BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 11 miesiąc temu #540419 przez joasia10015
Witam nowa majową mamusie :)
ewela86 ale ślicznie wyglądasz-nie mogę sie napatrzec ;)
JEsli chodzi i kopniaczki to czasem też mam wrazenie że stópkę zobacze jak będe siusiała :laugh: Nie no wiadomo że to nie możliwe-ale Mikuś kopie tak nisko że mam takie wrażenie ;)
Co do seksu to mój problemów nie ma,ale moze dlatego że to nasza druga ciąża :blush: PO za tym jest w pracy i jak przyjezdża po 3,4 tygodniach to jestesmy oboje na takim głodzie że nic nam nie przeszkadza ;) :silly: Choc z drugiej strony jakos z brzuszkiem ja sama czuje sie troche bardziej jak mama niż sexi laska i seks jest ciut inny ,ale jesli chodzi i czestotliwośc to jak w piosence,,Cztery razy po dwa razy,osiem razy raz po raz,o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz ,, :P ;) :ohmy: :blink: :silly: :woohoo: :S

Ach laseczki znalazłam fajne zdjęcie-jak bysmy za kilka miesiecy narzekały na brak czasu to spojrzcie jak sie kobieta potrafi ,,zorganizowac,, :S :blink:
www.facebook.com/photo.php?fbid=59033774...37405&type=3&theater

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #540421 przez Alex_87
Ewela super fotka, naprawde świetnie wyglądasz :D

A co do seksu, to mój jakoś nie ma nic przeciwko, kiedyś mu powiedziałam, że jak się ruszam albo kołysze to maluszek wtedy usypia, więc teraz jak ma ochote to mówi do mnie "chodź może pokołyszemy troche maluszka" :D no to ja wymiękam hehe

11 lata 11 miesiąc temu #540440 przez tysiiiak
tweety super ze z maluszkiem wszystki oki :) i ten nosek :D fajnie juz widziec takie znaki szczegolne nawet jak maluszek jest w brzuszku ;)

alex_87 super brzuszek i gratuluje dziewczynki :) po fali chlopcow pojawia sie fala babek na majowkach :D musi byc jakas rownowaga w przyrodzie :D

ewela86 tez slicznie wygladasz :) zgrabniutki piekny brzuszek :)
i witam nowa mamusie :D

ja dzis wysprzatalam mieszkanko :) oczywiscie tylko pozamiatalam a juz sie zmeczylam i plecy odrazu zaczely mnie bolec ... ale jestem dumna bo juz patrzec na ten syf nie moglam :D
zauwazylam tez ze znowu zaczyna sie robic etap czestego siusiania u mnie :(

ja licze skończone tygodnie tak tez liczy moja ginekolog :P tylko moj suwaczek liczy inaczej ;p

co do sexu to u nas szalu nie ma zbytnio :( po pierwsze moje libido chyba mnie opuscilo i ja nawet o tym ne mysle a moj M. zadko co cos inicjuje tez sie chyba boi... jak czasem probuje go skusic na cos (wkoncu to facet i ma potrzeby) to on tylko mnie przytula i na tym koniec... :O chociaz pewnie tez jest zmeczony po pracy ale przed ciaza jakos mu to niebardzo przeszkadzalo ;p

chyba trzeba bedzie niedlugo znowu pomierzyc brzuszki ? :D kiedy ostatnio mierzylysmy? jakos po swietach ?

uff to chyba na tyle ;p
ahha i fajnie by bylo zobaczyc kolorki przy waszych nickach :D www.zapytajpolozna.pl/121-iv-vi/461883-l...n-czerwiec-2013.html

11 lata 11 miesiąc temu #540452 przez ewela86
Kuzynka mnie ustylizowała i uparła się że zrobi mi zdjęcia (chyba z 20 :ohmy: nacylała!!!)

joasia10015 ale się uśmiałam z tego zdjęcia! Kobieta to jednak potrafi:) kiedyś czytałam że facet potrafi robić tylko 1 rzecz na raz - nawet kawy nie może pić rąbiąc inną rzecz jednocześnie!!!! Dla nas to po prostu norma:)

tysiiak koniecznie trzeba zrobić pomiary! Aż się boję :cheer:

11 lata 11 miesiąc temu #540475 przez joasia10015
Ha,ha ale sie naśmiałam Ewela,fakt facet jak robi jedną rzecz to jedną a nie 100 tak jak my ;-P CZasem to mnie cholera bierze jak mąż coś robi i nie potrafi robic jeszcze czegoś.Ja mogę robic obiad,rozmawiac z nim i jeszcze obejrzec film,popijając kawke ;-)) A mój mąż jak robi rosołek w niedziele -to zrobi TYLKO rosołek ;-) Nawet ma problem żeby makaron ugotowac do rosołu;-))) Achhhh ci faceci;-))))))
Kurcze dziewczyny od kilku dni mam zaparcia -nawet kawka nie pomaga (która nie zle mnie przeczyszczała)-poleccie cos ,bo czuje sie taka pełna ;-(

11 lata 11 miesiąc temu #540499 przez ewela86
joasia10015 może espumisan??... chociaż to raczej na wzdęcia. ja miałam na początku problemy z zaparciami, teraz troszkę przeszło...

11 lata 11 miesiąc temu #540535 przez lalka
Tysiiak a jaki mam zrobić kolor..jak ja jako jedyna nie znam płci????????????

u nas z seksem szału niema chociaż dwa razy w tygodniu to norma...przecież to facet i ma potrzeby!!!ostatnio się na mnie obraził jak mu powiedziałam,że seks z ciężarną to dewiacja(oczywiście żartowałam)!!!!!!gdyby to ode mnie wychodziła inicjatywa to kiepsko by było!!!!

lania do lekarza idę w środę to się dowiem...mam nadzieję..oczywiście!!!!

niby wszystko koło siebie zrobię(chociaż ostatnio nie mogłam sobie obciąć paznokci...tzn bardzo kiepsko)ale jak dłużej postoję.....pochodzę po sklepach czy sprzątam....to czuję się jakbym miała rodzić....słabo mi...zadyszkę mam.....wszędzie mi nie wygodnie!!!!!!

11 lata 11 miesiąc temu #540560 przez tysiiiak
lalka to poczekamy az sie dowiesz :D narazie moze byc np zielony z podpisem WANDZIA :D

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #540568 przez lalka
tysiiiak świetny pomysł...hi...hi..na to nie wpadłam

tysiiak a jak się robi te kolorki :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: bo ja ciemna jestem!!!

11 lata 11 miesiąc temu #540646 przez joasia10015
lalka witamy nowy awatar ;-P

11 lata 11 miesiąc temu #540673 przez ewela86
lalka świetne zdjęcie. Ja też nie bardzo kumam z tymi kolorkami...
Dobra idę, bo mąż ma potrzeby... :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #540690 przez lalka
laski nowy awatar musiałam wstawić,bo mi syn wiochę zarzucił...że on tam niby i że z mamą!!!!

11 lata 11 miesiąc temu #540697 przez demoniqe
detektor tętna płodu kosztuje z przesyłką 150 zl

ewela śliczne foto

11 lata 11 miesiąc temu #540706 przez joasia10015
Dziewczyny chcecie sie pośmiac???I zobaczyc co nas czeka?(oczywiscie w pojednynczym wydaniu ;) )

www.facebook.com/photo.php?v=334070763372102

11 lata 11 miesiąc temu #540739 przez marynarka
joasia10015 na zaparcia pomagają suszone śliwki, kapusta kiszona, jabłka surowe i warzywa wzdymające. Podobno dobra jest dieta wysoko błonnikowa, ale mi tam nigdy nie pomagała. Za to po jednej śliwce suszonej już było lepiej (ja nie lubię i dla mnie to jest katorga zjeść chociaż jedną :) ). Jabłka pomagały mi na początku ciąży jak na widok śliwki miałam mdłości...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka