BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 2 miesiąc temu #543013 przez sisina
Dzoana to zycze smacznej kolacji i miłej nocki;) te chłopy to jak duże dzieci są ale ważne że przeprosił pewnie go sumienie gryzło...;) a winko wskazane lampeczka ja od czasu do czasu też wypije położna moja mówiła że można jak najbardziej;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #543023 przez ewela86
Aleście się dziewczyny rozpisały:) Fajnie było poczytać!

dziewczyny fajne bryczki wybrałyście!!! ja się jeszcze zastanawiam: jedo fyn, bebetto solaris i jeszcze parę innych ale wolałabym je wszystkie zobaczyć na żywo zanim się zdecydujemy...

lania, świetnie wyglądasz! Tyle co ważysz teraz ja nawet przed ciążą nie ważyłam :angry: choż zawsze byłam szczupła. I Joasia10015 ma rację - całkiem inaczej wyglądasz niż na avatarze:)

Annabelle MASZ RACJĘ!!! może i Ty też nie jesteś bez winy ale to jedyny taki okres kiedy masz prawo nie mieć racji bez żadnych konsekwencji!!! Teraz muszą koło nas chodzić i znosić nasze najgorsze humory - niech chociaż tyle zrobią przez te 9 miesięcy do jasnej cholery! (sorki za wyrażenie)

Co do pępka to mi też się wysunął skubany:)

12 lata 2 miesiąc temu #543036 przez lania
ewela86 napisał:

Teraz muszą koło nas chodzić i znosić nasze najgorsze humory - niech chociaż tyle zrobią przez te 9 miesięcy do jasnej cholery! (sorki za wyrażenie)

święta racja, nie masz za co przepraszać!!!

12 lata 2 miesiąc temu #543173 przez joasia10015
Laseczki dalej szukam inspiracji na pokoik dla synka (za tydzien jade do Ikei)i znalazłam coś dla mamus które spodziewaja sie córeczek :) Ale piękny pokoik-aż sie rozmarzyłam :blush: waszewnetrza.leroymerlin.pl/krolestwo-lili,1,25,214093.html
Ja buszuje dalej ,moze cos znajde dla synka ;)

12 lata 2 miesiąc temu #543184 przez ewela86
joasia śliczny ten pokoik:) pasowałby dla mojej córeczki:) no cóż - nie mam zbyt dużego pola do popisu w moim 2-pokojowym mieszkaniu... Oj... gdybym miała więcej miejsca! :S

12 lata 2 miesiąc temu #543201 przez Anabelle
Nie stresuj macicy ;D Padłam ;D

Mmm... beże, biele i liliowy - cudnie! ;)

12 lata 2 miesiąc temu #543242 przez Kiniaczek
A u mnie pępek wciąż na swoim miejscu... Mojej siostrze nie wyskoczył, zobaczymy co będzie u mnie :-) Jakiś dziś gorszy dzień mam... fizycznie psychicznie i pod każdym innym względem.....

12 lata 2 miesiąc temu #543306 przez lalka
Anabelle mówiłam ,że dasz radę..gratulacje!!!

ja dzisiaj też mam nerwowy dzień...ale na wszystkich :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
mogłabym pozabijać...do ludzi wyjde dopiero w środę,ale tylko do gina :P :P :P :P :P :P :P :P !!!!!!
Anabelle nie daj się focha trzeba mieć!!!!ty sama byłaś tylko na dwóch spotkaniach...a ja do szkoły rodzenie będę zapierdalać sama...mój KSIONŻE ZE BAJKI...powiedział nie i koniec!!

a jutro przychodzi do mnie położna na pierwsze spotkanie...ciekawe jak będzie?????mam tylko nadzieję,że nie będzie badała mnie ginekologicznie :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

zmieniłam dzisiaj kolor włosów tzn ściemniłam B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) i pierwszy komentarz jaki usłyszałam był od ojca..potrafi zdołować!!!!!

12 lata 2 miesiąc temu #543334 przez ewela86
Ja też sama będę w szkole rodzenia :angry: :angry: :angry: ale to raczej z przymusu niż z czystej niechęci, więc wybaczam choć z trudem :( jakoś damy radę lalka!!!!!!! nie pierwszy to raz i pewnie nie ostatni :P

ja u fryzjera byłam w sobotę, poprawił mi się humorek choś tymczasowo:)

aha lalka słodkich snów i spokojnej nocki :blink:

.... i wszystkim Wam dziewczynki :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #543348 przez joasia10015
Ha,ha widzę że teraz wy macie dziewczynki ,,gorsze,,dni :( B)
Współczuję ,ale dacie rade.Dzis słyszałam że dzieki pogodzie mamy prawo sie zloscic bo jakis spadek cisnienia.Ale wiem,wiem że chodzi o facetów i o to jak oni potrafia podniesc cisnienie :) Ja wieczorek mam ogolnie udany,po romantycznej kolacji,synek spi,M.sie kąpie a ja nabieram sił i ochoty na ,,teges,, ;) Oczywiscie bylo by za pieknie ...i mój luby musiał mi podniesc cisnienie...zanim poszedł uspic synka -zadzwonil tel.a ja go pytam-KTO ZNOWU-MAMUNIA???? :lol: :silly: a on oburzony-O JEZUUU I CO Z TEGO?Matko jedyna czy on nie widzi że kobieta nas kontroluje i sie wpieprza???? Ile mozna sie spowiadac mamuni??? Czemu on jest tak drażliwy na jej punkcie??? Achhhhhh szkoda słów,nie chce sie nakrecac na noc bo powiem za duzo i bedzie kolejny tydzien spieprzony :dry: Kobietki w tej ciąży nie mam szans na szkolę rodzenia(nie mam z kim synka zostawiac :( )ale chodzilam w pierwszej ciąży iiii mój KSIONŻE ( :S )też nie był ani razu.Po pierwsze jezdzil do pracy i nie pasowało mu za bardzo ,ale pamietam ze raz byla taka mozliwosc iii NIE pojechał ze mna-BO NIE(to był powód).Achhhh szkoda słów...

12 lata 2 miesiąc temu #543366 przez Anabelle
Ten KSIONŻE to chyba z bajki Cartoon Network, bo na pewno nie z Disneya ;D
Niech się wypcha :P
Antek się na mamusię nie obraża :P A do przytulania mam rogala na pół łóżka ;D
Dam radę :P Nie dam się :P
Z moim M problemu z mamą nie ma - choć z teściami mieszkamy - ale za to złośliwość 1 stopień. Zawsze jakaś skaza musi być :P
Wkurza mnie samą swoją obecnością, a z drugiej strony jak jedzie do pracy to sie martwię :P Niech już lepiej siedzi na tym swoim fotelu i sie nie odzywa. Głupek jeden :P

12 lata 2 miesiąc temu #543368 przez ewela86
najlepszy powód na świecie: BO NIE! :angry:

joasia odpuść komentarze na temat mamuni co by wieczór zaliczyć do udanych:) nie daj jej tej satysfakcji :ohmy:

12 lata 2 miesiąc temu #543372 przez lalka
wstyd się przyznać...ale to dzisiaj właśnie moi rodzice podnieśli mi ciśnienie...nie mąż!!!!i wiecie co wstyd mi pisać,ale nie mam ochoty się z nimi widzieć!!!!nerwówkę mają przez byłego(od siostry)zięcia!!!i pewnie nie robią tego celowo...ale tez nie widzą i nie wiedzą,że zycie nie toczy sie tylko wokół jednej córki!!!

sory laski za ten wywód...ale musiałam..troszke mi lepiej!!!!

Ewela86 nie dziękuje za nockę...nie żebym świnia była,ale dawno tak nie spałam!!!!

12 lata 2 miesiąc temu #543381 przez ewela86
Annabelle a na kogo byś się złościła gdyby nie ten twój KSIONŻE? :silly: Wcześniej czy później będziecie się godzić, a po takiej przerwie godzenie się może być całkiem przyjemne...

lalka to chociaż może ukojenia nerwów :unsure:

12 lata 2 miesiąc temu #543382 przez lalka
Anabelle mój KSIONŻE ZE BAJKI to akurat SHREK!!!!I czasami mam wrażenie,ze tylko bagien nam brakuje!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka