- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja w poniedziałek cos upieke bo dzisiaj nie chce mi sie i nie mam wszystkich potrzebnych produktów,a do sklepu nie chce mi sie jechac,bede teraz sok z pomaranczy robic
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
ale wy z tymi ciacha smaka mi robicie. ja jeszze nie wyprobowalam piekarnika w nowym mieszkaniu, takze sie boje narazie
ja z imieniem dla cory nadal mam problem, bo nie jestem w 100% pewna czy Eliza to odpowiednie imie. no ale narazie zadne inne mi nie pasuje, ile juz imion przejrzalam i nic. sa ladne, ale wiem, ze nie beda pasowac dla mojej corki. takze chyba zostanie Eliza, bo tatus nie ma nic przeciwko, a tez jest wybredny. jak sie urodzi to juz bedzie pewnosc
przygotowan do slubu narazie nie ma musimy w przyszlym tygodniu pojsc do usc i zarezerwowac jakis termin to jest najwazniejsze. a pozostale przygotowania to pikus, bo skromnie szybko i na luzie ma byc
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
mnie najgorzej zwlec się rano z łóżka... a potem już z górki. Do tego od drugiej tak pięknie świeci mi w okna, że jakiegoś powera dostałam i tyle już zrobiłam. Jeszcze trochę sprzątania przede mną, ale muszę już do pomocy męża zmobilizować. Chociaż jakiś taki padnięty wrócił przed chwilą z pracy, że aż mi go żal
co do pożaru to strasznie mi przykro... to zostaje potem w człowieku do końca życia. Wiem co mówię, bo kiedyś jako dziecko uczestniczyłam na wakacjach w takiej akcji jak obok płonął dom. To był koszmar!
Kakaszka nie wierzę, że nie obmyślasz już potajemnie w co się ubierzesz, jakie buty, jakie kwiatki, jaka fryzura... jak to będzie... I wcale nie chodzi mi o coś wymyślnego, ja siedziałabym już jak na szpilkach
Bardzo życzę Ci wielu teraz takich pozytywnych szpileczek (pominę gdzie) te szpileczki będziesz długo pamiętała!!!
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ja z reszty malin które mi zostały zrobiłam koktajl malinowy
Ciekawe gdzie reszta dziewczyn? o Agusi już nie wspomnę...chyba ją wcięło
Dziewczyny nie przesadzajcie z tymi porządkami...ja dziś tylko i aż wytarłam podłogi i kurze, upiekłam ciasto i się wykąpałam i mi nogi spuchły...muszę się iść położyć na chwilę...ale nie chce mi się bo u mnie też słońce w okna teraz ładnie zagląda.
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jutro wraca moja mama więc chce jeszcze na jutro jakiś pyszny obiadek przygotować
Haniu miałaś rację, że u was wszystko droższe niż u nas dla dzidziusia:) Jak mama mi przez tel. podawała ceny to zabroniłam jej czegokolwiek kupować dla dziecka!
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nie mam kogo wyciągnąć na spacer...mój jak wyszedł po 8 do pracy tak jeszcze go nie ma, a poza tym mówię ja z tymi moimi nogami to muszę więcej leżeć niż chodzić niestety.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Umyłam wczoraj okna a wieczorem padało i troche sie znow zbrudziły ,dzisiaj jeszcze podłogi myłam i tak od 14.oo leniuchujemy,na zewnatrz cieplutko,moze jutro wybiore sie na spacer jak sie pogoda nie zepsuje,a zawsze mam takie szczescie ze jak cos planuje to nic z tego nie wychodzi
Teraz sciagam filmy bo w telewizji nic nie ma i wieczorem jakis seansik zrobimy
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Ja dopiero usiadłam i odwiedzam moje szanowne kuleżanki
Zacznę od ciasta Haniowego Ojj ostatnio mam taką chęć, wy tak kusicie a jak zobaczyłam jeszcze to zdjęcie to chyba wsiąde w samochód i Cię odwiedzę
Agusia świetnie ciuszki i rzeczywiście są jak nowe
z Uwagi na piękną pogodę poszliśmy dziś z mężem na spacerek z naszą suczą i jego psiurem do lasu Co boska pogoda... Nawet odkryłam brzucha, żeby i synuś poczuł to przyjemne ciepełko
Później do Ikei kupić szwagrowi jakieś duperele do domu-jutro ma urodziny a powoli kończy remontować mieszkanie więc myślę że takie gadżety do domu mu się przydadzą Do babci mojego M a następnie na obiadek
Powiem Wam, że nogi to mi w tyłek wchodzą!! A raczej stopy!!
o i znów słoneczko wychodzi
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Faktycznie te pozary to nic przyjemnego:(
A ciacho sama bym zjadla ale nie ma mi kto zrobic a sama juz nie daje rady
- kejti22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Już niedługo zostanę mamusią :)
Pogoda śliczna.. ale co z tego boje sie ruszyc z domu, bo od wczoraj mam bardzo silne skurcze.. Zupełnie nie wiem dlaczego..
Dobrze,że za kilka dni mam wizyte u lekarza.. bo jestem bliska wariacji.. :/
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- kejti22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Już niedługo zostanę mamusią :)
Ale pojawiaja sie nagle i rownie szybko znikaja, ale sa bardzo bolesne..
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
www.ciazowy.pl/artykul,skurcze-braxtona-hicksa,1004,1.html
znalazłam takie cuś może poszperaj po necie a może któraś z Naszych kobitek miała takowe skurcze? Jak będą się nasilać to nie czekaj na wizytę u gina tylko gnaj na Izbę przyjęć...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kejti...ja mam hicksa są to skurcze chwilowe ale nie bolą...po prostu delikatny ucisk w dole krzyża i podbrzusza...lekko twardnieje przy tym brzuch.
Jeśli masz bolesne to nie wiem...weź może ciepły prysznic i no-spę...jeśli nie minie a będzie wciąż bolec (nie daj boże narastać ból) to jedź lepiej na IP.
Ja jeszcze resztką sił upiekłam to ciasto...ale też zmachana przy tym niesamowicie byłam.
Tak bym się przeszła też do lasu na spacer. Uwielbiam las i jego zapach mmmm....
violcia u nas też dziś w TV kaszana, więc chyba z moim zrobię sobie też seans filmowy...mam jeszcze kilka filmów zakupionych w PL
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Zobaczcie co znalazłam na "kwietniówkach"
Fajny filmik właśnie oglądam Facet jest niesamowity heh