BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 9 miesiąc temu #584800 przez moniaaak
Oj dziewczyny to współczuje- weź tu sobie coś zaplanuj, jak nie wiadomo kiedy będzie kasa.
U mnie jest ten plus, że przynajmniej zawsze na 10 jest na koncie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #584801 przez ewela86
annabelle dzięki za podpowiedź! I wiesz co miałam się wstrzymać ale chyba się skuszę na ten laktator. Fajny, bo ma rączkę a nie pompkę:)

ja właśnie szykuję sobie kąpiel z książką: moja ulubiona forma relaksu....

ZUS: KINIACZEK i to jeszcze na swoje pieniądze!!!!!! :angry: :angry: :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #584808 przez ewela86
ja jestem za zwolnieniu dopiero od 11 lutego więc jeszcze w tym miesiącu dostanę normalnie pensję od pracodawcy, a potem czeka mnie to samo: łaskawość i dobra wola naszego wspaniałego ZUS-u. Ciekawe czy na składki też by tak czekali??? Dowaliliby pewnie masakryczne odsetki. Swoją drogą - powinno to działać w obie strony: za każdy dzień zwłoki!!!!!! :evil:

11 lata 9 miesiąc temu #584833 przez tysiiiak
ja dostaje z zusu zawsze na koniec msc-a i nigdy sie jeszcze nie spoznili :P

co do laktatora to upatrzylam sobie tez aventu reczny ale ta seria nizej niz natural... :)

11 lata 9 miesiąc temu #584854 przez Kiniaczek
Nie wiem kiedy dostanę...:)Czekam w każdym razie. Jestem na L4 od stycznia...

11 lata 9 miesiąc temu #584861 przez Anabelle
Ewela, to my podobnie... :)
Ja na zwolnieniu od 15 lutego :)

11 lata 9 miesiąc temu #584870 przez ewela86
Annabelle to zobaczymy, która pierwsza dostanie :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #584880 przez Kiniaczek
Ja mam nadzieje że takk źle nie będzie... :)

Pije właśnie bezalkoholową Bavarię i jet mi tak błogo...:) czuje się jakbym miała lekką śrubkę :) aż zapytałam D czy na pewno bezalkoholową mi kupił :) Podświadomość działa :D

11 lata 9 miesiąc temu #584963 przez ewela86
a co to będzie jak wypijemy pierwsze normalne piwko? Śruba na maksa :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #584965 przez Alex_87
Już nawet nie pamiętam kiedy piłam takie zimne piwko, my razem z mężem jesteśmy piwosze. Teraz czasem wezmę od niego łyka, ale jakoś tak nie mam ochoty tak bardzo, jak przed ciążą :D chociaż ciekawa jestem w jakim będę stanie jak już będę mogła sobie pozwolić na wypicie całego piwa :D pewnie zetnie mnie z nóg :D

ciekawa jestem jak mi się będzie spało dzisiaj. Wy też śpicie z kilkoma poduszkami? Ja to wczoraj stwierdziłam, że chyba muszę się obkładać z każdej strony ;/ ułożenie się do snu to nie lada wyzwanie :D
ale najlepsze był jak ostatnio poszłam kupować buty, po dwóch przymiarkach stwierdziłam, że nie dam rady na więcej :D

11 lata 9 miesiąc temu #585000 przez Kiniaczek
Jeny ja to mam taką ochotę na różowe winko Carlo Rossi że śni mi się po nocach... :D W czerwcu mam 30-stkę i już zamówiłam lampkę ;-) Położna na szkole rodzenia mówiła że śmiało jak sie karmi można napić się winka czy piwka tyko trzeba odczekać do karmienia 3 h albo wcześniej odciągnąć :)

11 lata 9 miesiąc temu #585061 przez joasia10015
Hej kochane -gdybym nie miała kalendarza to bym nie uwierzyła że zaczął sie weekend-bo zazwyczaj u nas cisza na forum...a dzis tyle postów :laugh: A może to zasługa pogody ;)
Jescze jest przed północą wiec -DZIEWCZYNKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET :kiss:
Ha,ha a dzis w szkole mówiłam koleżance że bym sie piwka schłodzonego napiła ;) Zaglądam na forum a babeczki o piwku pisza -jakas telepatia czy co???? ;)
Kurcze jakos dziwnie sie dzis czuje-jakos mi duszno i slabo,zawroty głowy...mam nadzieje ze wszystko ze mna i dzidzia ok. :blush: Jutro znowu szkoła,i weekend zleci ;) Byle do poniedziałku -bo mam wizytę :) Znalazłam cos na innej stronce-dla mam z POznania i okolic-moze sie któras skusi? Może Kiniaczek? Bo dla mnei ciut za daleko :dry:
www.mamapyta.pl .

11 lata 9 miesiąc temu #585063 przez joasia10015

11 lata 9 miesiąc temu #585081 przez moniaaak
My też z mężem często jakieś piwko piliśmy wieczorem...teraz jakoś mnie nie ciągnie.
Czasami trochę wina się od niego napiję jak sobie naleje lampkę.
Ale też mam tak, że wcale mi alkoholu nie brakuje. Czasami mam ochotę, ale szybko mi przechodzi:).

Też się kiedyś śmiałam, że jak już będę mogła wypić całe piwo, czy lampkę wina, to może być ze mną ciężko;) :laugh: :laugh: :laugh: .

Kiniaczekmy z mężem też często popijaliśmy właśnie różowe Carlo Rossi.... pychotka :side: :side: :side: . Chyba ze dwie butelki czekają w barku...

W ogóle u nas tyle wina stoi- w czerwcu mieliśmy wesele i od gości dostaliśmy bardzo dużo butelek. Ale jak zaczęliśmy się starać o dziecko to zapasów nie ma kto wypijać i czekają na lepsze czasy:)

11 lata 9 miesiąc temu #585102 przez joasia10015
No tak większośc majówek narzeka że nie może w nocy spac ,a na forum pustka jak by wszystkie już dawno chrapały-i co to za sciema z tym brakiem snu????? Ktoś tu jest???Halllooo???? Chyba za bardzo pochwaliłam ,że tyle dziś (wczoraj )postów było ;)
Kurde laski wspominałyśmy o piwie,winie a ja naprawde sie dzos czuje jak nawalona-bez picia :unsure: Jakos mi dzis dziwnie-szok!!!
Teraz jeszcze weszłam na marcówki i zaczęłam czytac o porodach,ile sie na dniach dzieci urodziło itp.i wogóle jakos dziwnie sie poczułam -słabo mi,doła dostałam,duszno i dziwnie-co sie ze mną dzieje????? :unsure: :( B) Może jakas przemęczona jestem czy jak??? Zmykam spac,bo jutro rano pobudka :( (upppssss to juz dzis-za pare godzin :S ) Trzymajcie sie rybenki-odezwę sie wieczorkiem po szkole-tylko prosze o dużo nowych postów ;) :cheer: Paaaaaa!!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka