BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 2 miesiąc temu #541840 przez lania
Super brzusio, joasia, zgrabniacha

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #541841 przez sisina
Hej dziewuszki ja mam dziś doła mój M jedzie w trase na 2 tygodnie po miesiecznym chorobowym :( bede biedna sama w domu :( chyba z nudow nie wyrobie :S

12 lata 2 miesiąc temu #541845 przez lania
Te doly w ciazy sa jakies powszechniejsze i bardziej dokuczliwe. Musimy dawac im rade

12 lata 2 miesiąc temu #541881 przez aleksiaa88
Zzzzzzzzzzz muszę rano wstać o 6 jechać na badania a tu takie zimno na dodatek na głodzie będę zła jutro na dodatek dzisiejsza noc przesrana 4 razy na siusiu biegałam normalnie to tylko raz wstaję i co położyłam się to nawijał się nowy sen- chyba pełnia była. Jutro przy okazji jak to zwykle idziemy na hurtownie zaglądnąć. Przymierzamy się do kupna łóżeczka mąż się w tym babra znaczy porównuje ceny na allegro ja się tylko ograniczam do wyboru koloru on ma lepszą psychikę potrafi 15 stron przejrzeć na allegro gdzie ja przy 5- tej szlak mnie trafia.

12 lata 2 miesiąc temu #541896 przez Olka!
hej, dziewczyny :-) super zdjęcia :-)mój brzuchol to już gigant hehe, jak czytam Wasze wpisy to aż głupio, że my jeszcze nic dla Niuni nie mamy i jeszcze za bardzo nie planujemy, pierwsze co to musimy zrobić jakiś ład w naszej sypialni, żeby to wszystko gdzieś wstawić hihi, ja w tym tygodniu muszę zrobić test na tolerancję glukozy i na samą myśl ranej pobudki i potem spędzenia dwóch godzin w lab. robi mi się słabo hihi :-)

12 lata 2 miesiąc temu #541914 przez Kiniaczek
Olka my tez dopiero zaczynamy kompletować wyprawkę także nic się nie martw :-) mnie tolerancja glukozy czeka tak jak i Ciebie :/

12 lata 2 miesiąc temu #541921 przez joasia10015
Olka nie martw sie ja też nic jeszcze nie kupiłam dla Mikołajka,choc nie ukrywam że sporo rzeczy zostało mi po starszym synku ;-) A co do glukozy to też mam jeszcze przed soba-lakarz mi pow.że po nastepnej wizycie da mi zestaw badan do zrobienia-w tym gluzkoze ;-( Achhh dziewczynki dziekuje za miłe słowa-często czuje sie jak ,,niewygląd,,(jak to kiedys któras nazwała)...a kilka milych słów od was potrafi dac kopa ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #542002 przez ewela86
joasia wyglądasz zabójczo:)

ja też jeszcze nie miałam glukozy,11 lutego przy następnej wizycie dostanę skierowanie. co do wyprawki to cały czas kończy się na zamiarach... nie mogę się zdecydować na wózek i łóżeczko!!! jak narazie tylko się przymierzam do zakupów i oglądam :P
mam nadzieję że wkrótce się zmobilizuję :dry:

co do nocek to ja przesypiam calusienkie z małą przerwą na siusiu :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #542013 przez lania
Ja tez nic nie mam dla malego. A test na glukoze tez przede mna, dostane zlecenie za dwa rygodnie na wizycie. Podobnie jak lalka poaktywnym tygodniu maluszka dzis bylo spokojnie, co powodowalo pewne moje zaniepokojenie. Łatwo o nerwy:-)

12 lata 2 miesiąc temu #542026 przez lania
Co do wozka, to nie ma co sie spieszyc jesli kupuje sie nowy. Szkoda zeby stal nieuzywany na gwarancji. Lepiej wstrzymac sie tak do kwietnia. :-)

12 lata 2 miesiąc temu #542066 przez ewela86
masz rację lania, z wózkiem nie ma co się spieszyć:) ale już chociaż chcę się zdecydować co do modelu, choć pewne typy już mam:)

12 lata 2 miesiąc temu #542089 przez Kiniaczek
Ja kompletuje tylko ciuszki i małe gadżety.. wielkogabarytowe typu wózek łóżeczko itp dopiero tak jak Lania mówi pewnie w kwietniu , mam nadzieje że już w kwietniu zamieszkamy w nowym gniazdku ;-) Teraz nie kupujemy żeby potem tego przenosić nie trzeba było:)

12 lata 2 miesiąc temu #542103 przez lalka
Aśka wyglądasz bosko....jak niewygląd to ja wyglądam!!! :X :X :X :X

lania z tymi ruchami to Cię rozumiem,bo zawału prawie dostałam..no i mój M też blady strach na niego padł!!!!ale dzisiaj już jest ok!!!!

Olka ja w pierwszej ciąży wszystko kupowałam po porodzie..łącznie z wózkiem!!!!teraz mam prawie wszystko ...bo dostaję od siostry i szwagierki!!!!sama kupiłam chyba kocyk..i parę bo :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P !!!!!
a tak to kupowałabym dopiero po porodzie!!!!!

laski noc się zbliża :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: !!!!!!!!!!

12 lata 2 miesiąc temu #542110 przez ewela86
w takim razie słodkich snów lalka, oby dzisiejsza noc była spokojna :)

12 lata 2 miesiąc temu #542119 przez lalka
ale ja nie chcę spać..bo nie zasnę..a wtedy takie myśli przychodzą,że depresja gotowa!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka