- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- ewelcia
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
1. szklanka wody na czczo,
2. kaszka manna na sniadanie,
3. drugie sniadanie: sałatka jarzynowa z chlebkiem pełnoziarnistym i swojskie ciastko z płatków owsianych,
4. kawka mielona z mlekiem,
5. jabłko i sie udało
jak juz nic nie pomagało to kupiłam czopki musujace Eva-q. Bardzo fajne i dzialaja po 4 minutach
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
kawe tez próbowałam , rano jem błonnik z mlekiem, piję też wodę na czczo...gliceryna nie pomaga. Mam wrażenie, ze ten pesar mi tam trochę blokuje ujście (przez ścianę) i muszę się do rozwolnienia chyba doprowadzić kiedyś piłam wywar z siemienia lnianego i goniło...muszę kogoś poprosić, żeby mi kupił
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lkasiulla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ale napadało przez noc śniegu masakra jakaś, miałam nadzieję że wiosna już będzie
Czy was też bolą żebra? Już nie wytrzymuje a najbardziej z lewej strony, jak bym miała poobijane nie moge wogle przez to siedzieć a i jak się położę to mnie też boli wiec znalezienie sobie dobrej pozycji do spania trochę mi zajmuje , nie raz to już mi same łzy lecą z bólu.
Co do zakupów to ja jeszcze nic nie kupiłam, większość rzeczy będę miała od Siostry, a po resztę idę w następnym tygodniu, bo w piątek na usg ide wiec może w końcu dowiem się czy będzie chłopczyk czy dziewczynka a wcześniej rozmawiałyście w czym kąpać maluszka moja moja siostra myła córeczke w Emolium i niczym nie smarowała wiecej tak jej poleciła położna
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam wizytę 19-go marca... zobaczymy co tam w brzuszku się dzieje
- lkasiulla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ból jest straszny, wogle w ciąży jakoś źle znosze ból zawsze jak chodziłam do dentysty to bez znieczulenia a ostatnio byłam tylko na ściąganiu kamienia i mnie strasznie bolało masakra jakaś jak sobie pomyśle o porodzie to nie wiem jak ja wytrzymam strasznie sie boje tego bólu...
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anecia0101
- Wylogowany
- gaworzenie
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Dokładnie, zawsze mi się wydawało, że jest po prostu ciężej, ale ma się taką cudną kuleczkę i że to takie fajne - a tu niespodziankaMnie mama wczoraj pocieszyła, że teraz już będzie coraz gorzej
Wiecie co, dopóki sama nie zaszłam w ciążę, to jakoś nie miałam wyobrażenia, że aż tyle rzeczy może boleć. Jak się widywałam z koleżankami albo z kimś z rodziny w ciąży to wiadomo, że nikt nie opowiadał co go boli, a i mnie jakoś wtedy to nie interesowało
a tu się okazuje, że to prawdziwy trening dla ciała
Polecam czopki glicerynowe - kiedys miałam jak miałam hemoroidy to chwile po w sadzeniu musiałam na toalete lecieć, bo bym w spodniach nie utrzymała ;D
Ja jem sporo jabłek, pije też kakao wiec toaletę zaliczam.
lkasiulla - żebra będą bolały długo, aż brzuch zacznie sie obniżać.
Kiniaczek napisał:
Ja do kąpieli zamawiam Oilatum
ja też.. tzn już mam w domu ;D
Ja jutro zaczynam... 34 tydzień ciąży a dzisiaj mąż i teściowa stwierdzili, że brzuch mi sie obniżył. zaczynam mieć pietruchę ;D
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam w11/12tc wykryto u mnie wade plodu byl to bezczaszkowiec.Lekarze odsylali mnie od szpitala do szpitala 05.02.13kazano mi zrobic amniopunkcje wynik tego badania mil podjac decyzje o przerwaniu ciazy.Do dzisiaj nie mam wynikow z badania,kontaktowalam sie z lekarzem ktory przeprowadzal to badanie i wyszlo na to ze to jest moja decyzja o dalszym podtrzymywaniu ciazy zwodzono mnie tyle czasu dzis jestem w 20 tc i zupelnie nie wiem co mam dalej robic czy ktos mial podobny przypadek do mojego?Prosze o pomoc.:-(Aneta
Strasznie mi przykro... U nas wśród Majówek podobną sytuację miała Gosia ...niestety zakończyło się to przerwaniem ciąży...
- anecia0101
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Polecam czopki glicerynowe - kiedys miałam jak miałam hemoroidy to chwile po w sadzeniu musiałam na toalete lecieć, bo bym w spodniach nie utrzymała ;D
Ja jem sporo jabłek, pije też kakao wiec toaletę zaliczam.
lkasiulla - żebra będą bolały długo, aż brzuch zacznie sie obniżać.
Kiniaczek napisał:
Ja do kąpieli zamawiam Oilatum
ja też.. tzn już mam w domu ;D
Ja jutro zaczynam... 34 tydzień ciąży a dzisiaj mąż i teściowa stwierdzili, że brzuch mi sie obniżył. zaczynam mieć pietruchę ;D[/quote]
Ja w środe 32 tc chyba bo nie wiem jak to liczyć tak do końca
Nic sie nie martw ,może im się wydawało W każdym razie trzymam kciuki żebyś jeszcze Antka utrzymała jakiś czas w brzuszku
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa