- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
ja dzis caly dzien leze w pizamie i sie stresuje troszke bo mnie brzuch boli, ciagnie, kluje jak nie z jednej to z drugiej strony, na dole, na gorze juz sama niewiem z kad to idzie nie mam nospy w domu jutro koniecznie musze pamietac zeby nospe kupic ... jeszcze w ciazy jej nie uzywalam ale chyba lepiej wziac niz sie zamartwiac ..
no Kiniaczek chwila moment i te 4 tygodnie zleca i mozesz rodzic ja to tak jak Ewela prawie termin na 19 wiec razem bedziemy tupac nogami ;p
dziewczyny kolejne brzuszki tez super ;D i fajny pomysl z tym mixem
joasia Wy napewno bedziecie ta para, która wsyzstko przetrwa :*
Daarika nie denerwuj sie kochana :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
w sumie to nie wiem jakie to uczucie, bo nie odczuwałam póki co takich ciągnięć czy kłuć ale dobrze że odpoczywasz, lepiej dmuchać na zimne. To najlepsze co możesz zrobić a tyo pewnie nic groźnego:)
życzę wszystkim spokojnej i przespanej nocki
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Joasiu doskonale Cie rozumiem.
My jestesmy ze soba 15lat(6lat małzenstwo).M zaczął jezdzic jak bylismy ze sobą jakies 7-8 lat.M.wyjezdzał do Islandii i Norwegii(tez;).wiem jak sie zyje na odległosc i nikomu nie polecam.przez ten czas raz zjechał na 2 lata (jak sie synek urodził) i teraz jest rok juz w PL.tak samo jak Twój mąz jezdził na 4 tyg i 2 tyg w domu.
mam nadzieje ze juz nigdy nie pojedzie bo to chyba zadnemu małzenstwu nie słuzy.
trzeba sie wsyztskiego uczuc od nowa.
tzrymam kciuki zeby wsyztsko było dobrze.
Darika bedzie dobrze , nie denerwuj sie kobietko bo maluszek czuje,wiem wiem dobrze gadac.
Kiniaczke to sliczna waga dzidziusia!
Byłam z Szymkiem u dentysty.jakos dalismy rade.bidulek troszke sie popłakał ale i tak był baaardzo dzielny.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Ja termin mam na 3go maja, wg USG na 7go, a ost lekarz mówił że może być wcześniak, bo jest duży.. więc nie wiadomo kiedy polece ciekawe która z Nas nagle ucichnie na pare dni i nagle napisze że to już !! 500 stron uczcijmy jakąś dobrą przekąską następne 500 a nawet więcej zapiszemy Bo jeszcze po porodzie licze na Wasze wsparcie mamuśki kochane tak się ciesze że trafiłam na to forum
Mnie jak czasem zakłuje w podbrzuszu (taki nagły ostry ból) to aż mnie zgina! Ale trwa to 2 może 3 sekundki i przechodzi.. mam tak pare razy na dzień.. To już pewnie te skurcze "przygotowawcze"
Kurcze boję się że jak już przyjdzie na mnie pora, to się nie połapie, że to już! Hehe.. albo że zaczne panikować za wcześnie i polece jak głupia do szpitala, a tu zdziwko lekarzy, co za głupi babsztyl po jednym skurczu już rodzić chce
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szarla nie nakręcaj sie co będzie pozniej-nie możesz stresowac maluszka w brzuszku-teraz myśl o tym by dzidzia była zdrowa -a zdrowa bedzie kiedy mamusia bedzie zrelaksowana a nie zestresowana Głowa do góry-dasz rade -instynkt zadziała i dacie radę z malenstwem
Domiś naprawde super te fotki -żałuje że ja nie zaczełam takich robic ;-( A kurcze myslałam o tym-no i skleroza sie odezwała
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochana (jak to mówi mój przyszły szwagier)-NO STRES
Ojjjj kapniesz sie że to już-to już jest ten cud narodzin że kobiety wiedzą co i jak .Ostatnio moja bratanica spytała ,,ciocia a skąd dzidzius bedzie wiedział że już ma wyjsc,, Kurcze nie potrafiłam jej odpowiedziec-ale własnie o ten CUD NARODZIN chodzi-po prostu wszystko sie samo dzieje
Ja też sie strasznie cieszę że do was trafiłam-nie znamy sie osobiscie ale może własnie dzieki temu lżej opowiadac o swoich lękach,problemach i wogóle I też mam ogromną nadzieje że bedziemy sie wspierac po porodach (oczywiscie jak tylko znajdziemy chwilke żeby napisac )
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niżej fajna sprawa-podpatrzyłam u czerwcówek -podejrzyjcie sobie
www.kalendarzciazy.com/kalendarz/waga-dz...a-w-ciazy-tabela.php
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
fajna ta stronka z waga maluszka
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
szkoda,że ten magnez zaczęłam brać dopiero teraz(jakoś sceptycznie podchodziłam do tabletek w ciąży)!!!!co za ulga....niby bolą jeszcze troszkę,ale już nie tak bardzo i spać można!!!
kupiłam wczoraj laktator z avent i podgrzewacz...jakoś się przekonałam do podgrzewacza!!!jeszcze butelka,smoczki...i pewnie dzisiaj do odbioru będzie łóżeczko!!!!
wczoraj pralka wciągnęła mi rękaw od body...nowiuśieńkie....bieluśieńkie...teraz wygląda jak szmata!!!
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dam znać jak pierwszy raz wykąpie małego:D
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aaa i miałam mieć laktator od koleżanki to mi wczoraj napisała e się jej popsuł... no i klops muszę kupić
Lalka jaki Ty kupiłaś ?
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
polecam tym co mogą ćwiczyć w ciąży odcinek 5 dużo mniej bolą więzadła i pochwa noo i łatwiej się wstaje z łóżka
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
szkola-rodzenia.pieluszki.pl/categories/cat_id/149
polecam tym co mogą ćwiczyć w ciąży odcinek 5 dużo mniej bolą więzadła i pochwa noo i łatwiej się wstaje z łóżka
Demenique super stronka już poćwiczyłam