- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
U mnie też w końcu słońce wyjrzało. Od razu lepiej.
Hihi uśmiałam się kakaszka z tą ciążą zakaźną. Może masz rację że coś w tym jest
Ja tylko słyszałam, że można się nią zarazić poprzez pogłaskanie brzucha ciężarnej o podpijaniu ze szklanek nie słyszałam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
My z Bartusiem ciężką noc mieliśmy bo znów po przerwach na siku zasnąć nie mogliśmy
Potem pojechaliśmy na zakupy i w Realu zakupiliśmy pieluszki i chusteczki dla maluszka w mega promocyjnej cenie Do tego Mamusia kupiła sobie kurtkę na wiosnę i koszulę nocną dla mam karmiących
Ten weekend spędzamy u Teściówki a wieczorem jedziemy do znajomych i małego Franusia To jest cudny 2,5 letni chłopaczek - ostatnio pogłaskał mnie po nodze i powidział "Ciociu jakie ty masz śliczne rajtuski" Kupiliśmy mu gitarkę bo ostatnio to było jego marzenie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co tu dziś tak cicho? Agusia, violcia, Gochens, Ikunia, kejti, rysa, Klaudia, nsnatala, Małgośka, sunflower, cordis, natali ... już do pisania mi się zabierać !!! Wiśnia zwolniona z odpowiedzi, bo przygotowania do imprezki robi więc rozumiem
Kurczę tyle nas jest, a cisza jak makiem. Wiem, że macie ładne słonko za oknem, ale ciocia Hania czeka na wieści co tam u mam słychać i ich maluchów
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja też dzisiaj miałam cięzka noc, o 2 wstałam na siku,zasnęłam o 4,potem o 5 znowu na siku i jak w końcu koło 7 udało mi się zasnąć to sms mnie obudził Nania zazdroszcze że możesz spać w dzień
Ikunia jak w poniedziałek nie przyjdą Ci pieniążki to zadzwoń do zusu i dowiesz się kiedy pracodawca dostarczył l4, od tego momentu mają 30 dni na wypłatę. Ja na szczęście dostaje od firmy bo zatrudnia ponad 20 osób.Nie martw się ja też mam nie wiele z wyprawki, dzisiaj troche chodziłam po sklepach ale taki mętlik miałam, że stwierdziłam że muszę wziąść ze sobą mame albo koleżanke żeby pomogły
W Smyku jak się trafi to ciuszki są bardzo tanie, teraz np jest promocja -70%
Zobaczcie jakie cudeńko kupiłam w ciucholandzie Zapłaciłam 10 zł ale tygrysek jest nowiusieńki, nawet metke jeszcze miał
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie dzis ponuro i bez slonka Caly dzien w domu..mialam troche zajec,ja na szczescie w nocy dobrze spalam to teraz sie dobrze czuje za to moj zasnal,spi tak slodko ze ulotnilam sie zeby go nie obudzic
Teraz przygotuje kolacje bo zglodnialam,potem kapiel i obejrzymy pewnie jakis film wieczorem,mozna sie troche polenic
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Rysa super tygrysiątko w ciuchach czasem można wyrwać naprawdę dobrą sztukę!!!
Miłego końcowego
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/disney-kubus-puchatek-posciel...tis-i3056812754.html .
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja właśnie pochłonęłam drugą dawkę moich szagoli bo od 13-ej kiedy jadłam obiad już trochę czasu minęło
Rysa no fakt mogę spać po południu i o dziwo w nocy też. Na siusiu wstaję zazwyczaj tylko nad ranem między 6 a 7 Piękny ten tygrysek, słodki
Marta to faktycznie, syn waszych znajomych bardzo kochaniutki i grzeczniutki Sama takiemu grzecznemu dziecku bym coś kupiła
Hihi to teraz mamy żurki na tapecie
Gochens ja gdzieś niedawno swój brzuchol wklejałam ale mogę powiedzieć tyle, że jest już duży
violcia pościel śliczna...uwielbiam kolorową pościel...przynajmniej od razu weselej się robi
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój brzuch już jest tak duży, że z ledwością dopinam kurtkę...a jak w niej siedzę to muszę się rozpiąć bo nie mogę oddychać
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Rysa ja dzisiaj miałam placuszki ziemniaczane:)
Violcia nie wiem czy Kejti Cię nie zje za tą pościel bo Ona ma w brzuszku ma takiego małego Puchatka:)
Ja dzisiaj z nastrojem już trochę lepiej, ale wiadomo dopóki nie zobaczę pieniędzy na swoim koncie to spokojna nie będę. Do tego rano jak spojrzałam w lustro zobaczyłam w odbiciu monstrum (wielką opryszczkę wargową...) wystraszyłam się bo słyszałam że to dość niebezpieczne w ciąży ale troszkę poczytałam w necie i niby nic groźnego, gorzej jakby dziadostwo przeniosło się w okolice intymne. Do tego czuję jakiś nacisk na żołądku od samego rana, nie wiem czy to mała gdzieś uciska, bo kiebsko ją czuję jakoś mało się rusza dzisiaj.
- kejti22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Już niedługo zostanę mamusią :)