BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 9 miesiąc temu #585891 przez aleksiaa88
:lol: ale dałam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #586063 przez demoniqe
dzien dobry!!! A my wczoraj mielismy 2 pary gosci z rocznymimaluszkami. Siedzielismy do polnocy :-) bylo super! Dzis po raz pierwszy maly obudzil mnie w nocy na siusiu :-) zrobie dzis sobie kasze manna na smiadanko o!

11 lata 9 miesiąc temu #586078 przez JoannaL
dziewuszki szukam spodni ciążowych na allegro, wiem że kilka z Was zamawiało. Może polecicie mi jakieś wygodne i z dobrego materiału które warto zamówić??

11 lata 9 miesiąc temu #586114 przez Kiniaczek
Cześć Dziewczynki :)

Ja dopiero zwlekłam się z łóżka ... Głowa mi pęka... Byliśmy wczoraj u znajomych, wróciliśmy po pierwszej i chyba odchorowuje to dziś:) No nic jakoś przeżyje :)
Śniegu nasypało przez noc strazliwie.. WIOSNO WRÓĆ !!!!!!!!!!:)

Joanna wiem że Sevilla zamawiała na internecie ale legginsy. Czy ktoś jeszcze nie pamiętam :)

11 lata 9 miesiąc temu #586208 przez moniaaak
JoannaL ja kupowałam swoje w H&M, nie kosztowały dużo, a są całkiem fajne i wygodne.
Jeżeli lubisz chodzić po lumpkach, to tam też można coś fajnego znależć.

11 lata 9 miesiąc temu #586225 przez Alex_87
Joanna ja też mam z H&M tylko, ze zamawiałam na allegro, zapłaciłam chyba z 50 zł, są naprawdę dobrej jakości, nie rozciągnęły się i baardzo je lubię :)

Miłego dnia ! :)

11 lata 9 miesiąc temu #586227 przez Kiniaczek
Dokładnie :) ja w lumpku kupiłam nowe ciążowe z H&M za 23 zł :D

11 lata 9 miesiąc temu #586231 przez Kiniaczek
Jeny dziewczyny mam jakiś regres zakupowo-wyprawkowy !!! Połowy rzeczy nie mam, w tym najważniejszych : łóżeczka, wózka, przewijaka itp ... A najgorsze że jakby o tym całkowicie zapomniałam... Mam nadzieje że mnie najdzie niebawem bo kurczaczek dużo czasu nie zostało...:)

11 lata 9 miesiąc temu #586234 przez Alex_87
Kiniaczek ja największe parcie na zakupy miałam jakoś w styczniu, wtedy mi się wydawało, że już tak mało czasu została, że nie zdążę. A teraz, jak się naprawdę robi mało czasu, to mi się odechciało ;) dobrze, że przynajmniej mniej więcej jestem rozeznana co chcę kupić i gdzie, więc kwestia tylko pojechać i kupić. Oczywiście ogranicza mnie to, że nie wiem kiedy kasa z Zusu dojdzie, a z męża wypłaty wszystkiego nie kupimy.

11 lata 9 miesiąc temu #586237 przez Daarikaa
hej!

Ja narazie chodzę w spodniach sprzed ciązy bo są niskie i pod brzuszkiem daje rade zapinac, a głównie w legginsach i rajstopach pocinam więc nie pomogę z ciążowymi spodniami.

Kiniaczek mnie też już troszkę ten czas przeraza a uwagi na to że nie mam łóżeczka i wózka czyli to co najwazniejsze... z jednej strony nie chce za szybko kupowac (bo przesady) a z drugiej chciałaby6m już mieć komfort psychiczny że te rzeczy czekają już na malutką na swoim miejscu :)

jak patrze przez okno to mała bania, ta pogoda mnie dobija...

11 lata 9 miesiąc temu #586239 przez Kiniaczek
Alex_87 napisał:

Kiniaczek ja największe parcie na zakupy miałam jakoś w styczniu, wtedy mi się wydawało, że już tak mało czasu została, że nie zdążę. A teraz, jak się naprawdę robi mało czasu, to mi się odechciało ;) dobrze, że przynajmniej mniej więcej jestem rozeznana co chcę kupić i gdzie, więc kwestia tylko pojechać i kupić. Oczywiście ogranicza mnie to, że nie wiem kiedy kasa z Zusu dojdzie, a z męża wypłaty wszystkiego nie kupimy.

A to że czekam na zusowską wypłate to inna sprawa :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #586260 przez lania
HEJ LASKI
ja nadal w lesie z zakupami, nie mam nic..oprócz jednego okrycia kompielowego...ale jak dziś patrzę za okno to wydaje mi się, że do maja jeszcze .....uhhuhuhuhuuuuuu...długo :lol:

Walcze z zaparciami, w tym szpitalu mi sie zatrzymało i nic nie pomaga-to co do tej pory działało :huh: :huh: :huh:

11 lata 9 miesiąc temu #586267 przez Kiniaczek
lania napisał:

HEJ LASKI
ja nadal w lesie z zakupami, nie mam nic..oprócz jednego okrycia kompielowego...ale jak dziś patrzę za okno to wydaje mi się, że do maja jeszcze .....uhhuhuhuhuuuuuu...długo :lol:

Walcze z zaparciami, w tym szpitalu mi sie zatrzymało i nic nie pomaga-to co do tej pory działało :huh: :huh: :huh:

Lania ja od 4 dni walcze... i nawet kawa nie pomaga !!!!!!!!!!! :angry: :huh: :huh: :huh: :huh:

11 lata 9 miesiąc temu #586279 przez Kiniaczek
A w dodatku rozsadza mi krocze i tyłek.... !!!!!!!!!!!!!!1

11 lata 9 miesiąc temu #586291 przez Alex_87
Mnie mama wczoraj pocieszyła, że teraz już będzie coraz gorzej :P
Wiecie co, dopóki sama nie zaszłam w ciążę, to jakoś nie miałam wyobrażenia, że aż tyle rzeczy może boleć. Jak się widywałam z koleżankami albo z kimś z rodziny w ciąży to wiadomo, że nikt nie opowiadał co go boli, a i mnie jakoś wtedy to nie interesowało :P
a tu się okazuje, że to prawdziwy trening dla ciała :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka