- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
haniu leniuchuj ile wlezie, kiedy jak nie teraz. bo juz pozniej bedzie ciezko ze znalezieniem czasu na nic nie robienie wlasnie z tego samego powodu ja dzis tez prawie nic nie robie
a tak w ogole z ta pogoda zaczyna do mnie docierac, ze niedlugo rodzimy. jak snieg lezal to czerwiec wydawal sie za gorami za lasami, a teraz jest tak bliziutko moim zdaniem mamy najlepsza pore roku na rodzenie, nasi faceci sie postarali ani przez upalne lato nie bedziemy sie meczyc z brzuchami ( to ponoc nic fajnego), no i cale lato przed nami, zeby chodzic na spacerki czad, nie liczac tego ze zaczynam byc przerazona jak diabli.
haniu ja tak jak ty nie lubie grzebac w ziemi, ale poleniuchowac na lonie przyrody moja dzialka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Ale egoistka ze mnie, ale tak bardzo chcem mieć już tą moją kruszynkę że nie mogę się doczekać.
Brzuszek mi nie przeszkadza. Jak siedzę i próbuje założyć buty to tak. Ale jak walne coś na ziemie i uklękne lub usiąde na kolanach to jest ok.
- Ewelina 1985
- Wylogowany
- gaworzenie
Chociaż teraz zjadłam obiad(pomidorówke)i chce mi sie spać!!
Dzisiaj byłam w Urzędzie skarbowym!Stałąm sobie w kolejce(oczywiście nikt mnie nie przepuścił)Ale tak myślałam!Na szczęście pani która odbierała pity była bardzo miła
Pochodziłam troche po ryneczku i kupiłam dla małej różowy pajacyk!!
Chyba mnie zmobilizowałyście troche!Narazie ma tylko nowy ten pajacyk i śpioszki z kaftanikiem które dostałam od koleżanki(rozm.56).Chyba tylko na sam początek!!
Reszta po Oli ubranek!Ale wiadomo że trzeba coś tak dokupywać!!
Przyszła mi też paczka z allegro a wniej ręcznik,pieluchy tetrowe,skarpetusie,czapeczka,stanik dla mnie do karmienia,i dla mnie koszula do karmienia.Czyli coś tam już jest!!
też bede musiała zrobić delikatne porządki na podwórku bo mieszkam na wsi ,mamy domek i duzo trawy.Teraz śnieg zniknął i jest trroche nieporządku!!
Jeszcze za jakis czas trzeba zasiac warzywa.Mam nadzieje że z mężem,chociaz nie ma czasu za bardzo.
Apropo jeszcze kosmetyków to ja tak jak Agusia na początek miałam mydełko i Oliwke Bambino!!!
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wrociłam z zakupów,kupiłam szafke do sypialni i stolik z krzeslami na taras,jeszcze tylko mi potrzeba komode do pokoju malego ale to dopiero ma byc za 2 tygdnie ,no i kupiłam sliczne truskaweczki,zaraz bede wcinac i troche warzyw i owocow i takie tam dupererki na obiad
haniu fajnie ze masz juz zaplanowany fadlospis,ja nigdy nie wiem co ugotowac,a moj maz by tylko mieso jadl,a ja juz na nie nie moge patrzec
Ja to lubie prace ogrodowe,nie dawno tezsadzilam warzywka i kwiaty,ale trzeba bylo sie duzo schylac to brzuszek jednak przeszkadzal i za szybko sie meczylam
Powiem Wam ze nie mecza mnie takie spacery,czy chodzenie po sklepach,tylko stopy mnie bardzo bola,chyba to wina butow-musze kupic jakies wygodne.
- kejti22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Już niedługo zostanę mamusią :)
Powodem tych skurczy jest to,że mały sie obracał..
Już jest główką w dół..na całe szczeście, dlatego też mój brzuszek zmienił kształt. ^^
Kubuś waży całe 1982g prawie 2kg mojego prywatnego szcześcia
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Pogoda jest super, ale nas zmuliło i musiałyśmy się położyć.
Dzwoniłam do położnej, w końcu odebrała...ale powiedziała, że jest na zakupach i nie ma kalendarza przy sobie i mam zadzwonić między 21-ą a 22-ą.
Ciekawe co u kejti ??? Miała mieć wizytę o 11 i do tej pory się nie odezwała ?!?
o kejti odezwałaś się..super. Bo właśnie o Tobie myślałam. No to tylko się cieszyć, ze wszystko jest okej Ja to nawet nie czułam jak maleńka się przekręciła. Ale całe szczęście, że u Ciebie to takie akrobacje malutkiego były tego przyczyną, a nie coś innego
Jeszcze tylko jutro została nam Agusia i w piątek rysa...żeby się dowiedzieć, ze wszystko z naszymi mamami jest okej
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Teraz trzymajmy kciuki za Agusie
Moj R.tez wybiera sie na ryby ale z kolegami :/ i to na nocne łowienie,wśród nich będzie jeszcze jeden przyszły tata,twierdzą że to ostatni taki wyskok przed nadchodzącymi obowiązkami
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Macie jakieś badania na maj robić?
Ja standard krew i mocz i doszło jeszcze na wirusowe zapalenie wątroby. Ciekawe kiedy dostanę coś na bakterie i inne gadostwo, może 8 maja hmmm może już w maju będzie jeszcze jedna wizyta bo chyba nie aż dopiero w czerwcu ?
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Na dzialeczce juz wszystko porobilam co bylo do zrobienia. Wkopalam kwiaty, zasadzilam cebule i róże, posialam trawkę, bo krety skopaly mi pół ogrodka :/ uhhh nie mam juz nerwow na te paskudne slepe gadziny. Wrrrr....
Dzisiaj 5 godzin pucowałam autko, ah sie błyszczy po tej zime nie do poznania
A tu zdjatka mojej zaczarowanej krainy
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aleksiaa - ja GBS będę miała robione w maju...a czy coś związanego z wirusowym zapaleniem wątroby to nie wiem.
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
GBS jeszcze nie miałam a to chyba jest na te paciorkowce czy inne gadostwa
HBS to jest wirusowe zapalenie wątroby to na razie muszę zrobić
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nogi mi spuchły a nie chodziłam dziś dużo... czuję je. Ale dziwne uczucie. Muszę sie iść położyć z nogami wyżej.
Do jutra laski
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
u mnie ostatnio nocka samej w lozku. kto to wymyslil, ze czlowiek ma pracowac w nocy, nawet w obozach koncentracyjnych w nocy sie spalo. grr
maly spacerek dzis zaliczony, a jutro pewnie sprzatanie po remoncie pokoiku dla malej. juz mozna bedzie planowac co i gdzie sie postawi
widze, ze dzis sennie, tez pewnie niedlugo padne.