- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzisiaj rano miałam pierwszy skurcz w łydce,tak to nie miewam,ale czesto mnie bola nogi co jest chyba bardziej uciazliwe
Zrobiłyscie ochote na lody-chyba sama jeszcze zjem,mam akurat w lodówce smietankowo-truskawkowe ,a potem do spania
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
a ja nie mam lodow, wzielam pierniki...ale zjadlam 2 i mam dosc...
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
a ciuszki cudasne same przystojniaki i ksiezniczki beda u nas
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do karuzeli to cena faktycznie wysoka,ale bardzo fajna
ja chyba zrezygnuje z karuzeli...kupie małemu wypasiony bujaczek i powinno wystarczyc
Tez ide spac...wiec dobranoc dziewczyny
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/karuzela-podrozna-2-rodzaje-t...tis-i3135915786.html
mamy rozowa i jestem baaardzoooo zadowolona
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
allegro.pl/chicco-zawieszka-ksiezyc-pozy...ieb-i3112719634.html
Do dzis usypia przy tych melodiach raz jak gdzies sie zapodziala to byl placz i lament szukalismy chyba godzine az wkoncu sie znalazla i moj brzdac wkoncu mogl usnoc. ma juz 2 lata i 4 miesiace i mysle ze jak sie popsuje to bedziemy musieli kupic druga taka sama dlatego pomyslalam ze ta karuzelka to dobre rozwiazanie na dluzej
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Ciuszki są piękne i faktycznie niektóre z Was mają ich mnóstwo.Ja też bym pewnie dalej kupowała ale wszyscy mnie powstrzymują bo mówią że połowy itak nie zdąże ubrać malemu
Co do skurczy to mnie łapią nie tylko w łydkach ale wszędzie dosłownie-plecy,nadgarstki nawet tyłek...
Wczoraj z kolei Filip chyba tak się ułożył że naciskał na przepone i czułam jak by mi słoń usiadł na klatke piersiową,jedyną pozycją w jakiej nie bolało to na stojąco.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Mu już chyba wyspani - plan na dziś: relaks do obiadku a po obiedzie z mężem mamy maraton po wszystkich możliwych sklepach budowlanych żeby pooglądać co gdzie maja a w niedziele będziemy kupować kibelki, wanienki i inne pierdołki
Milego i słonecznego dzionka
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Melduję się i witam ze wszystkimi w piękny słoneczny i 10-cio stopniowy poranek.
Hania84- na dzień dzisiejszy zdecydowaliśmy sie na Nataszkę, bo obojgu nam się podoba. Choc kto wie czy jak mąż wróci nie zaskoczy mnie nowym pomysłem. W sumie to również podoba nam się wspólnie Natalka, ale on twierdzi, że jego kuzyn ma Natalkę i trochę dziwnie by było i dlatego jest bardziej za Adą a ja za Natalią. Próbuje mu wytłumaczyć, żeby na to nie zwracał uwagi bo jego mamy siostra i brat mają chłopaków którzy maja na imie Krzysztof i nikt nic nie mówił.
Natali - piękna karuzela, choć faktycznie troche droga. Jestem w trakcie oglądania karuzel i można dostac oczopląsów, ale najbardziej przemawia do mnie karuzelka, którą ma Agusia83. Naprawdę ładna i niedroga. Przedwe wszystkim sprawdzona.
Agusia83 - Twoje ciuszki też wyglądają jak nowe. Moje zdanie jest takie, jak ktos dba to siękolejne pociechy w nich wychowają i inni skorzystają. Lecz znam tez takie, które nadają się tylko do śmieci. Kiedys znajoma zaoferowała mi że jak będę mieć synka to wszystkie może mi oddać bezzwrotnie- o matko fajnie by było. Ale jak je obejrzałam to byłam zadowolona że okazało się że będzie córa- nie wiem czy której wogole bym założyła. Nic się nie nadawało. podarte, szare lub sine jak kto woli, zaplamione tak że aż w tyhc miejscach sztywne....
Hmmmmm LODY!!! Matko ja tylko nimi mogłam się żywić w trzecim i czwartym miesiącu, mąż mowil cud że jeszcze zapalenia krtani od nich nie mam, bo jadłam je w grudniu i styczniu. Teraz jak idę na zakupy to kupuję pojemniczek w Biedronce i w sumie rodzice je zjadają bo jakos nie mam jak się do nich zabrać ale kolejne opakowanie kupuje.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna