- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
szarla fajna piłeczka:)
Ja bardziej niz porodu boje sie karmienia.miałam nie miłe doswiadczenie i etraz tylko to mnie przeraza.tak samo jak Joasia dziecko mnie pogdryzło az do krwi, tylko ze łobuz nie chciał pic przez te kapturki i musiałm karmic na żywca.pamietam jak dzis pieluch w zęby i karmiłam.ile sie wypłakałam przy tym.długo to trwało.a pozniej po ok 2miesiacach (rodziłam w listopadzie)jak juz było ok, pojechałam na zakupy, wiało jak cholera i nabawiłam sie zapalenia piersi.gorączka, ból niesamowity, zastoje w piersiach.po tym zapaleniu juz miałam mało pokarmu i w sumie karmiłam tylko 4 msc.
ja tez dziaij mam dzien do dupy.jakies hustawki nastrojów, rozdrazniona jestem.chciałabym juz miec wszytsko gotowe a poki nie pomaluje mieszkania, nic nie moge robic. czekam na męza z tym malowaniem i zakupami.
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do tamtum rosa to tak jak Kiniaczek pisze-do podmywania
Ja jeszcze używałam przy infekcji -i wtedy irygacja w domku za pomocą specjalnego pojemnika
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja tez znalazłam kilka uzywek w super stanie ale niestety to za daleko zebym mogła pojechac pooglądac i zdecydowałąm ze kupiec jakis nowy.w sumie cały czas oglądam te wózki ale na zaden nie jestem w 100% zdecydowana.pewnie bedzie tak ze pojedziemy do sklepu i tam zupełnie cos innego wybiore co mi sie spodoba.
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ha,ha współczuje Kiniaczek -choc moze jak mąż wojskowy to temat juz tak nie ,,wzrusza,,-bo jak mój sie z kims dosiądzie kto też był w wojsku to głowa mała
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
to moj na temat aut,motorów moze gadac godzinami,jak tylko ktos zacznie ten temat ja wychodze z pokoju i z siebie.
Szymek dzisiaj płakał ze zabek go boli i jutro sie kłania dentysta.był umowiony po swieach jak mąż bedzie ale chyab musze jutro jechac.nieiwiem jak dam rade bo on siada na kolanach męza i tak mu dentysta sprawdza, boruje itp.jak siądzie u mnie, oprze sie o brzuchol i jeszcze zacznie płakac i sie spinac to nie dam rady z nim.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja po szkole rodzenia - dzisiaj było oddychanie i kiedy zgłosić się do szpitala. Przerażenie mnie brało jak mówiła o skurczach i tego co nas czeka. Ale mówiła że najważniejsze jest pozytywne nastawienie i tego się trzymam
co do karmienia to bardzo się tego boję i stresuję,najbardziej tym czy będę miała dostateczną ilość pokarmu i ogólnie czy dam radę to wszytsko ogarnąć... Mam nadzieję że moje SUTKI to wszystko wytrzymają i mała będzie dla nich wyrozumiałą...
ja dzisiaj kupiłam szlafroczek do szpitala:)
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Mój mąż jak tylko słyszy PIŁKA NOŻNA, to nie idzie mu zamknąć gęby Jeszcze jak jest jakaś "rodzinna imprezka" i mój dziadek go dorwie, to koniec świata!! Nie ma innego tematu, dlatego tak się cieszy z syna, bo będzie mógł go męczyć
W prognozach znowu śniegi i zima a już miało się ocieplić nigdy się tej wiosenki nie doczekamy ...
Cóż, pora spać Dobranoc mamusie, spokojnej i przespanej nocki :*
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Joasiu widze na czerwcówkach ze miałas termina na 1 czerwca.ja tez tak miałam na poczatku a pozniej gin powiedział ze mam na 25maj.
ale bym cos zjadła...tylko co?apetyt ma straszny ostatnio i chyab w tym msc przytyłam duzo bo pochłaniam ogromne ilosc a poza tym podjadamm strasznie duzo słodkiego.
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja właśnie pożarłam loda z polewą i migdałami... Ale mam dziś handrę więc sie uprawiedliwiłam sama przed sobą