BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #622346 przez violcia00
Też postanowiłam wrzucic kilka zdjęć,a co mi tam.. :P
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #622360 przez violcia00
A plecy troche mniej bolą na szczescie :blink:
Ja dzisiaj rano miałam pierwszy skurcz w łydce,tak to nie miewam,ale czesto mnie bola nogi co jest chyba bardziej uciazliwe :ohmy:

Zrobiłyscie ochote na lody-chyba sama jeszcze zjem,mam akurat w lodówce smietankowo-truskawkowe :laugh: ,a potem do spania :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #622362 przez Agusia83
Violcia, slodkie :laugh: ale maluchy beda piekne w tych wszystkich ubrankach :laugh:

a ja nie mam lodow, wzielam pierniki...ale zjadlam 2 i mam dosc...

11 lata 8 miesiąc temu #622373 przez natali
Dziewczyny edytowalam moj poprzedni post mozecie zobaczyc nie zauwazylam ze naskrobalyscie cos za mna

a ciuszki cudasne same przystojniaki i ksiezniczki beda u nas

11 lata 8 miesiąc temu #622381 przez violcia00
Agusia Twoje tez sliczne :silly:

Co do karuzeli to cena faktycznie wysoka,ale bardzo fajna ;)
ja chyba zrezygnuje z karuzeli...kupie małemu wypasiony bujaczek i powinno wystarczyc :silly:

Tez ide spac...wiec dobranoc dziewczyny :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #622383 przez Agusia83
natali bardzo fajna ta karuzelka..faktycznie troche kosztuje, ale jest super...ja dla Emi mialam taka i synek tez bedzie jej uzywal :laugh: ma kilka melodyjek takich uspokajajacych i gra przez pol godziny
allegro.pl/karuzela-podrozna-2-rodzaje-t...tis-i3135915786.html

mamy rozowa i jestem baaardzoooo zadowolona

11 lata 8 miesiąc temu #622389 przez natali
Agusia zauwazylas ze tej samej firmy?

11 lata 8 miesiąc temu #622395 przez natali
wiec teraz to juz moj moze mowic co chce i tak ja kupie skoro ty jestes z tej marki zadowolona to ja tez bede

11 lata 8 miesiąc temu #622408 przez Agusia83
to jest bardzo dobra firma...z niej mam rowniez taka mate do zabawy

11 lata 8 miesiąc temu #622424 przez natali
moj synek jak sie urodzil dostal taka pozytywke
allegro.pl/chicco-zawieszka-ksiezyc-pozy...ieb-i3112719634.html
Do dzis usypia przy tych melodiach raz jak gdzies sie zapodziala to byl placz i lament szukalismy chyba godzine az wkoncu sie znalazla i moj brzdac wkoncu mogl usnoc. ma juz 2 lata i 4 miesiace i mysle ze jak sie popsuje to bedziemy musieli kupic druga taka sama dlatego pomyslalam ze ta karuzelka to dobre rozwiazanie na dluzej

11 lata 8 miesiąc temu #622521 przez rysa
Dziewczyny ale szok!Półtora dnia tylko do Was nie xagladałam a tu chyba ze 25 stron do nadrobienia.
Ciuszki są piękne i faktycznie niektóre z Was mają ich mnóstwo.Ja też bym pewnie dalej kupowała ale wszyscy mnie powstrzymują bo mówią że połowy itak nie zdąże ubrać malemu :)

Co do skurczy to mnie łapią nie tylko w łydkach ale wszędzie dosłownie-plecy,nadgarstki nawet tyłek...

Wczoraj z kolei Filip chyba tak się ułożył że naciskał na przepone i czułam jak by mi słoń usiadł na klatke piersiową,jedyną pozycją w jakiej nie bolało to na stojąco.

11 lata 8 miesiąc temu #622531 przez Marta1985
Dzień dobry Brzuchatki :)

Mu już chyba wyspani - plan na dziś: relaks do obiadku a po obiedzie z mężem mamy maraton po wszystkich możliwych sklepach budowlanych żeby pooglądać co gdzie maja a w niedziele będziemy kupować kibelki, wanienki i inne pierdołki :)

Milego i słonecznego dzionka :)

11 lata 8 miesiąc temu #622553 przez aleksiaa88
Ja już obudzona tak mi się spało dobrze, nawet coś mi się śniło a tu nagle buch główka w bok i obudziłam się, i to jeszcze przed 8 mnie obudził, bo mu się jeść już chciało :laugh: jak zjem to spokój nastaje

11 lata 8 miesiąc temu #622570 przez malutkamilka
A myślalam, że tylko ja tak wcześnie w soboty wstaję :laugh:
Melduję się i witam ze wszystkimi w piękny słoneczny i 10-cio stopniowy poranek.

Hania84- na dzień dzisiejszy zdecydowaliśmy sie na Nataszkę, bo obojgu nam się podoba. Choc kto wie czy jak mąż wróci nie zaskoczy mnie nowym pomysłem. W sumie to również podoba nam się wspólnie Natalka, ale on twierdzi, że jego kuzyn ma Natalkę i trochę dziwnie by było i dlatego jest bardziej za Adą a ja za Natalią. Próbuje mu wytłumaczyć, żeby na to nie zwracał uwagi bo jego mamy siostra i brat mają chłopaków którzy maja na imie Krzysztof i nikt nic nie mówił.

Natali - piękna karuzela, choć faktycznie troche droga. Jestem w trakcie oglądania karuzel i można dostac oczopląsów, ale najbardziej przemawia do mnie karuzelka, którą ma Agusia83. Naprawdę ładna i niedroga. Przedwe wszystkim sprawdzona.

Agusia83 - Twoje ciuszki też wyglądają jak nowe. Moje zdanie jest takie, jak ktos dba to siękolejne pociechy w nich wychowają i inni skorzystają. Lecz znam tez takie, które nadają się tylko do śmieci. Kiedys znajoma zaoferowała mi że jak będę mieć synka to wszystkie może mi oddać bezzwrotnie- o matko fajnie by było. Ale jak je obejrzałam to byłam zadowolona że okazało się że będzie córa- nie wiem czy której wogole bym założyła. Nic się nie nadawało. podarte, szare lub sine jak kto woli, zaplamione tak że aż w tyhc miejscach sztywne....

Hmmmmm LODY!!! Matko ja tylko nimi mogłam się żywić w trzecim i czwartym miesiącu, mąż mowil cud że jeszcze zapalenia krtani od nich nie mam, bo jadłam je w grudniu i styczniu. Teraz jak idę na zakupy to kupuję pojemniczek w Biedronce i w sumie rodzice je zjadają bo jakos nie mam jak się do nich zabrać ale kolejne opakowanie kupuje.

11 lata 8 miesiąc temu #622620 przez natali
Witam sie i ja wlasnie spiew ptaszkow mnie obudzil i zapowiada sie kolejny piekny dzionek. A moj maz wczoraj po pracy zaproponowal wyjazd do Barcelony na zakupy miedzy innymi musimy wymienic fotelik synkowi bo ten co ma troche maly, uciekam sie szykowac zajze pewnie dopiero wieczorem takze zycze udanego dnia wszystkim i duzo sloneczka

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka