- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Też dzisiaj kiepsko spałam bo średnio co godzinę wstawałam na siku
Wczoraj byliśmy u znajomych, koleżanka rodzi za 2 tygodnie i mówi że juz nie daje rady, na nic nie ma siły i juz się jej marzy żeby urodzić.W dodatku cieszyła sie że przez całą ciąże miała piękny brzuszek a w ostatnim tygodniu pojawiły się wielkie czerwone rozstepy na całym brzuszku i wnętrzu ud Jej mama jest położną i mówiła coś o masarzu pochwy-słyszałyście o czymś takim
O piwku też marze chociaż jakoś specjalnie nie przepadam.Ale to chyba ta pogoda tak nastraja
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
I z tego co wyczytałam niektóre z majówek zażywają jakiś olej w tabletkach. Ale ja w to wszystko nie wierzę...no może masaż systematycznie robiony coś by dał...ale ten olej...nie wiem. Ale jak wiadomo do wszystkiego potrzeba systematyczności. Ja się nawet za to nie zabieram bo nie jestem zbyt systematyczna...niestety
Rysa ta koleżanka i tak w dobrej formie jest jak na 2 tygodnie przed porodem nie daje rady ja rodzę za ok. 7 tygodni i już też rady nie daję.
Poszłam dziś piętro niżej przesadzić aloes...to jak wróciłam do góry to dyszałam jak lokomotywa.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Mnie naszło aktualnie na zabawki - znalazłam coś takiego:
allegro.pl/canpol-zawieszka-spirala-do-l...aty-i3170355865.html
Dziewczyny - a jak u was sytuacja z butami wiosennymi Ja nie mam opuchniętych nóg ale ciasne mam wszystkie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja na razie nie inwestuję w zabawki. Jeszcze przyjdzie na to czas Zresztą tutaj są strasznie drogie. Może dziadkowie jakieś przyślą z PL
Ja mam popuchnięte trochę nogi i w żadne buty się nie mieszczę. W PL kupiłam sobie takie wiosenne z dziurkami do kostek...przy kostkach są luźne...ale musiałam kupić rozmiar 40 !!! a zawsze nosiłam 39. Ponoć jeśli w ciąży noga urośnie...to już tak po ciąży zostaje.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gochens juz wysyłam słoneczko
Teraz byłam sie kawałek przejsc to wystarczy koszulka z krótkim rekawkiem i na to jakas bluze zarzucic tylko ze z tym bedzie problem bo nie zasune zadnej, ,ale moze nie bedzie takiej potrzeby
Kurcze Rysa zaniepokoiłas mnie tymi rozstepami u Twojej kolezanki,ja na razie nic nie mam,ale wszystko jeszcze przed nami oby nie za duzo.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez za wiele nie mamm za zabawek-jednego zajaczka(uszka ma fajne),2 grzechotki i ta spirale i jeszcze chciałabym zakupic jakiegos grajacego misia
Co do butów to stopy mi nie puchna,ale tez zaczełam nosic rozmiar wiekszy.
Haniu jak napisałas ze za 7 tygodni rodzisz to sobie uswiadomiłam ze przeciez juz tak nie wiele czasu nam zostało
Ide doglądnąć obiadku,bo robie kurczaka pieczonego z ziemniaczkami
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Co do puchnięcia to na szczę ście mi stopy ani nogi nie puchną(narazie)więc do wszystkich butów wchodze bez problemów.
Zabawka super też o takiej myślałam, jeszcze o jakiejś z lusterkiem ale poczekam z tym jak już cała wyprawka będzie w komplecie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też mam na obiad kurczaka...a raczej kotlety z piersi kurczakowych i do tego ziemniaki i moja ulubiona sałata z rukolą pomidorkami i serem feta polana sosem vinegret ...mniami
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja kupiłam Oilatum na pierwsze tygodnie, a później mam jonson baby. I w tym i w tamtym drugim co podałam można dziecko kapać i zarazem myć główkę. Więcej z kąpielowych kosmetyków nie mam. Aha i po kąpieli mam krem bambino.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Haniu łóżeczko śliczne.Fajnie jak już stoi i czeka na właściciela :)U mnie dopiero w długi weekend majowy łòżeczko stanie na swoim miejscu, za to jutro będzie już komoda
My teraz leżymy po obiadku(tez był kurczak:))Mieliśmy iść na spacar ale pokłòciłam się z R.Ale w sumie pogoda u nas wcale nie jest rewelacyjna bo słońce cały czas za chmurami więc przeżyje...
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9