- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dla mnie nie jest to brzydkie imię. Imie jak imię a facet jest bardzo fajny. Chociaż często porównywał je do tego z kabaretu Koń Polski: "Marian kochasz mnie...?"
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Eeee Marian nie takie tragiczne znowu. Ale fakt też mi się kojarzy z tym kabaretem
Mój były jakby miał syna to chciał go nazwać Bogusław...wg. mnie trochę już nie modne to imię...mnie osobiście się nie podoba i dziecko też mogłoby mieć później do niego problem o to. Ale na szczęście urodziła mu się dziewczynka i jest Zosia.
Moje ciasto półkruche chłodzi się w lodówce...a maliny zasypałam cukrem waniliowym i na 2 minuty wstawiłam na palnik. Teraz się chłodzą i jak wylepię blachę to wysypię je i wstawię do piekarnika. Mam nadzieję, że mi to ciasto wyjdzie. Ponoć żeby nie było zakalca (bo wiadomo maliny mokre) to ciasto już wylepione posypuje się bułką tartą. I tak też zrobię.
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wcześniej chciałam Lenkę, ale mąż ciągle mi mówił że to brzydko. A niedługo potem urodziła jego siostra i tak nazwała córkę - a to wtedy już mu brzydkie nie było
Ostatnio wśród znajomych dzieci pojawił się Ryszard, Dionizy... jakoś mało to do mnie przemawia... no ale o gustach się nie dyskutuje.
Mam nadzieję że mój synuś nie będzie miał o imię pretensji. Zwłaszcza że przeczytałam charakterystykę tego imienia i okazało się, że osoby o tym imieniu sa odważne, silne, cenią sobie wartości, którymi się kierują. nie lenistwa łatwiej drogi... no i jeszcze kilka fajnych rzeczy
A na drugie chciałabym mu dać imię po mężu bo bardzo je lubię a męża bardzo kocham ...i znów mnie na płacz zbiera ide gotować!!!
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
My nie dajemy Gabi drugiego, bo ja nie mam i mi z tym dobrze, Przemek ma po ojcu i mówił, że zawsze to był jakiś powód do wstydu. Więc będzie miała jedno i będzie musiało się jej podobać, nie będzie miała innego wyjścia
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja się może przejdę do Pepco coś kupić Bartusiowi i do naszego mieszkanka.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
,spokojnie Kasiu-maz mi pomogl tak ze sie bardzo nie zmeczylam.
Co do zakupów to ja owszem robie sama,wkladam do wozka,pozniej do bagaznika,a jak pod dom przyjezdzam to juz maz wnosi do domu,a jak go nie ma to zostaja w bagazniku,teraz juz balabym sie taszczyc siaty z zakupami
Ja mam kolegr Mariana-młody chłopak i wesoły i tez pamietam ze czesto koledzy sobie zartowali i z tym tekstem do niego"Marian czy Ty mnie jeszcze kochasz"?,lubiłam go bo mozna bylo sie posmiac
Marta współczuje Twoim znajomym tego pozaru,zawsze dobrych ludzi spotyka cos złego,a tym złym jakos wszystko sie udaje
Co do imion to ja bardzo chciałam miec dziewczynke i dac jej na imie Elizka tak jak nasza Kakaszka-bardzo mi sie podoba i mam nadzieje ze za drugim razem uda sie corcia,ale teraz oczywiscie bardzo sie ciesze z synusia-dla niego imie wybralismy juz dawno,jak jeszcze nie bylam w ciazy i tak juz zostało,tez nigdy nie myslalam o innym imieniu,ma byc Oskar i tyle
Narobiłyscie dziewczyny ochoty na te ciasta...napewno wyjda pyszne
Ja ide wcinac lody
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Violcia ja dokłądnie tak samo robię jak mam większe zakupy, to do bagażnika, a mężuś taszczy
U mnie już biszkopcik się piecze... pycha
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Ja mam wielu kolegów o imieniu Mariusz a itak wszyscy mówią do nich Marian kojaży mi się dobrze bo są bardzo sympatyczni ale nie wiem czy dała bym tak na imie dziecku
Dziewczyny jakie truskawy kupiłam, juz nie mogę sie doczekać aż je zjem.Mmmmmmmmmm
My niestety narazie nie mamy samochodu więc wszystko trzeba taszczyć.A że R.wiecznie w pracy to spada to na mnie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja właśnie wyciągnęłam placek z piekarnika Muszę tylko cukrem pudrem posypać
Ze zakupami robię tak samo jak violcia i Wiśnia
Też muszę przed domem posadzić gradiole...ale wciąż tą czynność odkładam. A już czas na nie nie wiem może w poniedziałek się zmobilizuję
a to moje dzieło...
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
Wreszcie mam neta więc częściej tu bywam ale tylko cichaczem.
Imię wybrane Bartek się uaktywnił i jest zabawowym dzieckiem zwłaszcza od 2 w nocy do rana tak, że chodzę ostatnio półprzytomna, kopie tak jakby conajmniej drużyna piłkarska była we mnie a nie jedno dziecię.
Z badań wszystko ok, dobrze się rozwija i szybko rośnie.
A u mnie... wreszcie spasowałam i poszłam na L4 i teraz leżę tyłkiem do góry a nie biegam do pracy, jakiś czas męczyła mnie rwa ale teraz w miarę dobrze jest.
PS. jeszcze nie wpadłam a manię kupowania rzeczy ...ale ciszków już mam sporo i stopuję z tym:)
Kochane pozdrawiam:)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super, że synuś zdrowo rośnie i zdrowo kopie Moja mała to leniuszek jest
Czyli mamy Bartka nr 2 Super. Też mi się to imię podoba i jakbym miała syna to też byłby Bartek Może za drugim razem się uda
Agusia swego czasu też miała problemy z rwą...ale malutki się obrócił i już jest okej
Odpoczywaj i udzielaj się na forum
Hmmm a ja znowu wtedy ostatnia na stronie pisałam...ech...ja to mam szczęście