BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 9 miesiąc temu #578038 przez Hania84
No, obiad zrobiony :) szagole wyszły pyszne. Tak już za mną chodziły od dawna :blush: :kiss:

U mnie też w końcu słońce wyjrzało. Od razu lepiej.

Hihi uśmiałam się kakaszka z tą ciążą zakaźną. Może masz rację że coś w tym jest :blink:
Ja tylko słyszałam, że można się nią zarazić poprzez pogłaskanie brzucha ciężarnej :silly: o podpijaniu ze szklanek nie słyszałam :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #578086 przez Marta1985
Halo Dziewczęta :)

My z Bartusiem ciężką noc mieliśmy bo znów po przerwach na siku zasnąć nie mogliśmy :(

Potem pojechaliśmy na zakupy i w Realu zakupiliśmy pieluszki i chusteczki dla maluszka w mega promocyjnej cenie :) Do tego Mamusia kupiła sobie kurtkę na wiosnę i koszulę nocną dla mam karmiących :)

Ten weekend spędzamy u Teściówki a wieczorem jedziemy do znajomych i małego Franusia :) To jest cudny 2,5 letni chłopaczek - ostatnio pogłaskał mnie po nodze i powidział "Ciociu jakie ty masz śliczne rajtuski" :) Kupiliśmy mu gitarkę bo ostatnio to było jego marzenie :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #578155 przez Hania84
A my właśnie obudziłyśmy się po popołudniowej drzemce. Aż żal było się kłaść bo słońce pięknie i mocno świeci ale już mi się tak oczy zamykały, że nie dawałam rady.

A co tu dziś tak cicho? Agusia, violcia, Gochens, Ikunia, kejti, rysa, Klaudia, nsnatala, Małgośka, sunflower, cordis, natali ... już do pisania mi się zabierać !!! :cheer: :side: Wiśnia zwolniona z odpowiedzi, bo przygotowania do imprezki robi więc rozumiem :silly:

Kurczę tyle nas jest, a cisza jak makiem. Wiem, że macie ładne słonko za oknem, ale ciocia Hania czeka na wieści co tam u mam słychać i ich maluchów :)

11 lata 9 miesiąc temu #578165 przez rysa
Wszyscy ostatnio żurek robią, chyba też zrobie w poniedziałek :) Narazie od jakiegoś czasu chodzą za mna placki ziemniaczane :P

Ja też dzisiaj miałam cięzka noc, o 2 wstałam na siku,zasnęłam o 4,potem o 5 znowu na siku i jak w końcu koło 7 udało mi się zasnąć to sms mnie obudził :angry: Nania zazdroszcze że możesz spać w dzień :)

Ikunia jak w poniedziałek nie przyjdą Ci pieniążki to zadzwoń do zusu i dowiesz się kiedy pracodawca dostarczył l4, od tego momentu mają 30 dni na wypłatę. Ja na szczęście dostaje od firmy bo zatrudnia ponad 20 osób.Nie martw się ja też mam nie wiele z wyprawki, dzisiaj troche chodziłam po sklepach ale taki mętlik miałam, że stwierdziłam że muszę wziąść ze sobą mame albo koleżanke żeby pomogły :dry:

W Smyku jak się trafi to ciuszki są bardzo tanie, teraz np jest promocja -70%

Zobaczcie jakie cudeńko kupiłam w ciucholandzie :) Zapłaciłam 10 zł ale tygrysek jest nowiusieńki, nawet metke jeszcze miał :)
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #578169 przez violcia00
Czesc Haniu.No faktycznie dzisiaj cisza na forum,ale przy weekendzie tak jest.kazda zajeta jakimis sprawami.

U mnie dzis ponuro i bez slonka :( Caly dzien w domu..mialam troche zajec,ja na szczescie w nocy dobrze spalam to teraz sie dobrze czuje :laugh: za to moj zasnal,spi tak slodko ze ulotnilam sie zeby go nie obudzic :laugh:
Teraz przygotuje kolacje bo zglodnialam,potem kapiel i obejrzymy pewnie jakis film wieczorem,mozna sie troche polenic :P

11 lata 9 miesiąc temu #578171 przez Gochens
Hej brzuchatki ;)) Właśnie siadłam trochę na tyłeczku bo od rana wielki remont, zakupy, sprzątanie, gotowanie... no i jasna rzecz pranie :) Padnięta jestem a tu jeszcze tyyyle przed nami. Plecy bolą ale to już chyba kwestia przyzwyczajenia. Chętnie bym wyszła a po powrocie wróciła i zastała lśniące gniazdko... mężuś chętnie sprząta ale jakoś tak wolę być przy nim i "pilnować" jego dokładnego sprzątania heh. Kurcze powiem am, że tak dziś stanęłam przed lustrem patrze na tego mojego bęcyka i myślę sobie kuuurde ależ on wielki !!! :) U as jak brzuchole?

Rysa super tygrysiątko w ciuchach czasem można wyrwać naprawdę dobrą sztukę!!!

Miłego końcowego ;)

11 lata 9 miesiąc temu #578173 przez violcia00
Przeslodki ten tygrysek :silly: ja kupilam cos podobnego dla mojego synka i ladna posciel znalazlam-w Kubusia Puchatka,chyba ja kupie..oto ona

allegro.pl/disney-kubus-puchatek-posciel...tis-i3056812754.html .

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #578175 przez Hania84
No tak, a ja nie mam pomysłu na kolację. Zresztą nie opłaca mi się robić bo mój A. jeszcze jest w pracy...wróci pewnie dopiero koło 19 więc będzie miał obiado-kolację :)

Ja właśnie pochłonęłam drugą dawkę moich szagoli bo od 13-ej kiedy jadłam obiad już trochę czasu minęło :silly: :lol:

Rysa no fakt mogę spać po południu i o dziwo w nocy też. Na siusiu wstaję zazwyczaj tylko nad ranem między 6 a 7 :) Piękny ten tygrysek, słodki :kiss:

Marta to faktycznie, syn waszych znajomych bardzo kochaniutki i grzeczniutki :) Sama takiemu grzecznemu dziecku bym coś kupiła :)

Hihi to teraz mamy żurki na tapecie :D

Gochens ja gdzieś niedawno swój brzuchol wklejałam :) ale mogę powiedzieć tyle, że jest już duży :)

violcia pościel śliczna...uwielbiam kolorową pościel...przynajmniej od razu weselej się robi :)

11 lata 9 miesiąc temu #578176 przez Gochens

11 lata 9 miesiąc temu #578189 przez Gochens
później muszę ogarnąć Wasze zdjęcia brzucholkow ;)

11 lata 9 miesiąc temu #578190 przez violcia00
Tak Gochens..moj tez jest ogromny i liczmy sie z tym ze jeszcze urosnie,ale tak juz musi byc.Teraz wyglada tak...

11 lata 9 miesiąc temu #578194 przez violcia00
Chyba nie wyslalo brzuszka:( :(

11 lata 9 miesiąc temu #578200 przez Hania84
violcia a zmniejszyłaś zdjęcie? Max musi mieć 800x800 :)

Mój brzuch już jest tak duży, że z ledwością dopinam kurtkę...a jak w niej siedzę to muszę się rozpiąć bo nie mogę oddychać :)

11 lata 9 miesiąc temu #578235 przez Ikunia1910
Ciociu Haniu, odmeldowujemy się z Zośką :)

Rysa ja dzisiaj miałam placuszki ziemniaczane:)

Violcia nie wiem czy Kejti Cię nie zje za tą pościel bo Ona ma w brzuszku ma takiego małego Puchatka:)

Ja dzisiaj z nastrojem już trochę lepiej, ale wiadomo dopóki nie zobaczę pieniędzy na swoim koncie to spokojna nie będę. Do tego rano jak spojrzałam w lustro zobaczyłam w odbiciu monstrum (wielką opryszczkę wargową...):( wystraszyłam się bo słyszałam że to dość niebezpieczne w ciąży ale troszkę poczytałam w necie i niby nic groźnego, gorzej jakby dziadostwo przeniosło się w okolice intymne. Do tego czuję jakiś nacisk na żołądku od samego rana, nie wiem czy to mała gdzieś uciska, bo kiebsko ją czuję jakoś mało się rusza dzisiaj.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 9 miesiąc temu #578316 przez kejti22
Rysa, podaj w Smyku numer telefonu, w sensie zapisz sie przy kasie do grona ich klientow czy cos,juz nie pamietam co ta kobita mi mowiła dokladnie, oprocz tego że na sklepie są promocje to jeszcze na telefon przychodzą kody rabatowe ^^ Ja tak mam wlasnie ^^

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka