- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
U nas spokojnie...Emisia zasnela, ja zabieram sie za jedzenie obiadu, bo umieram z glodu...
Lezaczki super...ja mam troche wiekszy i duzo prostszy..ale Emisia uwielbiala na nim sie bujac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Wróciłam z miasta, z poszukiwań sukienki, no i powiem wam, ze jakaś masakra z ubraniami ciążowymi... Najmniejszy rozmiar jest na mnie o wiele za duży - za szeroki dosłownie wszędzie, a rozmiaru 34 w odzieży ciążowej nie robią... Ale upatrzyłam sobie jedną fajną sukienkę (w zwykłym nieciążowym sklepie rozmiar 40) i była dość niedroga bo 170zł i chyba ją kupię jak tylko ustalimy termin ślubu, to będę miała sukienkę na nasz ślub cywilny i na koleżanki wesele, zaoszczędzę na kreacji
Ja na szczęście mam wczorajszy obiadek, dziś nic nie robię, bo jutro organizujemy imprezkę i się nasprzątam i nagotuję, muszę dziś naładować akumulatory, żeby mieć siłę jutro
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Właśnie zalogowałam się na kilku stronach:Bebilon,Johnson's baby,Mustella, Hipp.Obiecują próbki, ciekawe czy dostanę
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Już obiadek zrobiłam. Żurek jak się patrzy ale zjem później bo zjadłam przed chwilą pączka tak na mnie patrzył
Zakupy zrobione...nawet kupiłam wiosenny akcent do wazonu bukiet pięknych tulipanów a co, niech wiosna już jest u mnie w mieszkaniu jak na dworze jeszcze nie chce się pojawić ...ale jest nadzieja bo od jutra mamy już mieć słonecznie i plus 10 stopni
Rysa ja też myślałam, że Agusia ma jasne włosy, a to wiesz dlaczego? Bo Emisia ma blond włoski ... myślałam, że po mamusi
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
A jutro zaczyna mi się 27 tydzień czyli inauguracja III trymestru
- kejti22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Już niedługo zostanę mamusią :)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Właśnie zdążyłam się zalogować na forum, przedstawić i myślę sobie a napiszę coś
O forum dowiedziałam się od koleżanki właśnie dziś i postanowiłam zaglądnąć Na początek miłe zaskoczenie ileż tu informacji i ile mamusiek ....
Fajna sprawa będę mogła trochę pomarudzić hehe.
- kejti22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
ja to mam już drugi dzień zwariowany. oglądam mieszkania do wynajęcia, łażę jak kolędniczka :)tak się chcę wyprowadzić, że wzięłabym chyba najgorsze mieszkanie, żeby tylko kasy starczyło, a mój facet próbuje mnie opanować. ja się stresuje tym, że jutro już ktoś zajmie mieszkania, które były mniej więcej fajne (no tak nie do końca, ale mieszkać można). No i brak kasy mnie dobija, no i brak słońca. już nie mogę na tą szarówę patrzeć. już nawet zapomniałam, że w ciąży jestem, wszystkie myśli mam poświęcone wynajmu, już się tym rzygać chce.
dobra wyżaliłam się trochę
dziewczyny co zdjęcia dodały, zarąbiste z was laseczki ja to mam wrazenie, że tyję wszerz, a nie do przodu
mi to na ciuchy ciążowe szkoda kasę wydawać, tuniki i legginsy dają rade :)tym bardziej, że nie miałam przed ciążą idealnej figury, więc nawet rozmiary mi się jeszcze nie zmieniły.
dziewczyny zazdroszczę 3 trymestru, przede mną jeszcze monad 4 miechy, może i dobrze, będę od was zbierać doświadczenia
miłego dzionka życzę i słoneczka w każdym mieście
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Ja do 25 tygodnia zero dolegliwości-nawet mnie nie mdliło, wręcz idealnie ale od tygodnia mam takie bóle pleców pod prawą łopatką w części "mięśniowej" byłam dziś u lekarza i mówię, że ja rozumiem wszystko ale moje bóle są takie dziwne, inne, zatykające wręcz jak czasem w żołądku...zatyka i puszcza i tak co chwilę... Żadna zmiana pozycji mi nie pomaga... no ale co doktorka zrobiła mi EKG, wszystko supcio więc diagnoza- CIĄŻA ehh sama nie wiem czy taki zatykający ból może być spowodowany maluchem...
co myslicie? miałyscie a może macie takie bóle?
- kejti22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Haniu ja też po zdięciu Emi wywnioskowałam że Agusia jest blondynką
Kejti czytałam na forach że na te próbki się czeka nawet 3 miesiące...a jak nie przyjdą to trudno, w końcu są bezpłatne