- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ten artykuł tez fajny
Może i by pomył w końcu ma wprawę bo codziennie myje szyby w autach i to całkiem dobrze...ale umyje je sama bo on musi mi na szafach powycierać i jedną szafkę w kuchni wymyć bo widziałam dziś że porozsypywane jest trochę maki i bułki tartej więc zajęcie ma
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a teraz lece spac, dobranoc.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
dopiero teraz sie wygodnil do sklepu po cos do picia.
ja dzis mialam pierwsze bole brzucha. powiem, ze nie bylo to przyjemne i nie wiem czy spowodowane. lezalam sobie, czytalam ksiazke i nagle bol brzucha, ale dosc znosny i co jakis czas mocniejsze bole, od ktorych az sie krzywilam. czy to byly skurczze? musialam wstac i troche pochodzic, wtedy sie uspokoilo, ale brzuch sztywny.
Hanu a ty co juz urodzic chcesz, ze tak sie za okna bierzesz moze odpusc sobie jeszcze.
ja tak bardzo chce moment porodu odraczyc na dluzej, ze chyba niedlugo przestane sie w ogole ruszac
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Mam nadzieję że u was lepsze poranki
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Może wpadnie moja mama.
Bylam gary,posprzatalam kubeł i padam...nagle odeszły mnie siły i ciśnienie chyba spadło...a brzuch zaczal bolec i spisać sie....
Kakaszka,powinnas dostać tel.dziewczyn.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Jestem mamą lutową 2013. Niestety synka nie udało mi się karmić piersią, w związku z tym sprzedaję prawie nowy laktator Tommee Tippee. Może któraś z was będzie zainteresowana.
W zestawie Laktator TT, sterylizator, butelka antykolkowa TT oraz wkładki laktacyjne BabyOno. Wszystko użyte dosłownie kilka razy.
Polecam!
allegro.pl/laktator-reczny-tommee-tippee...tis-i3253792500.html
Życzę wszystkim mamusiom szczęśliwego rozwiązania i spełnienia w macierzyństwie
Zostało mi trochę wkładów poporodowych i 2 pary majtek siateczkowych Hartmanna, których nie zdążyłam użyć, oraz całe pudełko kapsułek wit D+K, nie karmiąc piersią nie podaje wit K. W związku z tym nie zużyje już tego. Także mogę to dorzucić do paczki dodatkowo
Miłego dnia!
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Rysa no nie, to te okna na pewno, teraz już na bank jutro zaczynam szorować wszystkie Ale faaajnie, też bym chciała, żeby coś się ruszyło, a Przemek w piątek ma urodzinki... Może udałoby się sprezentować mu najlepsze cudo na świecie? Dawaj znać nam tu na bieżąco co się dzieje u was
My lecimy dalej leniuchować, miłej niedzieli
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie mój już zdążył wkurzyć od rana...ale spoko luz...liczę do 10-ciu może nerw mi przejdzie
Kakaszka, spokojnie...czytałam, że w prawidłowo przebiegającej ciąży mycie okien nie powoduje szybszego porodu nie śpieszy mi się...czekam na czerwiec bo ten miesiąc mi się lepiej podoba niż maj
Mój mi właśnie ściąga firany....zaraz wrzucę je do pralki.
Gochens współczuję wrzeszczących dzieci...mnie też inne wrzeszczące wkurzają...ale ze swoim na pewno będzie inaczej...z wywiadów z innymi wiem, ze swoje tak nie wkurzają
Agusia
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Powiem Wam ze czuje się jak słoń
Co do porodu to mi się też ńie spieszy - im później tym lepiej oczywiście ze względu na remont - oczywiście nic za wiele mama mi ńie pozwala robić no a po drugie to żadnych znaków ńie zauważam - brzuszek na miejscu, skurczow brak, bóle okresowe minęły
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Wisnia to bierz sie za okna,chociaz nie wierze ze to pomaga
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
ja dzis rano stweirdzilam, ze nie chce zaczynac dzien z mycia garo, sprzatania czy gotowania, wiec zrobilam sobie domowe spa co najlepsze zmeczylam sie pucowaniem siebie tak, ze masakra.
po wyjsciu z lazienki znowu mnie dopadly bole brzucha i troche sie zaczynam stresowac tym. podejrzewam, ze to normalne, ze moze w koncu moja macica zaczela trenowac przed tym wielkim dniem, ale bylabym spokojniejsza jakbym wiedziala na 100%, ze to skurcze, a nie cos zlego. we wtorek USG, to przy okazji zapytam lekarza o co tu kaman.
jak czuje sie juz od dawna, a dzis stwierdzilam, ze nie mam co na siebie wlozyc, zeby chodzic nawet w domu wiec musialam skonfiskowac spodenki mojego chlopaka i koszulke tez jego narazie nie widzial, ale przykro mi, w samych gaciacb chodzic mi sie nie chce
Rysa no wie co z tym interenetem.... ty tu masz zamiar rodzic z dnia na dzien, a jeszcze netu nie bedziesz miec. dawaj przynjamniej znac co jakis czas, ze jeszcze sie nie rozpakowalas
Haniu to powodzenia w sprzataniu
milej niedzieli zycze
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna