BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 10 miesiąc temu #597254 przez anek
Darika jak tam????
czytam wiadomosci ale nieiwem czy to chodzi o tą kopalnie Rudna w Polkowicach?napisz cos.

Kiniaczek no to super!jeden zakup z głowy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #597281 przez Daarikaa
Dziękuję dziewczyny za kciuki i słowa otuchy, strasznie ciężko było mi dotrwać w jako takim spokoju do 2 w nocy ale całe szczęście mojemu mężowi nic się nie stało, to tapnięcie było na innych oddziałach ale taak to sa te kopalnie, one wszystkie są ze soba połączone. Po takich sytuacjach człowiek myśli sobie że już nie bedzie zwracał uwagi na pierdoły bo nie warto, bo życie jest za krótkie i za kruche... Ufffff

Teraz na spokojnie moge poczytac Wasze posty i napisać coś w końcu na temat

11 lata 10 miesiąc temu #597286 przez Kiniaczek
No to najważniejsze że wszystko dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!

11 lata 10 miesiąc temu #597297 przez Daarikaa
Lalka mi też magnez ratuje "skóre" czasem jak wysiadałam z samochodu to zadnią nogę poprostu ciągłam za sobą tak mnie skurcz łapał i szłam jak paralityk przez chwilę, juz nie mówię nic o wejściu po schodach... zanim się rozbujam to muszę połowę drogi poczłaptać :lol: :lol: mąż się śmieje że mam zawieszki albo zapłon diesla hehe :laugh:

Kiniaczek wierzę że to wiaderko może baaaardzo podobać się maluchom, tylko ja bałbym się że nie będę potrafiła z tym czymś kooperować ;) Daj znać jak wyszła pierwsza kąpiel, podziwiam odwagę zwłaszcza przy pierwszym szkrabie, może przy drugim się zdecyduje :blink:

Demmoniqe fajna stronka(PRZYDATNA)

11 lata 10 miesiąc temu #597303 przez anek
no to dobrze, ze jest ok.
uciekam sprzatac i prasować, miłego przedpołudnia.

11 lata 10 miesiąc temu #597306 przez Daarikaa
Kiniaczek ale mały to słodziak a jaki wtulony :woohoo:

Ewela ja też liczę że nie tylko do porodu bedziemy tutaj tak sobie doradzały, bo wydaję mi się że dopiero po porodzie przyda się mnóstwo rad i doświadczen innych mam :)

11 lata 10 miesiąc temu #597326 przez Kiniaczek
Co do forum to ja myślę że już dożywotnio się związałyśmy :D Pawie jak małżeństwo :)

11 lata 10 miesiąc temu #597338 przez Daarikaa
hehe amen:)

11 lata 10 miesiąc temu #597371 przez tweety
Hej dziewczyny,

nareszcie doczekalam sie USG. jeszcze staram sie nadrobic wasze posty (przede mna 15 stron) ale musialam wam napisac. Synek zdrowy, wszystko rosnie i rozwija sie prawidlowo. wazy 1771 gram co daje mi z USG termin 20 maja a z OM 21 maja wiec bardzo podobnie.

Ale mi ulzylo. nie wiem skad sie bierze ten stres przed kazdym USG ale bylo okropmnie.

A wy dzewczyny planujecie jeszcze jedno USG po 35 tygodniu?

11 lata 10 miesiąc temu #597382 przez Daarikaa
tweety napisał:

Hej dziewczyny,

nareszcie doczekalam sie USG. jeszcze staram sie nadrobic wasze posty (przede mna 15 stron) ale musialam wam napisac. Synek zdrowy, wszystko rosnie i rozwija sie prawidlowo. wazy 1771 gram co daje mi z USG termin 20 maja a z OM 21 maja wiec bardzo podobnie.

Ale mi ulzylo. nie wiem skad sie bierze ten stres przed kazdym USG ale bylo okropmnie.

A wy dzewczyny planujecie jeszcze jedno USG po 35 tygodniu?

Dobre wieści z rana jak śmietana :silly: Tak na poważnie ciesze sie ze wszystko dobrze i z Toba i z dzidzia. Mi lekarz nic nie mówił już o żadnym usg, ale też przed każdym sie stresowałam to jest chyba wpisane w ciążowe "dolegliwości" :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #597388 przez Kiniaczek
Tweety ja mam usg na każdej wizycie ( chodzę co 4 tygodnie ) następna wizyta 16 kwietnia to już będzie 37 tydzień i usg będe miała, ale nie wiem jak dalej:)

11 lata 10 miesiąc temu #597398 przez lalka
Daarikaa ja słuchałam wiadomości w radio i też mówili o tej kopalni,ale super wszystko ok!!!!

Kiniaczek ja kupiłam z avent..jest super ma butelki na przechowywanie mleka i takie dodatkowe też!!ale ja mam ręczny!!!!tak się nastawiłam na karmienie piersią,że mogę nawet pół nocy ściągać codziennie!!

11 lata 10 miesiąc temu #597400 przez lkasiulla
Hej :):)

Ja chodzę na nfz i miałam jak na razie dwa usg (plus raz byłam prywatnie), z tego co ja wiem to na nfz są tylko trzy usg na ciąże i te trzecie powinno być w okolicach 32 tyg ja do lekarza idę dopiero 9 kwietnia a skierowania na usg jeszcze nie dostałam wiec nie wiem czy mi wogle jeszcze zrobi..

11 lata 10 miesiąc temu #597406 przez Daarikaa
Ikasiulla ja też chodze na nfz i tez mam 9 wizytę i lekarka mówiła ze ostatnie usg bedzie własnie kolo 30 tyg wiec ja już raczej nie bede miala zadnego robionego
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #597408 przez lalka
ja usg tez mam raczej co wizytę do samego końca będę miała!!!!

Kiniaczek nie dosyć,że mamy ten sam termin na maja to jeszcze razem pewnie urodzimy przed czasem..tzn w 38 t.c!!!!chociaż mi położne mówiły,że od 36 t.ciąża jest już donoszona i też można rodzić już!!!pewnie porodówka i pokój połogowy będą nasze...ale byłoby super!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka