- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sevilla..mmmmm ogórkowa..jutro robię jak nic!!!!
ja do gina chodzę na NFZ i badania mam za darmo!!!a ile czeka się za wynikami GBS???Ja jutro muszę mieć pobrane....mam nadzieję,że w pon będę mogła je odebrać!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Właśnie przyszedł mój wózek po 2 dniach i się zakochałam!!!!!!!!!
Dałam 1800 zł za gondolkę, fotelik samochodowy i spacerówkę x-lander. Dołożyli mi śpiworek na zimę, moskitierę, dwie folie przeciwdeszczowe, pompki do kół, kocyk i zabaweczki do umieszczenia nad gondolą i jeszcze jakąś książeczkę dla małych dzieci
Rewelacja, fotelik do auta jest duży więć myślę, że starczy na dłiuuuugo. Gondolka i spacerówka szerokie, al najbardziej zakochałam się w kolorze - szaro-jaskrawo pomarańczowy!!!!
Odlotowy. Polecam wszystkim! I gwarancja na 36 miesięcy
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Karolka ja szablony kupowałam w castoramie, ale trzeba było je przylepić taśmą do ściany i na całe szczęście nie przytrafiła mi się taka historia, jak Tobie
Co do naklejek, ja jestem przeciwko, ale tylko dlatego, że nie przepadam za takimi elementami na ścianie. Literek w sumie też nie kupię, bo łóżeczko będzie stało w naszym pokoju Ja chyba ogólnie jestem taką osobą, która jak widzi, że coś jest tylko zbieraczem kurzu, a do niczego więcej się nie przydaje, woli sobie darować kupno takiego elementu.
taaa... po tej historii z odlezioną farbą, też w koncu kupiliśmy taki sztywny szablon w jakimś markecie budowlanym i nawet nie przyklejaliśmy go taśmą. po prostu M. trzymał a ja malowałam i wkoncu wyszło tak jak miało być, ale niestety wczesniej trzeba było naprawić ścianę.
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Mi dziś też paka z allegro przyszła, między innymi wanienka...zwykła ku niezadowoleniu męża, bo jak zobaczył te kąpiele w wiaderkach to mu się spodobało...ale mi się trochę cena nie podoba ...powiedział, że sam sobie kupi i będzie w nim Igora uspokajał jak będę śpiewać na weselach
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Aż tyle musisz mieć u siebie w szpitalu??? [/quote]
no niestety... u mnie nic w szpitalu nie ma... nawet dają do podpisania kartke jeśli któraś mama chce zostawić cokolwiek w szpitalu, dla tych dzieciaczków co nic nie mają.jakieś pampersy albo pieluszki albo jakieś kosmetyki albo ubranko... cokolwiek. BIDA w częstochowie aż piszczy nawet miejsc w szpitalach nie ma ((
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Samo wiaderko nie jest drogie, myśmy kupowali jeszcze z oryginalną podstawką to coś między 120-140 zł płaciliśmy. A samo wiaderko ok 50-70 złA moje wyniki GBS gdzies się zapodziały , miały być po tygodniu czyli 3 kwietnia (robili mi w szpitalu), a tu nadal cisza, mają to wyjaśniać z laboratorium
Mi dziś też paka z allegro przyszła, między innymi wanienka...zwykła ku niezadowoleniu męża, bo jak zobaczył te kąpiele w wiaderkach to mu się spodobało...ale mi się trochę cena nie podoba ...powiedział, że sam sobie kupi i będzie w nim Igora uspokajał jak będę śpiewać na weselach
W sumie to nam moi rodzice kupili na moje urodziny bo sobie zażyczyłam ;D
Pampersów do szpitala kazali mi wziąć 10 sztuk i tyle wziełam. Pampersy sensitive 1. Położna powiedziała, że w razie czego pampersy mają lub dowiezie mąż jak przyjedzie na odwiedziny po porodzie. Cała paka ponoć zupełnie zbędna.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Błagam o jakieś sprawdzone sposoby na nią
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny jakiś czas temu było o sposobach na zgagę, ale wtedy byłam w gronie szczęśliwców, którzy jej nie mają, więc tylko przeczytałam i zaraz wyleciało z głowy. Niestety od weekendu mam taką, że aż mnie na wymioty ciągnie.
Błagam o jakieś sprawdzone sposoby na nią
na zgage- migdały, zimne mleko, jogurt zimny- to mi pomaga
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jeśli chodzi o badania to ja jak do tej pory wszystkie miałam za darmo (chodzę na NFZ)
moniaak na zgagę ponoć dobre migdały ale ja nie sprawdzałam, osobiście gdy już z nią nie dawałam rady brałam renie.
z kosmetyków bezzapachowych zamówiłam allegro.pl/mydlo-w-plynie-po-porodzie-ha...nol-i3105123080.html , ale tylko dlatego że zamawiałam jeszcze inne rzeczuy u tego sprzedawcy. Już je wypróbowałam i fajne jest, tymbardziej że z dozownikiem.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ma baaardzo delikatny zapach i myślę, że na skórze nie będzie go czuć.
Kupiłam też podobne mydło co Ewela allegro.pl/menalind-hartmann-mydlo-w-ply...cja-i3082554948.html Zobaczymy co będzie lepsze
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
już nie mogę się doczekać na nasze maleństwo:)
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Jednak wystawienie dupy na wiosnę poskutkowało z rana śnieg potem deszcz, a koło 18 wyszło słońce
Taką mam ochotę zrobić pranie i potem prasować sobie te małe ubranka ale poczekam aż będzie naprawdę ciepło czyli za tydzień
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
kosmetykow dla siebie jeszcze nie mam.tzn kupilam ostatnio w rossmanie buteleczki te male i narazie tyle:)
co do badan ja chodze na NFZ i mam za darmo wszytsko.szok zeby kobieta w ciazy placila za badania.
Do mnie tez przyszla wieelka paka z Allegro. Czesc rzeczy super ale np.pieluszki tetrowe kiepskiej jakosci i wkladki laktacyjne Canpola tez mi nie podeszly. Za to body super,kocyk i reszta bardzo mi sie podoba.
Kiniaczek ja tez kupilam ostatnio leginsy bo mimo ze mam dzinsy ciazowe to ta guma na gorze juz mnie cisnie.w tylku dobre a guma za mala.
Aleksia u mnie 5st i snieg sypal okropnie.czekam na ladna pogode zeby wsyztsko poprac ale chyba do czerwca mi zejdzie.
Sevila to mialas jazde w nocy,niezazdroszcze.dobrze ze tak sie skonczylo.
Lozeczko super, moje jeszcze nie zamowione.pewnie w nast tyg zamowie bo chce zeby sie jeszcze wywietzrylo.
Lalka daj znac co Ci powiedziala polozna na temat tych uplawow,ale moim zdaniem puki nie sa brazowawe to jest ok.
Moj syncio przeziebiony, mam nadzieje ze sie nie zaraze.trzeba jakas profilaktyke wlaczyc.
sorki za bledy ale klawiatura dalej mi szwankuje