- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Glupio mi, bo ostatnio tylko narzekam...chce juz urodzic, bo sie fatalnie czuje...gorzej niz jak 70-letnia babcia...wczoraj beda na placu malo, co nie zemdlalam...dobrze, ze moglam usiasc na laweczce i dostalam szklanke wody...w domu tez porobie cos 10 minut i zaraz dycham jak pies z wywieszonym jezykiem...
Wczoraj zaczelam robic porzadek w ciuchach Emi i synka...jeju, ile tego wszystkiego mam...postanowilam ciuchy wystawic na allegro..narazie skupiam sie nad zdjeciami i mam juz dosc, dlatego odpoczywam i weszlam do Was..
Marta, sliczny brzusio

Ja na pierwszy miesiac bede miala kosmetyki bambino...do kapieli mydelko, a po oliwka...a do pupy krem, a gdyby cosik sie podzialo to sudocrem. A jak dzidzia bedzie starsza to moze bedzie sie kapac w plynie nivea jak Emi..on jest do kapieli i do mycia wloskow...
jesli chodzi o cwiczenia miesni...nie robie ich...szczerze, nie wiem czy nawet cwiczac uniknelabym naciecia przy Emi...jednak 4kg robia swoje...
A ja mam tak scisniety zoladek, ze nawet polowy obiadu nie potrafie zjesc...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Wypiliśmy kawkę i zjedliśmy placek i czuje jak malutka się ruchliwa zrobiła i ma czkawkę

- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja dzis postanowilam poprac rzeczy dla brzdaca wlacznie z kolderka, poduszka i poszewkami do luzeczka wszystko wyschlo w mgnieniu oka pozniej poprasowalam i wkoncu skonczylam pakowac torbe do szpitala brakuje mi w niej tylko pieluszki tetrowej ale na te czekam z polski.
Z kosmetykow kupilam MUSTELE zel i balsam, do pupy mam krem z nivea. Tego uzywalam dla pierwszego synka i mam sprawdzone i pozniej uzywalam tez nivea do kapieli bylo ok ale jak dla mnie malo wydajny szybko sie konczyl.
Marta sliczny brzusio
Haniu lozeczko rewelacja, te ktore ja mam po synku ma juz ze 20 lat dostalam je ale jest w bardzo dobrym stanie, jednak zlozymy je tuz przed porodem bo mamy bardzo malo miejsca w sypiali i bez sensu zeby stalo puste i zawadzalo
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

My z mezukiem mieliśmy wypad po sklepach budowlanych kupiliśmy kibelek

No i wybraliśmy umywalkę, lustro i wannę

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziś widziałam cordis na forum, kejti i nsnatalę...ale żadna się nie odezwała - DZIEWCZYNY MACIE KARNEGO JEŻA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ładnie się ukrywać

Marta no to super !!! Już niewiele Wam zostało !!! Później proszę o fotki z urządzonego mieszkanka

łoooo violcia ale masz widoki !!!! zazdraszczam !!!!!

Super wyglądasz...piękny brzusio

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No ładnie tu jest to fakt i dlatego na razie nie chce do PL wracac

- nsnatala
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Dzisiaj mogę już o tym pisać co wydarzyło się we wtorek.. a mianowicie poukładałam sobie to.
We wtorek wracając komunikacją miejską od dentysty maiłam mały wypadek. kierowca autobusu tak gwałtownie zahamował, że mimo trzymając cię dwoma rękoma przeciągnęło mnie przez 1/3 autobusu.
Upadłam na kręgosłup i nie mogłam sama podnieść się z podłogi. Pojechałam na patologię ciąży i zostawili mnie na dwa dni w szpitalu. Porobili wszystkie badania, usg ( waga małej 1668 g )i co najważniejsze łożysko się nie odkleja a często się to zdarza przy takich upadkach. Miałam robione KTG i tutaj też wszystko w porządku.
Szczerze to dopiero w piątek zaczęło do mnie docierać co się stało i jak to się mogło skończyć. Jestem cała poobijania i posiniaczona, ale dla mnie najważniejsze jest to, że z Małgosią jest wszystko dobrze.
Trochę się rozpisałyście, nie mogłam nadążyć z czytaniem Was.
Jeśli chodzi o ciuszki to mam już tego sporo, bo znajoma mojej mamy sprzedała nam dużo za 2-10 zł, ale są to ciuszki nawet już do 12 miesięcy, także na jakiś czas mam spokój. Teraz pod koniec miesiąca najprawdopodobniej będziemy robić zakupy wyprawkowe.
Dziewczyny, ale mi smaka narobiłyście tymi potrawami, sama muszę coś dobrego zrobić. Na razie zajadam się lodami.
Spokojnego wieczorku
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57167 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51247 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51248 [/url]
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ogromny buziak :*
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moim zdaniem najbardziej zawinili tu pasażerowie nie ustępując Ci miejsca !!!!! Bo kierowca może musiał tak zahamować...czasem tak się zdarza na drodze.
Uważaj teraz na siebie i dużo odpoczywaj...i jak nie musisz już to nie jeździj już komunikacja miejską.
Jeśli masz taką możliwość to pochwal nam się co masz ciekawego z ciuszków. My lubimy takie sliczności oglądać

I udzielaj się często u nas

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
violcia widoki poprostu niesamowite. jakbym miala tak gdzies niedaleko domu to chyba bym w namiocie zamieszkala

dziewczyny co dodaly zdjecia slicznie wygladacie

ja dzis mialam w sumie fajny dzionek. nie liczac tego, ze teraz tragiczny humor mnie zlapal. na oczatku wkurzylam sie w sklepie z akcesoriami do domu. potrzebowalam czegos, ale oczywiscie tego rozmiaru co trzeba akurat nie bylo. potem spacerek z moim chlopakiem, cmentarz na chwile, no odwiedziny u tesciowej. popierdolila bzdur jakie co to jej wnusia nie bedzie miala. ciagle tylko gadac potrafi, a konkretnie pomoc to mozna pomarzyc. pozniej moj kochany robil kolacje, zapiekanke ziemniaczana, no i mnie wkurzyl. a teraz poszedl do pracy, a mnie jakies dziwne mysli dopadly. nie jestem gotowa na bycie matka i tyle...