BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 10 miesiąc temu #543393 przez Gosia 2712
Witam dziewczyny :) chcialam sie przywitac :) czasami Was podczytuje hehe :P Ślicznie wygladacie :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #543397 przez Olka!
a może to tak jest dziwczyny, że Ci nasi Panowie zaczynają nam działać na nerwy przez ciążę co !!!? Może to w nas te hormony tak szaleją!!Tak to sobie tłumaczę, jakoś trzeba, ja zmykam zaraz do wyra, ciekawe jak dzisiejsza nocka minie, mam nadzieję, ze jeśli będzie pobudka to tylko na siusiu i spaciu
Kolorowych Mamuśki

11 lata 10 miesiąc temu #543401 przez lalka
witaj Gosiu...miło Cie tutaj widzieć!!!!

moja ciemna linia na brzuchu...nadal jest jaśniutka i bardzo cienka...ale przeszła mi już przez pępek i kończy się pod cyckami!!!!!śmiesznie!!!

11 lata 10 miesiąc temu #543419 przez lalka
mój KSIONŻE wrócił z pracy....i nie zauważył mojego koloru nowego!!!!!
oj będzie foch...hi..hi..hi..hi

11 lata 10 miesiąc temu #543483 przez tweety
Witajcie z rana. Zamierzam powtorzyc mezowi anegdote z "Nie wkurzaj macicy!". No mistrzostwo swiata. Chociaz my ostatnio przezywamy rozkwit zwiazku, czesto sie przytulamy (mimo ze nie ma seksu), mowimy sobie mile rzeczy i czekamy na pierwsza pocieche. naprawde dawno nie czulam sie taka kochana i szczesliwa. wiec ja na swojego nie narzekam. Nie chce byc przy porodzie ale potrafie to zrozumiec. za to zabieram go na szkole rodzenia. i nie musialam go specjalnie prosic. ale ja dopiero zaczynam zajecia 20 lutego.

wczoraj synek mial swoj dzien i kopal prawie nieustannie od 6 rano do 18. i potem juz spal i spi nadal. jasne, niech odpoczywa bo ilez mozna. za to M powiedzial "szkoda" jak uslyszal ze on wraca z pracy a Kacper idzie spac. lubi te kopniaki :)

11 lata 10 miesiąc temu #543498 przez ewela86
Dzień dobry kochane:)

No cóż ja prawdzie jestem na takim samym etapie w związku co Ty tweety. Mężuś póki co się spisuje, więc narzekać nie mam na co:) Ale solidaryzuję się z Wami dziewuszki, bo wiem jak jest!!!!

11 lata 10 miesiąc temu #543502 przez ewela86
Aha a jeśli chodzi o obecność przy porodzie to pewnie mój mąż by się zgodził, ale to raczej ja nie chcę żeby to oglądał i mnie w takim stanie... :blush:

11 lata 10 miesiąc temu #543512 przez tweety
ewela86 - 6 miesiecy po slubie to ja tez mialam dobry okres. potem kupilismy mieszkanie i sie chyba troche znudzilismy normalnoscia (choc jestems z moim mezem juz 10 lat i tyle samo mieszkamy razem), a teraz dzidzius zmienil wszystko.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #543516 przez ewela86
tweety jasne że 6 miesięcy po ślubie wszystko musi być GIT, tyle że my już 9 lat razem jesteśmy i różnie bywało i od jakiegoś czasu mieszkamy razem na swoim, więc nie należe do początkujących w związku :)

11 lata 10 miesiąc temu #543524 przez lalka
dzień dobry Laski!!!!poczekajcie jak po ślubie będziecie 11 lat!!!!!u nas tez jest dobrze...romantycznie..najlepsze są takie buziaki gdzieś po drodze..przytulanie!!!ale i rutyna jest!!!!i właśnie ona jest najgorsza!!!!

11 lata 10 miesiąc temu #543527 przez lania
tweety napisał:

wczoraj synek mial swoj dzien i kopal prawie nieustannie od 6 rano do 18. i potem juz spal i spi nadal. jasne, niech odpoczywa bo ilez mozna. za to M powiedzial "szkoda" jak uslyszal ze on wraca z pracy a Kacper idzie spac. lubi te kopniaki :)

pozazdrościć :) , piękne godziny aktywności, później śpi całą noc ;) :blink: ... jak tak będzie po porodzie, to będziecie mieć mnóstwo czasu dla siebie, niech się mąż cieszy ;) :blink: ;) :blink: ;)

Nasz Igorek nie ma ;) sprecyzowanej nocy ani dnia, kopie o różnych porach, chociaż późne wieczory są najaktywniejsze, w nocy też go czasem czuję :side:

11 lata 10 miesiąc temu #543532 przez lania
Jeśli chodzi o związki, to bywa różnie, sinusoida, czasem jest miodzio, czasem kryzysik... dobrze jak podczas kryzysu Wam to nie pasuje,jeśli narzekacie, że jest źle to znaczy że chcecie to zmienić (a to dobry znak) najgorzej jak zaczyna być obojętne...to niebezpieczne- chociaż jeśli tylko jednej stronie to też nie wszystko stracone

...sorrki..jakieś morały mi się od rana włączyły :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Lalka, rodzice też potrafią wyprowadzić z równowagi, najgorsze, że czasem nasza złość jest przez łzy...łatwiej jest złościć się na teściową, to mniej boli :blush:

11 lata 10 miesiąc temu #543534 przez ewela86
No wiem wiem lalka. Mówię tylko jak jest u mnie teraz:) Oczywiście bez przesady - do sielanki dużo brakuje, ale jest dobrze. Nie mogę powiedzieć co będzie za 10 lat - mam nadzieję że przetrwamy, :lol: :lol: :lol:
No dobra koniec na tematy damsko-męskie:):)

Moje maleństwo najbardziej ruchliwe jest wieczorami ale nocki przesypiam spokojnie:)

11 lata 10 miesiąc temu #543535 przez Sevilla
Dzień dobry :)

ale miałam nadrabiania. Co do złości na mężczyzn, czasami mam wyrzuty sumienia. Wkurzają mnie wszyscy z tego gatunku bez wyjątków i nagle budzi się we mnie myśl, że tam na dole rośnie kolejny mężczyzna, a na niego się nie gniewam, tylko przepraszam, że na całą pozostałą część podgatunku się denerwuje.

Co do szkoły rodzenia, my zaczynamy kurs od 5 marca i będziemy chodzić razem, a przynajmniej mam taką nadzieję. Poza tym po ostatnich pytaniach szwagierki skierowanych do MEGO LUBEGO odnośnie pielęgnacji niemowląt zdał sobie sprawę, że gówno wie. Poza tym oglądałam ostatnio w dzień dobry tvn wypowiedź położnej odnośnie porodów z mężem. I ci którzy uczęszczali do takiej szkoły, są bardzo pomocni nie tylko przed porodem, ale również w trakcie.

11 lata 10 miesiąc temu #543541 przez ewela86
Bardzo bym chciał żeby mój facet chodził do szkoły rodzenia razem ze mną, ale niestety praca mu nie pozwala. Może załapie się na parę zajęć, ale tak to będę zdana na się lub ewentualnie na dobre chęci koleżanka :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka