- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Szarla
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Mnie już ciężko się chodzi... mały napiera na krocze i cewke...takie kłucia dziwne ...tez tak macie? Dziś zapytam gina ...mam nadzeje ze sie nie rozwieram...
Też tak mam.
Wczoraj przeleżałam pół dnia bo mnie wszystko bolało.
A dziś postanowilam spac dłużej, posiedziałam troche na piłce i nie jest najgorzej.
Ostatnim razem(czyli na dzisiejszą wizyte) też musiałam pomęczyć się z lustereczkiem sama.
Ale to tak męczące, że przed porodem wykorzystam już męża! Nie widze innej opcji ;]
No i też mam zamiar opowiedzieć o moich bólach. Tylko... kurde nie wiem jak u Was ale mi.. strasznie ciężko opowiedzieć jaki to rodzaj bóli...
Niby ciągnie coś, niby coś uwiera, coś pcha.... sama nie wiem
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do bóli to ja tam wale śmiało lekarzowi, mówię dokładnie co i jak ...Chyba dłużej jest ginekologiem niż ja w ciąży to raczej powinien kumać o co goł
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzien doberek dziewczynki w tym okropnym zimowym dniu Dzis czekało mnie nie zle odsnieżanie Męczyłąm sie chyba z godzine żeby schody i chodnik do furtki odśnieżyc
Jesli chodzi o leżaczek to też myśle o używce-i w sumie tez wpadł mi w oko ten co Kiniaczek ma ALe jakos wena mnie opusciła żeby faktycznie zamówic-im wiecej czytam o tych leżaczkach tym bardziej mysle sobie że wolałabym dostac jakis od kogos i nie musiałabym decydowac jaki lepszy
Achhh zapomniałabym -laseczki naprawde swietne brzusie macie .Lalka widac że ubyło ci kg.ale brzusio jak najbardziej pokazny-ale Wandzi musi byc wygodnie
Oczywiscie Kiniaczek -bosssko
Achhh dziewczyny na nic nie mam dzis ochoty ,pokłóciłam sie z moim M.-ręce mi opadaja czasem Czasem mam wrażenie że zrobił dziecko i na reszte ma wyjeb*ne -wszystko na mojej głowie .Najczesciej stac go tylko na to że spyta ,,JAK SIE CZUJESZ,,? Jak mu ostatnio pow.ze mam skurcze (Braxtona Hicksa ) to tylko odp.,,NIE STRASZ MNIE,,-i koniec tematu-kompletnie ma zlewkę.Przez te jego wyjazdy czuje że w koncu sie rozstaniemy i tyle
Z resztą ja i tak większosc czasu żyje jak samotna matka
Dziewczyny doceniajcie to że macie mężów co dzien w domku
No to sie wyżaliłam-chociaż tyle bo mnie z nerwów aż sciska
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
ja wiecznie w pracy, on jak kura domowa. W końcu podjęliśmy decyzję 2 lata temu o przeprowadzce do małego miasta, naszego rodzinnego. To była najlepsza decyzja w naszym życiu.
Może szukał dłużej pracy i nie zarabiamy tak rewelacyjnie jak w wawie, ale między nami duuużo lepiej!
dziewczyny super brzuszki!!!!!1
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Joasia powiem Ci szczerze, że miałam ostatnio to samo ze swoim, choć mój luby cały czas jest na miejscu. Przez to, że on pracuje, ja pracuje nie mieliśmy czasu porozmawiać o niczym. Kłótnie wybuchały codziennie, do momentu kiedy nie wypaliłam, że MAKS TO TEŻ JEGO DZIECKO I MÓGŁBY SIĘ CHOĆ TROCHĘ MNĄ ZAINTERESOWAĆ ZE WZGLĘDU NA NIEGO .. czułam się przemęczona, a po nim to spływało jak woda po gumowej waniennej kaczce Wkońcu przyznał, że przez ten natłok pracy zapomniał, że jestem w ciąży, a o Maksiu wogóle nie pomyślał ...
a mój brzuszek z boku wygląda tak:
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
gin wczoraj nie robił mi USG więc nie znam ani wymiarów Malutkiej!!!Kazał mi brać magnez 3 razy dziennie i juz czuję poprawę..nogi mnie nie bolą tak mocno...a cała reszta....pewnie za godzinę da mi znać!!!
mam wrażenie,że moja Maluda wcale nie śpi...nonstop się wierci...kręci wypycha wszystko co możliwe do wypchnięcia i mam takie odczucie jakby mi rączkę włożyła w"małą"i pchała się na świat już!!!!
napisała do mnie DannaJ..tzn.odpisała mi!!!!!leży cały czas plackiem już od jakiegoś czasu....dzisiaj ma wizytę i napisze mi co i jak(ma nadzieję,że wszystko ok)i kazała was pozdrowić!!!
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Jak jest to razem gotujemy prawie co drugi dzień. A w sobotę wykorzystuję go do sprzątania wynosi meble i dywany, a ja przelatuję podłogę mopem. No i w łóżku ma kto grzać jak wrócę zmarznięta po nocnej wycieczce do łazienki to jest gdzie nogi zapchać
Mały tak się wiercił wczoraj przyłożyłam jego rękę do brzucha i usłyszałam- jak on kopie jak się boję a ja to kocham
Mąż stwierdził, że on by nie mógł być w ciąży że by go to denerwowało jak się cały czas coś w środku rusza, on się boi czasem rękę przyłożyć
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Chyba takie tygodnie do nas wszystkich przyszły! Wczoraj się też pokłuciłam z moim "skarbem" jezuu ale się darłam! A on poprostu po pracyz apytał czy odgrzeje mu obiad! i się zaczęło.. Dlaczego sam nie może sobie tego zrobić, czy jestem służącą!? To wstał i poprostu wyszedł, ja oczywiście w płacz.. po godzinie wrócił, ja byłam "na fochu" ale wkońcu okazałam skruche i zagrzałam mu ten obiad Dzisiaj coś tak czuje że go ochrzanie za nieumyte garki masakra..
Na polku rzeczywiście nieprzyjemnie u mnie w sumie tak nie nasypało, ale zacina deszczem ze śniegiem i straaasznie wieje
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
ja też myślałam o leżaczku używanym, chyba że coś nowego się trafi w rozsądnej cenie:)
co do wózka to zamierzaliśmy kupić nowy ESPIRO MODENA ale kuzyn męża zaoferował się że odda nam wózek szwedzkiej firmy EMMALJUNGA więc chyba szykuje się oszczędność
u nas strasznie zasypało - ach ta wiosna!!!
oo emmaljunga, solidna firma
Joanna - ale miałaś przejścia, dobrze, że szybko się zregenerowałaś
Kiniaczek - ja niestety mam silny kryzys z goleniem, gole na wyczucie to co mi przeszkadza tj swędzi, nie wiem czy nie bedę musiała prosić męża lub położnej w szpitalu :/
Kłucie mam już dość długo 2-3 tygodnie, czasami bardzo mocne, ale gin badał tydzień temu - szyjka twarda zwarta i małego nie wypuszcza
Joasia - nie denerwuj się mężem, pewnie przeżywa na swój własny sposób - oby - mam taką nadzieję :*
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3