BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525409 przez Alex_87
Sevilla dzięki za informacje :) Pożyczyłam już od babci ciśnieniomierz, mierzyłam teraz ciśnienie i wyszło w normie 120/80, więc teraz przez kilka dni muszę zaobserwować czy nie mam skoków, bo też się zastanawiam czy ten wzrost ciśnienia nie występuje właśnie na widok białego fartucha i z wrażenia przed każdą wizytą :)
słuchajcie a może są jakieś naturalne sposoby na obniżenie ciśnienia?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #525426 przez Sevilla
Ewela, ja studiowałam na Collegium Medicum w Bydgoszczy, na kierunku dietetyka, więc praktycznie poczynając od anatomii człowieka po choroby wewnętrzne mieliśmy zajęcia ...
Alex nie ma sprawy :)

11 lata 11 miesiąc temu #525454 przez Eveline
Urszula bardzo Ci zazdroszcze ze pracujesz ja tez bym chciala ale musialam zrezygnowac bo bardzo zle sie czulam na poczatku ciazy dopiero w 5 miesiacu zaczely mi ustapywac objawy :/ Szybciej czas by mi mijal jakbym pracowalo chociaz musze powiedziec ze tez szybko mi teraz mija :)jeszcze niedawno pamietam swoj 2 miesiac a to juz 6 sie zaczal :) a Twoje poczatki jakie byly?wspominasz dobrze czy nie bardzo? :)

11 lata 11 miesiąc temu #525463 przez ewela86
Sevilla fajny kierunek i teraz "na czasie"... A wiedzy takiej po prostu zazdroszczę, bo zawsze Ci się przyda :) Ja z mojego bezpieczeństwa publicznego raczej w życiu codziennym nie skorzystam (chociaż mgr jest) :(

11 lata 11 miesiąc temu #525471 przez Urszula
U mnie samopoczucie super całą ciążę w pierwszej jak i teraz mimo mięśniaków, które towarzyszą mi od początku ciąży :-\ uciekam się jeszcze relaksować bo na 20 do pracy. Napiszę coś w nocy. Buziaki:-)

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

11 lata 11 miesiąc temu #525472 przez Urszula
U mnie samopoczucie super całą ciążę w pierwszej jak i teraz mimo mięśniaków, które towarzyszą mi od początku ciąży :-\ uciekam się jeszcze relaksować bo na 20 do pracy. Napiszę coś w nocy. Buziaki:-)

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

11 lata 11 miesiąc temu #525473 przez Urszula

11 lata 11 miesiąc temu #525521 przez lalka
ale mi forum dzisiaj muli!!!!dobrze,że ten piątek się kończy!!!!M pojechał do pracy...a ja z synem w domu!!a synowi zaczęły się ferie!!!

11 lata 11 miesiąc temu #525572 przez sisina
Hejka dziewczyny :) ja mam dziś humor do d.....nie dosc ze śnieg napadał znowu i pewnie jutro bedzie ciapa to mój M znowu chory nie wygrzał dobrze a najgorsze że jest w trasie w Hiszpanii nawet lekow nie zabral ale ta nasza lekarka dała mu za słaby antybiotyk i sie marwie bo kurde ja teraz wogóle musze uwazac ze wzgledu na dzidzie a teraz takie choróbska panują że aż strach pomyśleć :( ale dobrze że już wraca do domu :)

11 lata 11 miesiąc temu #525773 przez aleksiaa88
Oglądam sobie na allegro łóżeczka mniej więcej mam już typy tylko co z materacem? Zastanawiam się jaki powinien być średnio-miękki czy średnio-twardy?
A co do wypełnienia to piankowy czyli miękki czy lepiej kokos- gryka a może kokos-gryka-pianka?
Wydaje mi się, że dziecku lepiej twardszy może się mylę?

11 lata 11 miesiąc temu #525870 przez sisina
Aleksiaa88 chyba najlepszy bedzie kokos-gryka bo tak wlasnie mi mowiła sasiadka

11 lata 11 miesiąc temu #525991 przez ewela86
Dzień dobry:)

aleksiss88 też słyszałam że kokos-gryka najlepsze. Ja też cały czas oglądam łóżeczka na allegro ale nie mogę się zdecydować...

11 lata 11 miesiąc temu #525999 przez lalka
aleksia z własnego doświadczenia wiem,że lekko twardy!!!ja miałam z trawy kokosowej,ale czy z dodatkiem gryki...sorry nie pamiętam....to było lata świetlne temu!!!!

wczoraj położyłam się spać o 22ej i o 00-30 byłam już wyspana!!!!i tak się namęczyłam do 3-00!!!
miłego dnia!!!

11 lata 11 miesiąc temu #526106 przez lania
Dostałam dodatkowe wynagrodznie roczne, bedzie na wozek :silly: chociaż musze :silly: troche dołożyć... ale któraś pisała, ze tradycją jest, że dziadkowie kupują wózek, musze ich uświadomić - niech się dołożą :lol: :lol: :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #526113 przez sisina
Witam :laugh: ja sie zdecydowałam na łożeczko turystyczne jednak :) ja już dosyc tyle mam pokupowane oprócz ubranek bo nie znam płci chociaż siostra dała mi pare body kolorek uniwersalny pościeli i wózka oczywiście model mam wybrany ale zakupie pózniej.Miłego dzionka :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka