BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 1 miesiąc temu #565854 przez Kiniaczek
Tyysiak zajefajne to jest ;-) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :blink: :blink: :blink: :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #565857 przez Kiniaczek
Ja juz ogolona.... co prawda byłoby się do czego doczepić ale generalnie mam to gdzieś... Nie wiem tylko jak wdrapie się na ten fotel tak m nie tyłek boli i krocze...

Mam nadzieje że wszystko ok!!!

12 lata 1 miesiąc temu #565861 przez Kiniaczek
Sevilla gdzie jesteś ????????

12 lata 1 miesiąc temu #565873 przez tysiiiak
właśnie Sevilla dawno nie pisala :( ale widzialam ze logoala sie wczoraj ;> Sevilla wyjdz z ukrycia i napisz chociaz dziendobry :* :blush:

12 lata 1 miesiąc temu #565897 przez Daarikaa
Tysiiak rozwaliłaś mnie na łopatki :silly:

O 16 mykam na szkole rodzenia, potem chyba pobuszuje po necie za wyprawka ciag dalszy :P z tych list co wstawiłyście to mi jeszcze sporo rzeczy brakuje... :unsure:

ja kupilam podgrzewacz razem ze sterylizatorem wiec wyszlo taniej i mozna tez podlaczyc pod zapalniczke w samochodzie wiec kolejne udogodnienie.

co do okryc kapielowych to z jakiego materilu najlepiej wybrac zeby maluszkowi bylo przyjemnie i zeby ladnie wsiakala woda?? frota, mikrofibra.... nie znma sie na tych materialach :angry:

12 lata 1 miesiąc temu #565909 przez Daarikaa
jakiej firmy kupujecie butelki? ja nastawiam się na karmienie piersią ale nastawiac się, a móc to dwie różne rzeczy więc w razie "w" kupiłam jedną małą i jedną wiekszą butelkę( jeśli bede miala pokarm to chociazby pozniej do herbatki sie przydadza) wybrałam avent natural a Wy?

12 lata 1 miesiąc temu #565941 przez Kiniaczek
ja mam z Nuka i chyba zakupie jedną Tommee Tippee. Nastawiam się na karmienie piersią, ale chce tez przyzwyczajac malucha do butelki ;)

12 lata 1 miesiąc temu #566002 przez ewela86
co do butelek to ja dostanę od siostry dr brown's ale jeśli miałabym kupować to chciałam kupić tommy teppee antykolkową i może jeszcze dokupię w razie "w".

co do ręczników kąpielowych to też nie mam pojęcia - zamierzam poradzić się pani w sklepie, może coś doradzi. Koniecznie muszą być mięciutkie i wsiąkać dobrze wodę.

pauluska co do smoczków to może ci coś pomoże ta stronka www.jakkupowac.pl/artykul/57/jak-kupowac-smoczek.html a czyszczenie noska to chyba raczej w razie potrzeby, koleżanka mówiła mi o czymś takim do czyszczenia noska ale nie wiem, trochę dziwnie to wygląda :S allegro.pl/aspirator-do-nosa-4-filtry-no...cja-i3014439739.html

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #566008 przez lania
Tysiak, jebi :) tne, uśmiałam się...ale coś w tym jest...bo pewnie 99% tego to fakty :P

12 lata 1 miesiąc temu #566062 przez pauluska

12 lata 1 miesiąc temu #566066 przez ewela86
pauluska śliczne i łóżeczko i pościel!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #566070 przez tweety
a ja zamiast kupowac rzeczy dla dziecka to kupilam wlasnie maszynke do mielenia miesa :)

posciel super, chyba sama sie skusze :)

12 lata 1 miesiąc temu #566080 przez moniaaak
pauluska mnie też się bardzo podoba :)

12 lata 1 miesiąc temu #566123 przez lalka
Tysiak dużo prawdy jest w tym co pisałaś!!!!

ja już po wizycie.....szyjka długa twarda...rozwarcia nie mam !!!!!schudłam 2kg!!!!robił mi usg....pierwszy raz tak długo i konkretnie aż się wystraszyłam!!!okazało się,że mam bardzo duże dziecko!!!!!Mała wazy niecałe 1500g.co odpowiada 34 t.c!!!!ale mam się nie bać wszystko jest ok...to przez cukrzycę!!!!i potwierdził drugi raz,że będzie Wandzia!!!!
a moje cukry szaleją i są wysokie!!!ciekawe co mi powie w poradni!!!!!pewnie insulina i poród w Poznaniu!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #566126 przez lalka
co do śpiworka to miałam w pierwszej ciązy i kupiłam sobie teraz też!!!!ja byłam bardzo zadowolona!!!!i będę używać!!!!a butelki kupuje z Aventu!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka