- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Mój też w 33 tc ważył 2100 g
Witaminek nie dostawałam u żadnego ginekologa, a miałam ich w tej ciąży 3 więc coś jest na rzeczy haha
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja też dostałam dwa razy witaminki w gratisie i to od Pani lekarz
Co do tygodni to nie ma aż tak wielkiej różnicy tydzień w tą czy w tamtą dziecko i tak sobie wyjdzie kiedy będzie chciało
Wiecie jakoś mnie naszła wena ostatnio na pakowanie torby, chyba nadszedł czas
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
zaaraz chyba czas spac bo mi sie ziewa tak wiec dobrac dziewczynki :*
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
A tak z innej beczki to chciałam sie pochwalic że dzis mam z mężem taka mała fajna rocznice -dokładnie 6 lat temu sie poznalismy Noc w dyskotece -nigdy tego nie zapomne Przed tą imprezka zarzekałam sie ,,NIGDY WIECEJ FACETÓW ,,(po 3 latnim byciu w związku z takim jednym palantem ) Bawiłam sie jak nigdy w życiu-cała sala była moja Aż w pewnym momencie jak piorun czyjs wzrok mnie zelektryzował
Dłuuugo by o tym pisac ale tak podsumowując -już na tej imprezce przedstawiłam mojego terazniejszego męża jako mojego chłopaka ( wiedziałam że to jest ,,to,,) A on kiedy odprowadził mnie pod dom (iiii ZAPYTAŁ czy może mnie pocałowac-halooo który facet pyta czy może ?????? )wrócił do auta -do kumpli z którymi wracał do domu i pow.im że WIĘCEJ NA IMPREZY NIE JEZDZI BO ZNALAZŁ SWOJĄ PRZYSZŁA ŻONĘ
Achhhhh łza sie kręci-tyle sie przez 6 lat zmieniło-swój domek,Miłosiu,ślub,teraz Mikuś ...kurde SZCZĘSCIARA ze mnie WIem że często ględze na M.i staszliwie narzekam ale jakos nie wyobrażam sobie nikogo innego u swego boku i mimo kłótni i niezłych zwar kocham go nad życie
No to może laseczki Wam sie zbierze na miłe wspomnienia ,z poznaniem męza -partnera i wogóle???? W koncu to dzieki nim trzęsą nam sie brzucholki Jestem ciekawa jak wy zapoznaliscie swoje miłosci
Achhhh zakochałam sie w tej piosence-normalnie opowiada o mnie Znacie ją? Bo ja sie wzruszam za każdym razem jak ja słyszę
Ps.wracając do tematu ciąży to Kiniaczek ,Lalka co muszę miec na POlną dla siebie i maluszka ? CIuszki dla małego ? Jakies mają ,,wymogi,,???? Lalka może napisz poprostu co ty masz w torbie-baaardzo ułatwi mi to pakowanie
Achhhh idę wspominac dalej tamtą noc sprzed 6 lat
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Byłam dziś na warsztatach z cyklu bezpieczny maluch i super. Dzięki nim dowiedziałam się, że koleżanka mojej mamy wcisnęła jej fotelik do samochodu, którego okres użytkowania minął 6 lat temu. Podobno każdy fotelik ma certyfikację na spodzie z tyg i rokiem produkcji. Każdy producent daje 5 lat gwarancji na każdy fotelik. I teraz stanęliśmy w martwym punkcie. Zostawić ten fotelik 11 letni, czy kupić nowy?? Jakieś sugestie??
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joasia dobrze że w razie W masz komfort cesarki
Dowiedz się lepiej na następnej wizycie czy to " poprowadzenie porodu indywidualne" będziesz miała za free bo z tego co wiem to lekarze z Polnej slono sobie liczą za bycie przy porodzie ( choc może przy planowanej cesarce jest inaczej )Ja od mojego gin też dostałam witaminki gratis właśnie je zażywam bo skończyły mi się moje :-D
Waga Mikusia imponujaca mój mały w 33 ważył 1900 gram
teraz pisze z komórki ale później wyśle Ci listę
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
chociaż mam cichą nadzieję,że.....
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
mnie w x-landerach troche wkurza ze tak malo kolorów do wyboru (chyba 6). Dziś go przywiozą :)kolor wybrał mąż - pomarańczowo-szary
mi położna w piątek mówiła ze o GBS lekarze czasem nie mówią bo jest nieobowiązkowy.
Powiedziała ze warto jednak zrobic po 36 tygodniu.
Ja witaminek nie biore tylko kwas dalej.
Skurczam sie codziennie - no spa poszła w ruch, za każdym razem wieczorem.
Kurcze tylko hemoroidy mi się pojawiły a było tak pięknie
Joasia Dorota Osińska bierze udział w the voice of poland na dwójce w soboty o 20. Super śpiewa
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Właśnie wstałam a za oknem słoneczko moj M robi śniadanie bo obudził mnie zapach kawy
JOASIA ja ci powiem że ja sie tez stresuje ze mój mały mało przybiera na wadze nawet nie wiem ile wazy bo gin mi nic nie mówił ale zapytam teraz na wizycie az sie boje jeeezzzuuu
Ja wczoraj do szpitala sie już pakowałam z pomocą siostry i teraz jestem spokojna
Dzis jade na pakupki i musze po lumpkach pobuszować może jeszcze coś ciekawego znajde
Miłego dnia dziewczynki
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Joasia super że Mikuś pięknie przybiera na wadze- nic tylko się cieszyć i czekać spokojnie już bez nerwów jeszcze te pare tygodni
Moja Julcia w 33 tc ważyła 1800g- wydawało mi się że troche mało ale gin powiedział że mieści się w normie. Następna wizyta 23 kwietnia i też jestem ciekawa jak mała śmignie wagowo.
Tysiak gratuluję dokonania wyboru wózka my również zdecydowaliśmy się na Jumpera X- wzór M Collection 10.
Moja szpitalna torba już spakowana- ostatnio kupiłam rzecz której mi brakowało- lewatywe ENEMA- jednym słowem MASAKRA
Co do swędzenia to na szczęście u mnie jest jako tako- czasem trochę brzusio mnie swędzi ale to chyba normalne na tym etapie. Smarowanie oliwką troche łagodzi.
Hemoroidy ostatnio też mnie dopadły póki co stosuję od 3 dni maść Posterisan- bezpieczna dla kobiet w ciąży i bez recepty. zobaczymy jaki będzie efekt po tygodniu. w razie czego są jeszcze czopki...
A tak poza tym to pogoda ewidentnie sobie jaja robi!!! Wczoraj piękne słoneczko, w miare cieplutko a dziś... ŚNIEG
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Aleksia ja też swojego męża poznałam przez internet- na portalu randkowym Oboje mieliśmy za sobą niezbyt fajne doświadczenia ( ja 2 letni związek z alkoholikiem, a on 5 letni z dziewczyną która na koniec przez pare miesięcy przyprawiała mu rogi) i oboje byliśmy w sumie zrezygnowani i nie spodziewaliśmy się niczego specjalnego... Ale trafiliśmy na siebie, po 3 tygodniach mailowania i smsowania spotkaliśmy się i nie był to co prawda grom z jasnego nieba ale takie w żaden sposób nie dające się określić "to coś". przez 2 miesiące spotykaliśmy się w sumie tak na lajcie, po czym ja uznałam że się wycofuję... Ale minęły chyba 2-3 tygodnie i stwierdziłam że strasznie mi go brakuje i wycofując się zrobiłam wielki błąd... Spotkaliśmy się ponownie i tak nam już zostało 1,5roku później zaręczyliśmy się i zamieszkaliśmy razem, po roku odbył się ślub a miesiąc po ślubie, w czasie poślubnych wczasów postanowiliśmy powiększyć naszą rodzinę i udało się od razu Kocham go niesamowicie pomimo tego że czasem kłócimy się tak że aż wióry lecą, a on czasem zachowuje się jak dzieciak Ale życia sobie bez niego nie wyobrażam!!!