- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Ale humor mam do d...
Spokojnej niedzieli wszystkim.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Choć to był mój pierwszy pobyt w szpitalu to nie było strasznie, może dlatego, że położne były super babki większość na pewno miłe o wszystkim mówiły, pomagały nawet się wdrapać na łóżko do badania, powiem tyle, że ogarnęłam oddział, poznałam personel, salę porodową i już nie widzę tego tak czarno teraz jak wpadnę na poród to wiem co mnie czeka, wiem co stosują na wywołanie i inne zasady jakie tam panują.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Wisnia jedz i sie nie przejmuj sam przyjedzie ze skulonym ogonem :)Zrelaksuj sie i miej Go w ...
Milego dnia dziewczeta
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Właśnie sobie spokojnie usiadlam. Humor mam dobry ale z drugiej strony nie... Właśnie wyprawiłam mojego do pracy pojechal na okolo 5 tygodni. Chociaz cos mi sie zdaje ze jak urodze to sam wroci a reszte tam zostawi.
Wiecie co, już nie chce rodzic na poczatku czerwca. chociaz z drugiej strony... Ale nie lepiej o czasie. Za wczesniejszym porodem przeemawia fakt ze bede 6 lipca na babci urodzinach dosc pokaznych jak na nia bo wyglada i trzyma sie jak rodowita 50, a w rzeczywistosci konczy 80. No i fakt ze bym bylo okolo3 tygodni po porodzie.
Ale z drugiej strony wolalabym urodzic 20 czerwca, tak jak jest termin. Przed chwila widzialam sie z typem ktory mieszka narazie tam gdzie ja mam mieszkac i powiedzial ze od 3 czerwca bede juz miala mieszkanie wolne, wiec bym za pomoca taty i tescia przewiozla co moge a reszte czyli szafe i lozko przewiezie maz jak wroci. Sypialniane mam u tesciow- dwie klatki dalej. Mame bym wziela by pomyc okna posprzatac podlogi i zawiesic firanki... i wtedy moge rodzic jak juz to zrobie.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Dziewczyny poczuly troche ciepelka i wygrzewaja sie na dzialeczkach i relaksuja przy grilach
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
faktycznie strasznie tu dzis cicho.
Z rana mialam tak silne klucie w pochwie mialam wrazenie ze mnie rozrywa od srodka, myslalam ze juz urodze ale na szczescie przeszlo. Moj brzdac od dwuch dni tak sie wierci, zawsze byl taki spokojny i mam nadzieje ze taki bedzie po porodzie.
Malutka 5 tygodni to duzo, gdyby nie zdazyl na porod bedziesz rodzic sama.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
a moja malutka tak sie dzis mocno rozpycha ze az mnie brzuch pobolewa od tego rozpychania.
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gochens napisał:
Ikunia Beciara co z Wami¿¿¿ skąd te złe humory? ?
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
dzis moj chlopak byl u swojej mamy i dzwonil, ze z nia gadal. napewno na temat jakiej kolwiek pomocy i ma mi opowiedziec. az ciekawosc mnie zrzera i przez to nie zasne ( bo on jest na piwie z kolega). z jednej strony nie chce od niej nic, ale z drugiej wiem, ze bez pomocy innych ciezko nam bedzie poradzic. takze zagryzam jak cos swoja dume, zawsze jest mozliwosc, ze ona znowu nagadala mu, ze pomoze itd, a w praniu wyjdzie jak zawsze tylko slowa. zobaczymy...
musze sie pochwalic, w kocu wzielam sie za pranie ubranek porcja kolorowa jest zaliczona, jutro mnie chyba bedzie czekac wielkie prasowanko normalnie jestem z siebie dumna, ze w koncu sie za to wzielam ( bo tak pomyslalam, ze jak nie daj boze teraz mi sie zachce rodzic, to nie bede miala w co ubrac dziecka ). przynajmniej chce juz skompletowac torbe do szpitala i wtedy juz bede spokojna.
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Na dzis w planach badania, później kurs do babci bo kupiła kaftanik a ja mam tylko jeden bo nie chcialam a teraz przemyslalam to sobie i na początek łatwiej mi bedzie założyć dziecku kaftanik niz body przez głowę...
Później kurs cmentarz. A po powrocie kolejne okno trzeba umyć.
Muszę sie jeszcze dowiedziec gdzie jest mops, bo ponoć w kiepskich sytuacjach finansowych oprocz becikowego z urzędu przysługuje dodatkowe becikowe wlasnie z mopsu, tylko nie wiem jakie mają kryteria a znając polskie realia musiałabym mieszkać pod mostem i jeść piasek, no ale zobaczymy.
Spokojnego dnia wszystkim panią życzę.