BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #616177 przez Anabelle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #616197 przez ewela86
ale wy dziewczyny jesteście zorientowane w tych badaniach. ja jestem zielona - póki nie dostanę skierowania i wyników nie wiem o co "kaman" :P

pauluska to chyba będziesz pierwsza:)

demonique to rzeczywiście szybko!!! my czekamy na łóżeczko - też ma być podobno jutro lub ewentualnie w środę... już się nie mogę doczekać!

11 lata 8 miesiąc temu #616236 przez aleksiaa88
Co do allegro miałam raz taką przyjemność gdzie na zakup czekałam ponad miesiąc :angry:
Zakupiłam pościel było napisane, że wyśle w ciągu 7 dni roboczych to czekamy 2 tyg, a tu nadal nic dzwonimy, a tu się okazuję, że oni dopiero tą pościel szyją, zapewniał, że do końca tyg wyśle więc znowu czekamy i nic zalej dzwonimy, dowiadujemy się, że on już doręczył do firmy kurierskiej i to pewni oni mają problem więc straciłam nadzieję na pościel, aż tu nagle zajeżdża kurier zrobiłam wielkie oczy bo niby z czym, a on wyciąga pościel :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: więc pytam kiedy dostali przesyłkę i co się okazuje, że 2 dni temu a nie jak twierdził sprzedający, że on dawno już wysłał i zwalił na kuriera :angry: to była jedna przygoda od tej pory wszystko kupujemy ale tylko za pobraniem taka nauczka, a i jeszcze doświadczenie nauczyło nas najpierw sprawdzić co jest w środku, a potem zapłacić kurierowi

11 lata 8 miesiąc temu #616244 przez ewela86
tak to już jest że człowiek zwykle uczy się na błędach... i to najczęściej na swoich.

11 lata 8 miesiąc temu #616248 przez Ane88
to moje swędzenie to owszem całego ciała... brzuch to mormalka bo przecież się rozciąga. swędzą mnie plecy, piersi, uda ale najgorzej jest z łydkami... zwłaszcza wieczorem i po kąpieli...
albo jak wchodze do wanny RANY.... wtedy to musze się opanować bo chyba bym miała strupy na nogach..;/

kurde my też musimy się zebrać po ten wózek wkońcu ;/
jutro ide zrobić te wszystkie badania... ciekawe ile za to zapłace znowu...;/

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #616256 przez lkasiulla
hej :)

Ja dziś byłam u siostry pilnować jej córeczkę już nie mam siły ale już ostatni tydzień a potem muszą sobie jakoś poradzić...

Co to za badanie gbs :)(chyba nie pomyliłam się z nazwa) :P

Co do allegro to ja też zawsze za pobraniem kupuję bo nie raz się już przejechałam a po za tym sama pracowałam w firmie sprzedającej na allegro i wiem jakie przekręty chodza....

11 lata 8 miesiąc temu #616288 przez lalka
u nas pogoda dzisiaj iście wiosenna więc trzeba było coś z włosami zrobić!!!!!więc kolor jest jaśniejszy!!!!nachodziłam się dzisiaj i jestem padnięta....normalnie zasypiam!!a przyjdzie co do czego i duuuuupa!!!

11 lata 8 miesiąc temu #616299 przez Kiniaczek
Ane88 napisał:

to moje swędzenie to owszem całego ciała... brzuch to mormalka bo przecież się rozciąga. swędzą mnie plecy, piersi, uda ale najgorzej jest z łydkami... zwłaszcza wieczorem i po kąpieli...
albo jak wchodze do wanny RANY.... wtedy to musze się opanować bo chyba bym miała strupy na nogach..;/

kurde my też musimy się zebrać po ten wózek wkońcu ;/
jutro ide zrobić te wszystkie badania... ciekawe ile za to zapłace znowu...;/

Kochana ja za moje ok 200 zł :ohmy: :huh: ale mam dużo więcej niż Ty...

11 lata 8 miesiąc temu #616304 przez Kiniaczek
lkasiullato badanie to posiew na paciorkowca , też będą Ci pobierali wymaz nspewno :-)

11 lata 8 miesiąc temu #616308 przez Kiniaczek
Ja za to dziś mam jakiś kiepski dzień... Forma psychiczna do bani :( czytam książkę" język niemowląt" i wcale mi nie jest lepiej .... Wrrrrr nie lubię samej siebie....

11 lata 8 miesiąc temu #616350 przez tysiiiak
Ja idę 16 na wizytę i też pewnie będę miała skierowanie na badania i zrobi mi wymaz na gbs ;)
Jutro zamawiam wózek :) jana tylko jeszcze niewiem jaki :D
Dziś byliśmy zobaczyć lozeczko co dostalismy od znajomej teściów :) fajne turystyczne :) chyba takie co lalka ma ;) z tym ze właśnie jest takie różowo fioletowe ... Mam nadzieję ze kubuś się nie obrazi . Najwyżej z czasem kupimy coś innego a narazie niech będzie :)

11 lata 8 miesiąc temu #616370 przez moniaaak
Kiniaczek napisał:

Ja za to dziś mam jakiś kiepski dzień... Forma psychiczna do bani :( czytam książkę" język niemowląt" i wcale mi nie jest lepiej .... Wrrrrr nie lubię samej siebie....

Kiniaczek czytasz "Język niemowląt. Moja mama mnie rozumie"?
Dostaliśmy tę książkę od znajomych na ślubie i jeszcze nie mogę się do niej zebrać. Ciekawa jest?

Ja ma okropny dzień... kurczę jest mi niedobrze i mam straszne nudności. Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, w sobotę miałam to samo. Nie wspomnę już o tym, że moje spanie też wygląda marnie :(.
Mam lekarza w środę- zobaczymy co mi powie.

Pogoda piękna dziś była, ale cóż z tego... przeszłam się 15 minut i od razu zaczął mnie brzuch boleć..

11 lata 8 miesiąc temu #616378 przez moniaaak
My też zamierzamy w najbliższym czasie kupić wózek. Rodzice w tym tygodniu mają nam dać na niego kasę, to pojedziemy i kupimy. Mamy już wybrany, więc w tej kwestii chyba już nic się nie zmieni:)

Co do łóżeczka, to jak już pisałam, mąż je robi sam. Ale znajomi na pierwsze 3 miesiące chcą nam pożyczyć taką kołyskę allegro.pl/kolyska-drewniana-kolory-do-w...and-i3138695716.html , oni używali do córki przez pierwsze miesiące i bardzo sobie chwalili. Co myslicie?

11 lata 8 miesiąc temu #616398 przez ewela86
lalka dawaj zdjęcie w tej nowej fryzurce:)

to badanie GBS robi się między 35 a 37 tc więc ikasiula ciebie też pewnie nie minie:)

11 lata 8 miesiąc temu #616423 przez anek
Chyba większosc z nas ma dzisiaj kiepski dzien.mimo ze miałam gosci to jakos chyba zauwazyli ze nie mam ochoty na pogaduchy i szybko sie zmyli.wszystko mnie drazni.
Kiniaczek ja tez siebie nie lubie...a na plamy na twarzy nie moge sie patrzec bleeee..

mnie swędzi brzuch ale to chyba od suchej skóry. nawilzam cały czas ale sucha jak pieprz.

moniaak aukcja zakonczona wyskakuje.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka