz dostałam w prezencie bodziaka :) zawsze coś :)

Zawiesilismy dziś.huśtawke na chwilę i posadzilismy Kubę i byłam w szoku ze odrazu zalapal jak ma balansowac ciałem żeby się rozbujac :) ale narazie schowana huśtawka bo nie mamy drugiego haka na jednym wisiała.

10 lata 10 miesiąc temu #831233 przez Sevilla
Ja dziś Maksiowi robiłam pierwszy raz kisiel jabłkowy z cynamonem własnej roboty, dodałam biszkopta i jadł aż mu się uszy trzęsły :) Ostatnio wogóle jakiś się głodomór zrobił :) Na śniadanie co drugi dzień je całe żółtko i bez całej bułki nie podchodzę, bo inaczej się nie na jada. Dziś na śniadanie zjadł całą bułkę pszenną z masłem, całe zółtko, dopchał się jednym herbatnikiem i pałeczką kukurydzianą, na II śniadanie zjadł miseczkę kisielu z tartym jabłkiem i dwoma biszkoptami, na obiadek zjada 1,5 słoiczka (tj. okolo 290g), na kolacje standardowo 210 kaszki, koło 12 w nocy kolejne 210 kaszki i o 6.30 kaszka :) Zrobiła mi się mała pyzunia z synka :)

Ja mam również 5% na karcie z rossmana, ale prezentu żadnego nie dostałam :(

10 lata 10 miesiąc temu #831240 przez demoniqe
Daarikaa napisał:

Demoniqe ja tez trzymam wszystko dla drugiego bobasa, jak urodzi sie chlopczyk to malo rzeczy bedzie mial hehe :D u Ciebie pewnie na odwrot :)

Daaarika to się wymienimy :)))

tysiiiak drugie nieprędko, jak Kuba będzie szedł do przedszkola :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka