- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
jeszcze dwa dni i wizyta!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- lania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 0
w maju beda testy i opinieJa już mam wózeczek. Marki Maxi Cosi quinny xs
Zobaczymy, czy taki super jak piszą w opiniach

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja już mam wózeczek. Marki Maxi Cosi quinny xs
Zobaczymy, czy taki super jak piszą w opiniach
Sevilla fajny ten wózek

- Olka!
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A ja mam problem z MOIM. 2 tygodnie zajęło mi namawianie go na seks. Wczoraj się przyznał dlaczego nie chce.... powód jest prosty, bo na dole jest maluszek, a ja w jego oczach stałam się przyszłą mamusią, a nie seks bombą gotową na igraszki w łóżku ... ile ja się musiałam natłumaczyć wczoraj ...
Ja w ogole nie mam seksu. Maz nazywa to blokada i mowi ze nic na to nie poradzi. do tego twierdzi ze w ogole nie odczuwa potrzeby, inne rzeczy mu teraz w glowie. Ja doslownie kochalam sie z nim 4 razy - 2 razy jak juz zrobilismy test, ale wtedy to nikt z nas nie odczuwal tego ze jestem w ciazy i jakos udalo mi sie go namowic 2 razy jakies 2 miesiace temu. I to by bylo na tyle. mysle ze nastepny po pologu. a ja to mam taka ochote ze szkoda gadac....
- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Kiniaczek rewelacyjnie to u ciebie widać. U mnie ten brzuch jest napięty i ani w jedna ani w drugą drgnie.
- lania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

Prawą rękę mam pokutą jak diabli, ale przeżyłam

Po powrocie do domu musiałam sobie gorzkiej kawy zrobić, bo nie pozwolili mi nic pić

A Twój mąż to wymiata tymi swoimi komentarzami ;D Ja mam ze swoim M spokój święty! Od piątku ze sobą nie rozmawiamy, chyba że musimy wymienić jakąś suchą informację

Co do seksu to u nas też nie ma - patrz wyżej ;D - mąż mnie tak irytuje, że wystawiłabym go za drzwi. Nawet mi w łóżku przeszkadza, bo zajmuje przestrzeń życiową

- lania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kamila
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- A teraz serca mam dwa...

Całe szczęście, że sobie poczytałam, że u Was podobnie. Jakoś trzeba się pogodzić z tym

Szkoda.
- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oj dziewczynki... A myślałam że tylko u nas taka wstrzemięźliwość łóżkowa wystąpiła
Całe szczęście, że sobie poczytałam, że u Was podobnie. Jakoś trzeba się pogodzić z tym
Szkoda.
dzieki za te slowa. dobrze wiedziec ze czlowiek nie jest sam.
- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zadnych zakupow nie mam, ja narazie 4 pary skarpetek od siostry ciotecznej, smoczek od szwagierki i przewijak od kuzynki. Mamy jeszcze lozeczko po mezu i innych dzieciach w rodzinie. tylko do odnowienia. do tego planujemy porzyczyc szafeczke pod przewijak od znajomych.
Na zakupy jade z mezem w weekend. zamierzamy odwiedzic meblowe i Ikea zeby zobaczyc czy cos nam do glowy wpadnie jak urzadzic pokoj. ale wszystko odkladam na kwiecien zeby 1. bylo cieplo, wtedy mozna malowac pokoje lozeczka itd, 2. bo teraz to nie mam wizji.
No i ubranka poczekam na koniec, zobacze co dostane w spadku i jak wielki bedzie ten moj syn. bo czasami slyszalam ze kobiety gotowe z ubrankami na 56 a tu niespodzianka, dzidzius sie nie miesci.
P.S. poczynilam przygotowania w pracy do L4. Planuje isc od 13 lutego albo tydzien pozniej. i od razu mi sie lepiej pracuje. szef tez zyczliwy bo wreszcie wie kiedy musi mnie zastapic i wszystkim spadl kamien z serca. musze sobie teraz zaplanowac w domu zajecia zeby nie zwariowac. zrobie porzadek w garderobie, wymyje szafki w kuchni (od pwrowadzenia 2 lata nie spratalam szafek w srodku), moze dokumentu poukladam. chyba wytrzymam.
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Po weekendzie tyle napisałyście, że było co czytać

Ja też miałam dzisiaj ciężką noc, obudził mnie ból brzucha i strasznie mnie to zaniepokoiło, wzięłam nospę i jakoś przeszło, ale oczywiście noc nieprzespana i na dodatek mąż rano do pracy i znowu się przeze mnie nie wyspał ;/ echh już ostatnio chyba odwalam za bardzo z tym schizowaniem, ze coś jest nie tak, w końcu na usg wyszło wszystko dobrze. Widocznie taka moja natura

A wczoraj wróciłam od rodzinki z kilkoma kartonami i workami ubranek po moim chrześniaku

Pocieszyłyście mnie z tym seksem, bo już się bałam, że 8 miesięcy po ślubie a my się zachowujemy jakby to było już kilkanaście lat po

- lania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-