BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 2 miesiąc temu #541730 przez lalka
dzień dobry!!!!!ja mierzyłam się rano i mam 115cm!!!w domu na wagę nie wchodzę!!!!fotkę dodam później...bo dzisiaj mam nie najlepszy dzień!!!

a tak przy okazji to moje dziecko znowu zrobiło sobie leniwy dzień wczoraj czym mamuśkę wprawiło w psychozę!!!po prawie tygodniu niezliczonego ciągłego kopania,szturchania,tańczenia i wygibasów...cisza!!!bałam się ,że coś zrobiłam mojemu dziecku(dodam,że od piątku cały czas byłam na nogach pracowałam pełną parą i w sobotę to samo) i czymś się do tego przyczyniłam...i nagle dzidzia kopnęła mnie bardzo delikatnie...a gotowa już byłam jechać na IP!!!!obiecałam sobie ,że całą niedzielę przeleżę!!!!!mąż przejął moje obowiązki...i każde wstanie z łóżka jest odpowiednio przez niego komentowane!a ja już dostaję szału tym wyrze!!!!

lania dlatego podwójnie Ci współczuję,ale i tak dobrze,że Cie do szpitala nie wzięli!!!
nie mogę się doczekać środy-mam wizytę..oby wszystko było ok!!!!!dzidzia daje znać o sobie a mi dłonie puchną!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #541737 przez Kiniaczek
Sevilla wyglądasz super :) :) :) :) :)

U mnie dziś rewolucja w brzuchu:)
Poniżej mój rozrabiaka który tak się ułożył dziwacznie że nawet nie chce sobie wyobrażać jego pozy w brzuszku :laugh: B) B) B) B) :woohoo: :side:

Zdjęcie całościowe dodam jak tylko mz mnie uwieczni w obiektywie:)
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #541738 przez Kiniaczek
Lalka a Ty sobie dzisiaj poleż ,odpocznij Kochana i niczym si nie stresuj :* Ja siedzę z maseczką na twarzy i farbą na głowie:) Pora doprowadzić się do porządku:)

12 lata 2 miesiąc temu #541739 przez lalka
zapomniałam dodać tak żeby z wprawy nie wyjść...NIENAWIDZĘ NOCY!!!!!KOSZMAR,TRAGEDIA,ROZPACZ!!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

12 lata 2 miesiąc temu #541740 przez Kiniaczek
Sevilla napisał:

joasia10015 napisał:

Ale ślicznie Sevilla wyglądasz,ja dam jutro fotke.Choc sądzac po scieżce wojennej z mężem to nie bedzie miał kto mi zrobic zdjęcia ;-(((( Ile ci przybyło? *,czy 9 kilo pisałas tak? W życiu bym nie powiedziała ;-P SLicznie ;-)))))

9 jeszcze nie :) Na razie 6-7kg :)

9 to ja przywaliłam :laugh: :laugh: :laugh: B) B) B) :blush: :blush: :blush: :blush:

12 lata 2 miesiąc temu #541743 przez Kiniaczek
lalka napisał:

zapomniałam dodać tak żeby z wprawy nie wyjść...NIENAWIDZĘ NOCY!!!!!KOSZMAR,TRAGEDIA,ROZPACZ!!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

I ja dołączam do Ciebie!!!!! dziś o 3 zakończyła się moja noc.... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :(

12 lata 2 miesiąc temu #541744 przez lalka
Kiniaczek...niesamowite!!!!jak ty tutaj leżysz????na boku na plecach????

12 lata 2 miesiąc temu #541746 przez lalka
Kiniaczek ja kładłam się spać po 23 ej...a usnęłam ok 5 ej!!!!!jak sobie pomyślę,że mam się położyć spać tak na noc to mi się ryczenie włącza!!!!

12 lata 2 miesiąc temu #541747 przez Kiniaczek
lalka napisał:

Kiniaczek...niesamowite!!!!jak ty tutaj leżysz????na boku na plecach????

na plecach kochana - mam garba tuż pod pępkiem B)

12 lata 2 miesiąc temu #541752 przez lania
demoniqe napisał:

lania nie martw się kochana damy radę :) do ilu skróciła ci się szyjka? ja miałam 2,54 cm jak zakładali pessar, ale i lekkie rozwarcie w środkowej części szyjki.

To może mój gin bardziej panikuje, bo ja mam 2,7, ale na poprzednim usg było ponad 3 dlatego sie zdecydował. Mówił z reszta, ze niektóre kobitki maja z natury krótka szyjke i wtedy to nie jest problem, gorzej jak sie skraca.

12 lata 2 miesiąc temu #541764 przez Kiniaczek
moja szyjka na ostatniej wizycie 3,6....

12 lata 2 miesiąc temu #541778 przez joasia10015
Sevilla przepraszam pomyliłam sie faktycznie z Kiniaczkiem :silly:
Co do szyjki to nie mam pojęcia ile mam cm.ale pewnie lekarz cos by powiedział gdyby bylo nie tak :)
lalka-pociesz sie że ja ,,nie dam dnia,od tygodni B) :( Dzis ciut lepiej bo M.wrócił-ale to w sumie paradoks bo to przez niego ostatnio sie wkórzam :huh: :ohmy: Ale już mu zakomunikowałam że czeka nas rozmowa ,a on milutki jak zawsze więc ciekawe co sie bedzie dziac wieczorem...bo ja chce pogadac i wylac żółc ,a on pewnie bardziej chce seksu niż rozmowy :angry: ;) :silly: :S :unsure:
Dziewczynki to moja dzisiejsza fotka-jak wspomniałam mam 84 cm w obwodzie i jak sie dzis okazało 3 kg.na plusie :blink:
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #541779 przez joasia10015
No i żeby Miłoszek sie nie obraził fotka z dwoma synkami :kiss:
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #541831 przez Kiniaczek
Dżoana wyglądasz pieknie:)Malutki brzusiu , nasze to już giganty w porównaniu z Twoim:) ;D

12 lata 2 miesiąc temu #541835 przez sisina
Joasia ślicznie wyglądasz i fajny brzusio;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka