BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #621965 przez Agusia83
dziewczyny zapamietajcie sobie ta strone...na niej pokazuja sie wszytskie promocje w waszych sklepach :laugh:
www.promobaby.pl
zobaczcie w tesco promocja na smoczek nuk...Emi na poczatku nie chciala smoczka, ale po kilku miesiacach sie chwycila..i tolerowala tylko ten smoczek, bo jest super wyprofilowany...
www.promobaby.pl/promocja-13106.html

patrze na okrycia kapielowe....mam 3 reczniki Emi, przydaloby sie jeszcze jeden dokupic, ale juz taki spory 100x100...i kosztuja po 40zl....kurcze, strasznie duzo, a o tego przesylka..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #621976 przez WisniaJ
No Agusia okrycia kąpielowe są bardzo drogie... Dlatego zwlekam z nimi do ostatniej chwili bo kupisz dwa i już stówa... Może ktoś przyniesie dla Gabrysi w prezencie jak się urodzi, albo komuś to zasugeruję :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #621988 przez kakaszka
Agusia bardzo fajna stronka, juz mam ja w zakladkach :)

Wisnia sugeruj wprost :) zazwyczaj ktos zawsze przynosi w prezencie jakies ciuszki, a tego masz pelno, takze mow konkretnie co trzeba :) ja tak rozpisalam prawie cala wyprawke po rodzinie ( wie, ze to orutnie brzmi, ale sami chcieli) :)

u mnie caly dzien szarowa. przez to jestem jakas podenerwowana caly dzien, wszystko mnie irytuje.

11 lata 8 miesiąc temu #621990 przez WisniaJ
Jasne kakaszka masz rację, bo jak ktoś mi przyniesie śpiochy albo coś, to pewnie nawet ich nie nałożę Gabryśce, tyle tego ma... Wiec po prostu powiem, co mi trzeba, jednym powiem o okryciach kąpielowych, innym o smoczkach i butlach... :) Bo faktycznie zawsze jak się idzie do noworodka to albo jakeis skarpetki, albo body, a wiadomo, że każdy to ma...

11 lata 8 miesiąc temu #621997 przez Hania84
Ja stwierdziłam, że ręczników więcej nie kupuję...a mam jeden 100x100 z kapturem i jeden kąpielowy jak dla dorosłych i jeden mały...dostałam je teraz od mamy nówki więc wypiorę i Lenka będzie miała. Tyle starczy.

11 lata 8 miesiąc temu #622029 przez Agusia83
ja znalazlam takie okrycie
allegro.pl/okrycie-kapielowe-z-kapturem-...zja-i3153680117.html

wyciagam meza do biedrony, kupimy pieluchy dla Emi i synka :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #622030 przez Gochens
dziewczęta tyle piszecie że ledwo nadrabiam z czytaniem :) super te rzeczy kupiłyscie a kombinezon genialny też mam podobny tylko zielony :) nosidlo fajna sprawa ją chyba chciałabym chustę kupić... Jak patrzę na Wasze zakupy to sama mam chęć leciec do lumpka!!! Muszę chyba zabrać którąś z Was bo samej kiepsko mi idzie....
Agus mnie też ostatnio brzuch się stawia i twardy się robi, wcześniej tak miałam jak trochę rzeczy porobilam a teraz od tak... Kocham szpinak!!!
kurcze niedługo forum bedzie jak narkotyk Heh ją w wannie właśnie się pluskam i myślę.. A wejdę do moich dziewczyn zobaczę co tam. :) fajnie że jesteście

11 lata 8 miesiąc temu #622031 przez natali
Co do reczniczkow z kaptorkiem to jutro wlasnie mialam sie wybrac i kupic 2 w sumie mam juz 2 100/100 alewciaz synek uzywa bo sa naprawde duze u mnie jeden kosztuje jakies 13, 14 euro ale nie ma wyjscia jak trzeba to trzeba.
Wisnia nie ma sie co krepowac trzeba muwic otwarcie co potrzebujesz napewno rozwiejesz wiele watpliwosci co u niektorych bo nie kazdy wie co kupic w prezencie a tak problem z glowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #622061 przez Marta1985
Krechę na brzuszku my mamy dość widoczna i nad i pod pępkiem :)

A co do ręczników to Bartusiowi moi rodzice kupili rzeczniczki :)

allegro.pl/eco-recznik-okrycie-kapielowe...aby-i3141864135.html
z żółwiem

i

myślę ze starczy - jak coś to dostaliśmy sporo ręczników na prezent ślubny wiec można je wykorzystać :)
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #622071 przez Marta1985
Wogole to pytałam ostatnio doktora o preparaty na zgagę i skurcze nóg - i to jest naturalna konsekwencja zaawansowanej ciąży. I skurcze nie są spowodowane brakiem magnezu czy potasu tylko wynikają z nacisku na żyłę główna co powoduje jakieś problemy w zastawkach żył czy jakoś tak.

Polecił mi na zgagę Gaviscon - to jest typowo dla ciężarnych a na skurcze Cyclo 3 fort

11 lata 8 miesiąc temu #622080 przez violcia00
I wróciłam z zakupów...zmeczylam sie jak nigdy :angry:

Komoda zamowiona-ma przyjsc do 2 tygodni :) ,dywanik jeszcze jakis musze kupic i obrazek z kubusiem puchatkiem-juz mam upatrzony,firanki zalozyc i pokoik bedzie gotowy ;)

W sumie to mało rzeczy kupiłam-musze sama pojechac bo mojemu B. zawsze sie spieszy :angry:

Ładne rzeczy dziewczyny,ja tez zamierzam kupic nosidełko bo to podobno dobra rzecz :silly:

Ja mam tylko dwa reczniki,chyba trzeba jeszcze dokupic :unsure:

Ide zrobic jakas kolacje i relaksik :woohoo:

11 lata 8 miesiąc temu #622091 przez Hania84
Marta dzięki za objaśnienie skąd mam te skurcze mimo, że biorę magnez z potasem. Czyli u mnie pewnie ten nacisk na żyłę główną i pewnie co bym nie brała to i tak mi nie pomoże. A malutka to już od dawna upatrzyła sobie moją żyłę główną i jak nie skurcz łydek, który teraz mam to też krew mi odpływa z nogi dość często przy długim staniu.
A na zgagę to co Ci polecił Marta może być dobre...ale u mnie nie ma tu czegoś takiego.

11 lata 8 miesiąc temu #622182 przez Agusia83
A my przyszlismy z biedrony...kupilismy pampersiaki i takie tam pierdolki....aaa...i szpinak kupilam :laugh:

Marta, swietne te reczniczki...ja chce juz kupic 100x100, bo przekonalam sie na Emi, ze dzidzia bardzo szybko rosnie :silly:

postaram sie zrobic kilka fotek i wstawic wam zdjecia ciuszkow...bo mezowi dalam wychodne do kolegi :blink:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #622224 przez malutkamilka
Witam ponownie już ze swojego prywatnego komputerka- w końcu doszłam z nim do ładu, no i mogę pokazać moje lumpkowe zdobycze. Dodatkowo dzisiaj dostałam kilka ubranek od koleżanki po jej córeczce:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #622232 przez Hania84
Agusia to czekamy na zdjęcia :)

malutkamilka...ciuszki są piękne :) Nawet nie widać po nich że z lumpka lub po koleżanki córce :) Jak nowe :) a w sukieneczkach się zakochałam :kiss: ale będzie cukieraśna ta twoja pociecha :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka