- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
kakaszka nie ty jedna masz takie mysli wiele kobiet tak uwaza ale zobaczysz po porodzie wszystko sie ulozy i bedziesz sie cieszyc widzac jak twoje dziecko sie rozwija jak pierwszy raz powie do ciebie mamo albo tak jak moj synek pierwszy raz sam od siebie podszedl i ucalowal mnie w policzek, takze glowa do gory
violcia super wygladasz sliczny brzusio.
Mnie cos glowa rozbolala juz tak z 2 godz mnie cmi, chyba czas isc spac to moze przejdzie
pa dziewczyny milych snow wam zycze.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ewelina 1985
- Wylogowany
- gaworzenie
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Ewelina 1985
- Wylogowany
- gaworzenie
Chyba jest trochę gorzej niz w pierwszej ciąży!!
Po tym cieście Hani stwierdziłam że zrobie rogaliki z dzemem!!
Juz mało zostało!1Byli goście i zanieśliśmy troche sąsiadom którzy się wczoraj przeprow
adzili!Tak jak w filmach amerykańskich zanoszą sąsiadom! :
Wy już macie tyle ciuszków i róznych rzeczy a ja jakoś nie moge się zebrać!!Może dlatego że te najważniejsze rzeczy mam po Oli i juz się tak nie martwie!!Ale chyba z drugim dzieckiem jest juz tak spokojniej!!
Marta:fajny brzuszek
Pozdrawiam dziewczyny!!!!!!!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Violcia, wygladasz kwitnaco
Nsnatala...to straszne, co Cie spotkalo, na szczescie z Toba i z dzidzia wszytsko w porzadku.A pan prowadzacy pojazd chociaz Cie przeprosil? To oni powinni wezwac karetke, a nie, ze Ty na wlasna reke jedziesz na IP.
Ewelina, ja tez sie gorzej czuje, niz w pierwszej ciazy.
Jak bedzie Ci sie wyswietlal kod nieznany, wowczas skopiuj tekst, odswiez strone, bedziesz musiala sie jescze raz zalogowac a nastepnie wklej tekst wczesniej zapisany....
- kejti22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Już niedługo zostanę mamusią :)
Z cyklu cierpimy z Kubusiem na nieustającą bezsennośc...
Dziś mam kolejne badania, mam nadzieje, że już ostatnie, na 11:00 ide do swojej ginekolog..
Musze z nią porozmawiac na temat wszystkich moich "nieciekawych" dolegliwości..
Dzisiaj skurcze nie doskwierały mi przez cały dzień, nadszedł wieczór i znowu sie zaczeły..
Już kompletnie nie wiem co to ma byc..
Zauważyłam też że do tego doszła jakaś dziwna niby wodnista wydzielina z pochwy a mój brzuszek sie bardzo obniżył, wrecz całkiem zmienił kształt..nawet żonka Taty dziś na obiedzie zauważyła, że coś jest z nim nie tak i zapytała, na kiedy ja mam termin... :/
Mam nadzieje, że jedno z drugim nie ma nic wspólnego i niczego to nie zwiastuje...
Trzymajcie za mnie kciuki, mam nadzieje, ze dostane zdjecie z USG to sie pochwale jak tylko wroce z wizyty do domku
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Kejti trzymamy kciuki,mam nadzieje że te wszystkie objawy nie zwiastują niczego złego.Niech Kubuś sobie nie robi jaj tylko siedzi grzecznie w brzuszku mamy
Ja z kolei po raz któryś męcze się z pęcherzem,ledwo tydzień temu wzięłam ostatnią dawke lekarstw i znowu czuje że coś jest nie tak,najgorzej jest w nocy bo nie dość ze chodze co godzine siku to w dodatku brzuch mnie boli i ci... piecze,i wogóle taki dyskomfort...jutro ide zrobić badania moczu,mam nadzieje że nie będzie w nim białka jak ostatnio :/
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny, zdarza Wam sie z rana moze bol w klp i skurcze brzucha? ja mam tak od kilku dni, dzis juz wymiotowalam i to sama, gorzka slina...nie wiem co jest grane...
Rysa, kup tantum rosa i przemywaj sie tym roztworem...powinno pomoc, urosept chyba mozesz bez problemu brac, bo to ziolowe.
Kejti, daj znac od razu po wizycie, co powiedzial dr.
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nsnatala strasznie mi przykro. Najważniejsze, że wszystko już jest dobrze.
Naprawdę ta znieczulica już nas wszech ogarnia... a ustępowanie miejsca starszym, w ciąży, czy przepuszczanie w drzwiach zanika...
Viola ślicznie wyglądasz... te twoje piękne krajobrazy tak chyba na Ciebie wpływają co?
Agusia coś u Ciebie ostatnimi czasy jakoś słabo z samopoczuciem... skonsultuj to wszystko z lekarzem!!!!!!!!
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
rysa - ja mam też problemy z pęcherzem i jak wiesz z nerkami...chociaż teraz już nie...bo zażywam wit.C 200mg , żurawit i furagin !!! Biorę to codziennie, dwa razy dziennie.
Wszystko bezpieczne dla maluszka bo zapisywane w szpitalu przez ginekologa !!! Więc może kup sobie to i zażywaj też...powinno być po tym lepiej.
Tylko furagin jest chyba na receptę.
U mnie piękne słońce, aż chce się wszystko !!! Dziś u nas zapowiadają plus 24 stopnie ! Super !
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Nie chcę Cię straszyć ale może to być jakiś mały objaw gestozy ciążowej. Lepiej skonsultuj to jak najszybciej z lekarzem. Chociaż gestoza występuje głównie u kobiet które są pierwszy raz w ciąży. Ale wiesz...lepiej dmuchać na zimno. Poniżej wkleję Ci artykuł o tym...poczytaj !!!
parenting.pl/portal/objawy-zatrucia-ciazowego
dużo podobnych objawów masz Ty niestety. Mdłości, wymioty, zawroty głowy, ból brzucha...
Oby nie dotyczyło to Ciebie, ani żadnej z nas.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hania, dzieki, ze znalazlas ten artykul
tez mysle, ze to nie woreczek...bo wowczas to mnie inaczej boli i nie mam zadnych skurczy, ani ni mdlosci
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
dziewczyny wszystkie za raczke do szpitala !!!!!! co to ma byc???? wiem, ze juz niedlugo rozwiazanie tym bardziej musicie wszystko konsultowac z lekarzem, bo widze, ze nie jest zbyt dobrze.
U mnie dzis dzien bez planow, sloneczko swieci zarabiscie, a ja jakas bez humoru. chyba zrobie sobie dzien lenia!!!!
trzymajcie sie i nie chorowac !!!!! a do dzieciakow: siedziec grzecznie w brzuszkach !!!!!!
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja znow dzis nie mogłam spac,masakra jakas juz mam dosc...mnie to ostatnio brzuch boli i jest twardy,ale po jakims czasie przechodzi wiec to chyba nic groznego ,poza tym czuje sie jak wieloryb,juz zaczełam chodzic po domu w meza koszulkach bo moje mi pepek odkrywaja i jest nie wygodnie
Dziewczyny dbajcie o siebie....Agusia ty chyba najgorzej z nas wszystkich znosisz ciaze, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
A Twój synuś Kejti niech jeszcze troche poczeka
U mnie znów piekny dzien,juz od rana jest cieplutko wiec pewnie tak zostanie,dodaje mi to duzo energii,ale jak na razie zadnych planów nie mam
Miłego dnia brzuchatki