- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
co do sexu to tak jak juz pisalam szalu nie ma... M. mial urlop, wypoczety wiec cos tam bylo ale to bardziej dla niego niz dla mnie. Dla mnie sex moglby nie istniec teraz ...
Nam tescie kupuja wozek ale powiedzieli ze mam sobie wybrac w necie a wiec podoba mi sie taki: allegro.pl/3w1-najnowszy-zestaw-baby-mer...012-i2925660639.html
tylko co do koloru mam problemu ... waham sie miedzy czernia a szarosciami
tez dostalam troszke ciuszkow ostatnio i pewnie jeszcze troszke sie uzbiera lozeczko tez bedziemy mieli od znajomej tesciowej turystyczne
zostanie nam posciel do kupienia, srodki pielegnacyjne itp
lania śliczny brzuszek :* zgrabniusi
Sevilla także ślicznie wygladasz
u mnie w pasie jest +4cm czyli teraz mam 104, wychodzi na to ze przybywa mi 1 cm na tydzien
pozniej wstawie swojego brzuchola z dzis idę kończyć krupniczek gotowac
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Kamila
- Wylogowany
- gaworzenie
- A teraz serca mam dwa...
My zdecydowaliśmy się na wózek używany Coletto Matteo 3w1 www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&sa=N&tbo...t:429,r:19,s:0,i:138
Była okazja więc wzięliśmy. A w razie gdyby nasza córcia jednak okazała się chłopcem to pomarańczowy kolor nie zrobi małemu krzywdy
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lania - super brzuszek i widze ze masz juz pepek wystajacy. Dziewczyny, u was tak samo? u mnie co najwyzej moge powiedziec ze jest plaski ale jeszcze nie wystaje.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Miał tak dobry humor, że sobie ze mnie jaja robił, ale przegiął i wpadłam w histerię, a on się wtedy wkurzył bo jest typem, który beczenia nie znosi. I w ramach focha na mnie za moje nocne wrzaski nie poszedł ze mną na 2 ostatnie dni zajęć w szkole rodzenia mimo, że wcześniej chodził, a akurat w ten weekend były warsztaty z opieki nad noworodkiem. Tylko ja byłam bez męża. On więc na mnie obrażony za moje histerie, a ja się do niego nie odzywam bo uważam, że przegiął i nawet jeśli faktycznie się źle zachowywałam, to do diabła w ciąży jestem - mam prawo - a jego obowiązkiem jako przyszłego taty, było pójść ze mną na zajęcia! O!.Anabelle, grubo, coś przeskrobał konkretnego, czy poprostu za całokształt
A po nocach mąż mi nie potrzebny ;D Z Antkiem sobie gadam, w nocy mnie kopie grzecznie W domu sporo osób, na egzaminach też, do tego idę niedługo na aqua aerobic więc niech spada Mam tylko nadzieje, że do 28 lutego się odezwie bo mam wtedy urodziny i licze na życzenia
Lania - to zawsze tak jest na opak ;D Wy nie możecie, to chcielibyście, a my możemy to jakoś nie kusi Po porodzie od razu też trzeba poczekać aż się zregenerujemy a potem ... czy sił starczy to zależy od bąbelka Bardzo ładnie wyglądacie!! Zgrabniutko.
Ja się zawsze w poniedziałki ważę i mierzę. Dzisiaj już prawie 11 kg do przodu oraz 112 cm w brzuchu
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
a co do pępka to ja ostatnio zauważyłam, że coś tam zaczęło wystawać, ale ogólnie pępek mam głeboko ukryty więc nie wiem czy zdoła się uwypuklić aż tak bardzo, żeby odznaczać się pod bluzką
Tysiak chyba szary ładniejszy ale wiadomo wybór należy do Ciebie
A dziś mi mama powiedziała, że kupi nam łóżeczko teściowa kupi leżaczek i pościel, więc jest dobrze
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
no wózeczki macie ładne wybrane spadam do kumpeli na paluszki i czekolade gorącą mamy mały seans filmowy a ze my samotne meżowie w trasie to trzeba jakoś ta nude zabić
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do pępka to mam od dawna wypukły ,i troche smiesznie to wyglada,ale daje rade
Lania świetnie wyglądasz-całkiem inaczej na awatarze i na tej focie
Co do M. to padł dzis z bukietem tulipanów na kolana i wyznał miłosc ...jest miły jak nigdy Wie że sobie nagrabił,ale bardzo sie stara i jakos mi lżej,dlatego chyba dzis ,,coś,,bedzie Palnuje wspólną kalacyjkę przy swiecach,moze lampeczka winka i jakis show
Dzis Mikołajek jakis śpiący,mało sie rusza-mam nadzieje ze wszystko ok.
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
joasia, lania, ewela86 ślicznie wyglądacie
witam serdecznie nowe mamusie
ja wagę i obwód brzusia napiszę w środę, będę miała wizytę więc dowiem się ile na plusie jestem
co do seksu to u nas na razie jest wstrzemięźliwość. Przez tą moją infekcję nie jestem w stanie nawet o tym myśleć, ale mam nadzieję że lekarz mi coś poradzi
Buziaczki
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
Wyglądam inaczej niż w awatarku, bo nie mogę do fryzjera iść, a strasznie szybko mi kłaki rosną, nie wiem co z nimi robić
Anabelle, jestem po twojej stronie, przegioł jak nic...szkoła rodzenia poważna sprawa i foch nie powinien być powodem odpuszczenia U mnie mąż jak chce rozładować napięcie, kiedy ja się wkurzam czepiam albo coś to mówi "NIE STRESUJ MACICY!", to jest już hasłem dnia każdego u nas...
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale wy dziewczyny jesteście zgrabne w ciąży:) woooow zazdraszczam;P
Moja malutka ostatnie dni jakaś bardzo spokojna i zaczynam już się zamartwiać a wizytę mam dopiero w poniedziałek.
Jutro zaczynam szkołę rodzenia jestem ciekawa wrażeń
Powiedzcie jak to jest z kapielą po porodzie, trzeba używać produktów bezzapachowych żeby m aluszek rozpoznawał nasz zapach? Co Wy o tym sądzicie? Jeśli trzeba to coś polecacie, bo ja szczerze mówiąc nie znam nic bezzapachowego??
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa